题目内容
【题目】根据短文理解,选择正确答案。
Still wonder where to stay? We have a lot to offer.
GUEST ROOMS
Spacious, stylish guest rooms include all the necessities for an unforgettable stay. All guest rooms feature workstations with Internet access, two telephones with voice mail, and in-room safes (保险柜).
SUITES
Hilton Toronto offers a variety of one-bedroom and Junior Suites. Spoil yourself in the ultimate elegance, and capture the spirit of Canada in one of our four Signature suites.
EXECUTIVE ROOMS
You can enjoy Wi-Fi and access to the private Executive Lounge (贵宾室) for breakfast, all-day coffee service and so on. The modern executive rooms offer views of downtown Toronto and come with robes, slippers, 47-inch flat-screen plasma TVs, over-sized chairs, large work desks and coffeemakers.
The Executive Lounge is open 6:30am to 10:00pm Monday through Thursday, 6:30am to 11:00am Friday, and closed on Saturday and Sunday.
ACCESSIBLE ROOMS
Our accessible rooms have features designed for our disabled Guests. Partially accessible rooms have safety bars, raised vanities and toilets. Transfer benches are available (可获得的) upon request.
BEST PRICE GUARANTEE
Get the best price when you book directly with us. If you find a lower publicly available price anywhere else, we will match that price and give you an additional(额外的) US $50 back.
REACH US
145 RICHMOND STREET WEST, TORONTO, ONTARIO, M5H 212, CANADA
TEL: +1- 416-869-3456
FAX: +1-416-869-3187
(1)Which is not got in the private Executive Lounge?
A.Wi-Fi on Friday.
B.Plasma TVs on Monday.
C.Coffeemakers on Thursday.
D.Coffee service on Sunday.
(2)Which of the following is suitable for a blind person?
A.GUEST ROOMS.
B.SUITES.
C.ACCESSIBLE ROOMS.
D.EXECUTIVE ROOMS
(3)If you are charged $60 more in Hilton Toronto than booking with a travel agency, how much will it give back to you?
A.$10.
B.$60.
C.$40.
D.$110.
【答案】
(1)D
(2)C
(3)D
【解析】还在纳闷到哪里停留住宿?我们有很多地方可以提供。本文向读者推荐了几个留宿的地方,并分别介绍这些住处的优势,方便之处以及价格。
⑴推理判断。根据EXECUTIVE ROOMS中The Executive Lounge is open 6:30am to 10:00pm Monday through Thursday, 6:30am to 11:00am Friday, and closed on Saturday and Sunday.可知,星期六、星期日是关闭的,故选D。
⑵细节理解。根据ACCESSIBLE ROOMS中Our accessible rooms have features designed for our disabled Guests.可知,accessible room有为残疾客人设计的功能。故选C。
⑶计算题。根据BEST PRICE GUARANTEE中we will match that price and give you an additional(额外的) US$50 back.可知,我们将另外再退给你$50。如果你预定时付了$60,则要退给你$110,故选D。