题目内容

(A)

Children’s Training Center

Earthquake

Learn more about how to protect yourself when an earthquake comes.

Time:10:00a.m.~11:00 a.m.(Monday &Tuesday)

Room: 201

Teacher: Wang Yang from Nanjing

Accidents

Learn a lot about how to get away from accidents.

Time:2:00 p.m.~4:00 p.m.(Wednesday & Friday)

Room: 503

Teacher: Huang Bo from Suzhou

Drawing

Your life in art is going to start here!

Time:9:00 a.m. ~11:00 a.m.(Thursday)

Room: 307

Teacher: Sun Yong from Yangzhou

Swimming

See yourself in the magic water land!

Time:3:00 p.m. ~5:00 p.m.(Sunday)

Place:Swimming pool

Teacher: Mr Zhang from Changzhou Sports School

1.. You may know more about the earthquakes in ________.

A. Room 503 B. Room 307

C. Room 207 D. Room 201

2. The person who gives talks about accidents is from ________.

A. Yangzhou B. Suzhou

C. Nanjing D. Changzhou

3. You may learn about Chinese painting from ________.

A.Wang Yang B. Mr Zhang

C. Sun Yong D. Huang Bo

4. In hot summer, you can have a good time in water from ________ on Sunday.

A.3:00 p.m.~5:00 p.m. B.2:00 p.m.~4:00 p.m.

C.9:00 a.m.~11:00 a.m. D.10:00 a.m.~11:00 a.m.

5. When is the Children’s Training Center not open?

A. On Thursday. B. On Tuesday.

C. On Friday. D. On Saturday.

1.D

2.B

3.C

4.A

5.D

【解析】

试题分析:这篇文章主要讲了儿童活动中心的各种活动及时间安排。

1.细节理解题。根据第一个表格可知你可以在201房间可以了解更多关于地震的事。可知选D。

2.细节理解题。根据根据第二个表格可知来给演讲的老师来自苏州。可知应选B。

3.细节理解题。根据根据第三个表格可知你可以通过孙勇来了解中国的绘画。故选C。

4.细节理解题。根据最后一个表格可知在夏天可以在周日从下午3点到5点在水里玩的开心。可知故选A。

5.归纳理解题。通过表格可知周六儿童训练中心不营业。故选D。

考点:广告类阅读。

练习册系列答案
相关题目

完形填空。从每题所给的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。(15分)

I am an apple. I'm a kind of sweet .You can find me grow in many places of the world, but I can't grow well in very hot places very cold places.

I am not like my cousins - and bananas. I am rounder than a pear and bananas are than me. I am delicious, people all over the world like to eat me. They can usually eat me washing me. They can also cook me to all kinds of food, sometimes they put me in cans(罐头)to send me to other places of the world. Almost everyone can have to buy me because I cost very little.

I can also help people get . There is a saying English: An apple a day keeps the doctor away. Don't you think that I'm very great? I have many vitamins(维生素) inside, they are for you. I really wish to make you happy and healthy. so don’t forget to me as often as possible(尽可能经常地).

But I also need your , if you want to make me taste better,. you must me well. Thank you for your love. I'll try to grow well and sweeter. Then you will like to eat me a lot more.

1.A. vegetable B. fruit C. drink D. snack

2.A. but B. and C. or D. as

3.A. lemons B. tomatoes C. pears D. oranges

4.A.shorter B. longer C. fatter D. older

5.A. and B. so C. but D. or

6.A.after B. before C. for D. with

7.A. let B. have C. take D. make

8.A. time B. money C. energy D. food

9.A. happy B. smart C .comfortable D. healthy

10.A. in B. with C. for D. of

11.A. good B. bad C. ready D. different

12.A. eat B. drink C. find D. cook

13.A. energy B. vitamin C. love D. calorie

14.A. look for B. look after C. look up D. look out

15.A. become(变得···)B. feel C. sound D. look

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网