题目内容

“ do you study a test?” “I study by reading the textbook.”

A. What; at B. Why; for

C. How; for D. What; for

C

【解析】

试题分析:句意:“你如何为了考试而学习?”“我通过读教科书来学习。”根据I study by reading the textbook可知此处指的是学习的方式,故用疑问词how。study for a test“为考试而学习”,故选C。

考点:考查疑问句的用法。

练习册系列答案
相关题目

Think of life as a game in which you are playing with five balls in the air. You name them work, family, health, friends and spirit and you keep all of them in the air. You will soon understand that work is a rubber(橡胶) ball. If you drop it, it will bounce( 反弹 )back.

But the other four balls, family, health, friends and spirit, are made of glass. If you drop one of these, they will be broken. They will never be the same. You must understand that and try to have balance in your life. How?

Don’t look down on your worth(价值) by comparing yourself with others. It is because we are different and each of us is special.

Don’t let other people set goals for you. Only you know what is best to yourself.

Don’t give up when you still have something to give. Nothing is really over until the moment you stop trying.

Don’t be afraid of difficulties. Be brave!

Don’t run through life so fast that you forget not only where you have been, but also where you are going.

Don’t be afraid to learn. Knowledge is a treasure(宝藏) you can always carry easily.

Don’t use time or words carelessly. You can’t get them back. Yesterday is history, tomorrow is mystery(秘密), and today is a gift; that’s why we call it “ the present”. Life is not a competition, but a trip ,step by step.

1.The passage tells us not to______ because everyone is special.

A. be afraid of difficulties

B. compare yourself with others to look down on yourself

C. run through life so fast

D. be afraid to learn

2.The sentence “Nothing is really over until the moment you stop trying.” means that___________

A. if we don’t give up, there is always hope

B. you should set goals for yourself

C. you should learn to give up

D. although you try, nothing will change

3.Why can’t we use time carelessly?

A. Because time is expensive.

B. Because time will get back.

C. Because we are too poor.

D. Because time never returns.

4.If you run through life so fast, you will____________.

A. lose your own treasure that you can always carry easily

B. forget not only where you have been, but also where you are going.

C. look down on your worth

D. not be afraid of difficulties.

5.According to the passage, which is the best title?

A. Nothing is impossible.

B. Glass balls are easy to be broken.

C. treat your life in a right way.

D. Things you can’t do.

Here’s a piece of very simple but life changing advice that I first heard from Brain Tracy. Cut down on the TV at night by just one hour. Instead, use that hour to read books that could improve your life.

If you’re a salesman, google for the best and most useful books on improving your sales.

This applies(适用) to all fields, not just the workrelated(与工作相关的)ones. Maybe you want to improve your health, become a more energetic person. Or maybe you want to improve your study, your relations or perhaps do some personal development.

One hour a day is not much. But if you read for one hour a day on weekdays, that’s about 260 hours a year. That’s a large number of books and a lot of useful advice.

If you follow the ideas, who knows what great things and feelings could come into your life. Also, all that information and advice will start to open up your mind. You will start to see more chances in your life.

Now, you might think something like this:

I really don’t have the money….

Answer: Visit your public library or search the database(数据库). Or look for books that are used in places like amazon.com.

I really don’t have the time….

Answer: Buy audiobooks(有声读物) and listen to them in the car while driving to and from work. Or copy them to your MP3-player and listen while riding your bike/bus to work or school. Recently selling audiobooks through MP3-downloads has become popular….

Shut off the TV a little earlier and start reading.

1.What is Brain Tracy’s life changing advice about?

A.Watching TV.

B.Listening to MP3.

C.Using the Internet.

D.Reading helpful books

2.What should you do if you really don’t have the money to read?

A.To buy some books from amazon.com.

B.To download MP3 free.

C.To visit the public library.

D.To borrow audiobooks and listen to them.

3.What is the writer’s idea about audiobooks?

A.They are more useful.

B.Listening to audiobooks is easier than reading books.

C.It’s dangerous to listen to audiobooks while driving or riding.

D.Audiobooks are a good solution to the problem of having no time to read.

4.Which is NOT true about reading an hour a day?

A.It will open up your mind.

B.You will have about 260 hours a year to read.

C.You will read lots of books and get much useful advice.

D.It will probably bring great things and feelings into your life.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网