题目内容

【题目】阅读短文并判断正误,用T / F 表示。

It is May Day next Sunday, and it is also Tom’s birthday. He is going to have a party at home. His friends will come and they are all going to give presents to him. They are going to sing and dance. They are going to be very happy. Tom’s parents are going to give him a model ship. After lunch, they are going to a park. They will play games there. They are going home at 4 o’clock. After dinner, they are going to the supermarket.

( )1. It is New Year’s Day next Sunday.

( )2. Tom’s birthday is on the 1st of June.

( )3. They are going to play games.

( )4. The model ship is a birthday present from Tom’s parents.

( )5. Tom will be happy.

【答案】F F T T T

【解析】1. 由短文中的关键句It is May Day next Sunday, and it is also Tom’s birthday.可知下周日是五一劳动节,而不是元旦,故为F。

2. 由短文中的关键句It is May Day next Sunday, and it is also Tom’s birthday.可知下周日是五一劳动节,也是汤姆的生日,即汤姆的生日在五月一日,而不是六月一日,故为F。

3. 由短文中的关键句After lunch, they are going to a park. They will play games there.可知他们将一起去公园做游戏,故为T。

4. 由短文中的关键句Tom’s parents are going to give him a model ship.可知汤姆的父母将送一个模型船给汤姆,故为T。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网