题目内容

Are you a boy or a girl from 15 to 18 years old? Would you like to have a summer job? Now, we have three different kinds of summer jobs for you. You can get money from the job, and you can also learn something useful from the job. Please call 6565222 if you want to get any of the jobs.

Dance teacher’s assistant

We are going to have a new dance class with more children. We need 3 assistants to help the teacher to give out the ad posters in the street for a week. You should be outgoing. You should also like to talk with different people. You can get $20 a day.

Gardener

Your job is to help people plant and water flowers. You must be careful and you love the nature. If you are not afraid of long –time dirty work, you can work in our Big Eden Garden. You can get $15 a day.

Pet keeper

Because we are going to have a vacation in another country, so we can’t take our pet with us. If you love animals, you can take Hoddy with you for a month. You can keep him in our home or at your home. You should give him food, clean him, take him for a walk every day if you are patient with a dog. You can get $10 a day.

1.The summer jobs are for _______________.

A. teenagers from 13 to 19

B. teenagers from 15 to 18

C. all boys

D. all girls

2.You can get ____________if you work as a pet keeper for a month( 30 days ).

A. $ 600 B. $ 450 C. $ 300 D. $ 1000

3.If you are outgoing enough, you like to work with different people, you can be a ____.

A. dance teacher’s assistant

B. gardener

C. pet keeper

D. dog

4.According to the article, if you want to get a summer job, you should ______first.

A. teach kids to dance

B. water flowers

C. feed the dog

D. call at 6565222

5.Which of the following is TRUE?

A. If you do a summer job, you can get only money.

B. If you have lots of homework to do, it’s best to work as a gardener.

C. If you work as a pet keeper, you can work at home.

D. If you love the nature, you should stay at home, don’t find a summer job.

1.B

2.C

3.A

4.D

5.C

【解析】

1.考查细节理解。根据第一句话Are you a boy or a girl from 15 to 18 years old? Would you like to have a summer job?可知,暑期工作是为了那些15到18岁的年轻人。故选B。

2.考查细节理解。根据最后一则广告Pet keeper…You can get $10 a day 可知,如果你作为一个宠物饲养员工作一个月,你可以挣300美元。故选C。

3.考查细节理解。根据第一则广告Dance teacher’s assistant… You should be outgoing可知,如果你足够外向,你喜欢与不同的人工作,你可以做一个舞蹈老师的助理。故选A。

4.考查细节理解。根据第一段话Please call 6565222 if you want to get any of the jobs.可知,如果你想得到一个暑期工作,你应该先打电话给6565222。故选D

5.考查细节理解。根据最后一则广告If you love animals, you can take Hoddy with you for a month. You can keep him in our home or at your home.可知,如果你是一个宠物饲养员,你可以在家工作。故选C。

考点:广告类阅读。

练习册系列答案
相关题目

When I arrived, it was early morning and it was raining. I looked to the east---the sky was becoming grey. I got out of the car, went through a gate and walked along a dark path. There was nothing to see, but I knew it was there.

After about a mile, a stranger appeared beside the path. “Am I going the right way?” I asked. He knew where I was going. “Yes, “he replied, “you’ll get there in five minutes.” Finally, I came to some rocks and stopped. I looked over them, but it was silent and there was no sign of it.

Suddenly, the rain stopped and the clouds cleared. The sun rose behind me and shone on the rocks. Far below me, the ground fell away and down to a river. I was looking across one of the wonders of the natural world ___the Grand Canyon.

I looked down to the Colorado River, a silver stream nearly one mile below me. If you put the two tallest buildings in the world on top of each other at the bottom of the canyon, they still would not reach the top. Then I looked across to the other side of the canyon. It was about fifteen miles away, maybe more. Finally, I looked to my left and to my right, and on both sides the canyon went far away for more than 200 miles. The Grand Canyon was not just big. It was huge!

I remained by the canyon for about half an hour, and I asked myself, “Is the Grand Canyon the greatest wonder of the natural world?” I certainly know the answer. What do you think?

1.How was the weather when the writer arrived?

A. Sunny B. Windy C. Cloudy D. Rainy

2.Where may the passage come from?

A. A magazine

B. A grammar book

C. A storybook

D.A dictionary

3.Why was there nothing to see?

A. Because there was nothing.

B. Because it was in the morning.

C. Because it was raining

D. Because it was too dark

4.Where was the writer facing on the edge of the Grand Canyon?

A. South B. West C. East D. North

5.What is the writer’s purpose in writing this passage?

A. To give facts about the natural world.

B. To say how he feels about the natural world.

C. To tell an interesting story about the Grand Canyon.

D. To attract people to visit the Grand Canyon.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网