题目内容

I had a good time my stay in Chengdu this summer vacation.

A. on B. during C. in

B

【解析】

试题分析:句意:今年暑假我在成都的时候玩得很开心。on 在具体的某一天;during 在…期间;in在…里面。根据句意可知,作者在成都期间玩得开心,故选B。

考点:考查介词。

练习册系列答案
相关题目

Americans love cars. They have more than 250 million (百万) cars ---about one car for every 1.2 people. But these cars cause (引起) too much air pollution. Even children know that cars need gas (汽油) to run. If there is no gas, today's cars will become tomorrow's about the cars in the future, they usually think of hydrogen (氢气) cars, electric (电的) cars and flying cars.

Hydrogen cars might be the cars of the future. They don't cause pollution and the hydrogen turns into water after it is used. The first hydrogen car was made by Honda. It was very expensive and didn't run very far.

There are some electric cars on the market, but they can't run very far or very fast. In the future, there will be a lot of electric cars on the road. When the batteries (电池) are better and cheaper, electric cars will become more popular.

There will be another kind of car --- flying cars. They will be able to run in the air. But now there is only one company, MDI, making this kind of car.

1.We can know from the text that there are about _ people in American.

A. 250 million B. 300 million C. 208 million

2. Hydrogen turns into after it is used.

A. water B. air C. gas

3.Which of the following is TRUE about electric cars?

A. They can run fast but not very far.

B. They are very popular with people now.

C. They are still too expensive for people to buy.

4.How many kinds of cars are mentioned in the passage?

A. Two B. Three C. Four

5. What is the best title for the text?

A. Cars in the future.

B. Americans and cars.

C. Air pollution.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网