题目内容

Word travelled quickly in the small fishing village of Port Washington, Wisconsin. So when McCarty wanted to build a playground for kids with special needs. 2,800 people ? a third of the town ? rolled up their sleeves(衣袖)and helped her.

"A lot of learning comes through play," said McCarty, 52, a special education teacher for 28 years. But her students were too often left out. She'd seen the traditional playgrounds stop wheelchairs dead in their tracks.

On September 16, 2008, the first day of the project, they came. Two women heard about the project on the way to work and took the day off to help. A couple in their 80s took part in the job. Children came and gave a helpful hand. Many were volunteers. They all worked very hard.

Today, Possibility Playground is one of the most popular destinations in Ozaukee County. All children can play shoulder to shoulder. There is special equipment(装置) in different parts. Here, you see all the kids on the same playground having fun.

"People used to ask. 'Why do you want to build a playground just for children with disabilities?' " McCarty said. "They didn't get it. It's only when you build a playground for children with disabilities that you build one for all children."

1.What's McCarty?

A.A special doctor.

B.A special education teacher.

C.A special singer

D.A special designer.

2.How many people are there in the town?

A.About 4,200 people.

B.About 700 people.

C.About 8,400 people.

D.About 2,800 people.

3.What does the underlined word mean?

A.目的地

B.出发地

C.游乐场

D.体育场

 

【答案】

1.B

2.C

3.A

【解析】

1.根据文章内容  "A lot of learning comes through play," said McCarty, 52, a special education teacher for 28 years可知答案为B

2.根据文章内容So when McCarty wanted to build a playground for kids with special needs. 2,800 people ? a third of the town ? rolled up their sleeves(衣袖)and helped her.可知答案为C

3.根据单词的意思,可知答案为A

 

练习册系列答案
相关题目

Prana was a beautiful dog, whose name means “breath of life”. Although he died several years ago, I can still remember the days we spent together and what he has taught me about love.

I have two apple trees in the garden. Prana loved apples. When he went outside, he’d catch an apple and take it into the house to eat later. The apples had been on the ground and were often dirty so I wasn’t always happy that Prana had brought them into the house.

It was an autumn day in America, but it was very cold. A big snow fell and we had not done anything for its coming. On that special day, Prana went outside and I watched him through the window. I noticed that he was madly digging(挖) holes and bringing the apples to the ground so they could be seen above the snow. I did not know why he was doing this. He seemed to want to do something special.

When I called him back, he had his usual one apple in his mouth. About five minutes later, I looked outside. The garden was completely covered with birds. Prana had dug up all those apples for his bird friends to eat. He knew that they wouldn’t have stored enough food for the coming winter!

1.I wasn’t always happy because  ____________ .

A.Prana loved apples

B.Prana caught an apple and ate it

C.the apples fell on the ground and were dirty

D.Prana brought the dirty apples into the house

2.On the snowy day, Prana ____________ .

A.ate up all the apples

B.dug holes to put the apples in them

C.brought the apples under the snow to the ground

D.left the house and died

3.The birds flew to the garden to  ______________.

A.look for Prana

B.eat the apples

C.make new homes

D.store food for the winter

4.The topic of the story is about __________ .

A.apples

B.animals

C.love

D.life

 

 

Look at the centre circles of Diagram (图)A and Diagram B. Which of the centre circles looks larger? In fact, they are exactly the same size.

Then look at the picture on the right. What do you see? A vase? Or two faces?Does the picture change quickly from one to the other again and again? Maybe or maybe not, but you can never see them at the same time.

    “What’s happening? Is something wrong with my eyes?” You may wonder at what you see. Don’t worry. Here is how it goes:

    When we look at things, our eyes send messages to our brains and then our brains interpret(解读)the information. However, sometimes our brains interpret the received information in a wrong way. It seems that our eyes are playing a joke on us. This often happens and we call it “visual illusion(视觉错误)”.

Movie makers often make use of visual illusions. They make the objects around actors much smaller or bigger than usual. This makes us believe that the actors are much larger or smaller than they usually are. The movies Jurassic Park and Honey I shrunk the kids just make use of visual illusions.

【小题1 】Why does the centre circle in Diagram A look smaller than that in Diagram B?

A. something is wrong with our eyes

B. the two circles are not the same size

C. our brains interpret the information in a wrong way

D. the two pictures change quickly from one to the other

【小题2 】 What do movie makers make use of visual illusions for ?

A. To help the actors look better

B. To make the actors much braver

C. To help the actors become stronger

D. To make the actors seem different in size

【小题 3】In the picture below, it seems that Line AB is shorter than Line CD, but in fact Line AB is as long as Line CD.

Which paragraph can explain what has happened to our eyes?

A. The second one.

B. The third one.

C. The fourth one.

D. The sixth one.

【小题 4】 What’s the right order according to the passage?

    a. We look at things with our eyes.

    b. Our brains interpret the messages.

    c. Our brains tell us what we have seen.

    d. Our eyes send messages to our brains.

    A. a d b c          B. c a b d        C. a c d b      D. b c a d

【小题 5】Where may this passage be from?

        A. A letter                         B. An English newspaper

        C. A science book               D. An advertisement

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网