题目内容
![]()
I always take my vacations at home.But this summer,I want to do something different.I'm going sightseeing.Next week I am leaving for Hainan.I am staying there for two weeks.Then I'm going to Tibet.Of course,I'm taking a lot of photos.I can't wait!![]()
I think the best place for a summer vacation is the seaside(海滨).I'm going to Hawaii on August 1st.It has fantastic beaches and I like the sand,the sea and the sun.I'm staying there for three weeks.There are lots of exciting things to do there.![]()
This summer vacation,I'll be busy.I'm going to Europe to visit my grandparents in Paris and my uncle in London.I plan to go to New York,because I want to meet my pen pal Tony.
【小题1】Li Hui is going to _____ first for vacation.
| A.Henan | B.Tibet | C.Hainan | D.Tianjin |
| A.two | B.three | C.four | D.five |
| A.to visit his pen pal | B.to go sightseeing |
| C.to take photos | D.to visit his relatives(亲戚) |
| A.Hawaii | B.London | C.New York | D.Paris |
| A.Li Hui is not taking his vacation at home this summer. |
| B.Li Hui is taking lots of pictures during the summer vacation. |
| C.There are beautiful beaches in Hawaii. |
| D.Hector’s uncle lives in Paris. |
【小题1】C
【小题2】B
【小题3】D
【小题4】C
【小题5】D
解析【小题1】根据文章内容I'm going sightseeing.Next week I am leaving for Hainan.,可知答案为C
【小题2】根据文章内容I'm staying there for three weeks可知答案为B
【小题3】根据文章内容I plan to go to New York,because I want to meet my pen pal Tony.可知答案为D
【小题4】根据文章内容I plan to go to New York,because I want to meet my pen pal Tony.可知答案为C
【小题5】根据文章内容大意可知答案为D
阅读短文,从方框中选择适当的单词填空(每词限用一次)。
|
homework happier with chatting feed |
My grandpa is over 70 years old. I like ____86____ with him. He used to live in a mountain village when he was young. Every morning he had to get up early and ____87_____the animals. There was no TV set then, and there was no delicious food to eat.He always says we are____88____ than they were. But I don’t think so. Because we have too much _____89____ and too many exams every day. Do you agree ___90____me ?