题目内容
Italian Lakes and Greek Islands (12Days)
Prices starting from $1,999
Your tour begins in Milan, Italy, and moves on to the pretty Italian Lake District and the attractive resort(胜地)of Stresa, your home for two nights. Collette Vacations has carefully chosen the Costa Victoria as your home away from home for your 7-night journey along the waterways of the Mediterranean. The cruise ship is filled with the warmth and culture of Italy and is richly designed with entertainment(娱乐)areas and very good living conditions. It will take you to the places of your dreams.
You'll spend 4 days touring Greek cities you've always heard about. In Katakolon, you will have the only unguided tour to nearby Olympia on the whole journey. Then with a local guide you will visit the Greek islands of Santorini, which is often related to the story of the lost city of Atlantis, and Mykonos, a wonderful island with beautiful beaches.
Your journey ends in Verona, home of the love story Romeo and Juliet, with a fun-filled farewell dinner-a perfect ending to a pleasant journey.
12Day,25Meals:10Breakfasts, 6 Lunches,9Dinners
Day 1 Overnight flight to Italy
Day 2.-3 Regina Palace, stresa, Italy
Day 4.-10 Costa Victoria (Costa cruises)
Day 11 Hotel Leopardi, Verona, Italy
Day 12 Leave for home
Please Note:
|
Leaving date |
Price for one person |
|
April 7 |
$2,099 |
|
June 2 |
$2,199 |
|
October 6 |
$2,099 |
|
November 3 |
$1,999 |
1.How is the journey planned?
A. It starts and ends in Italy.
B. It starts and ends in Greece.
C. It starts in Italy and ends in Greece.
D. It starts in Greece and ends in Italy.
2.What can be inferred from the travel plan?
A. The price may get lower than those in the plan.
B. The prices include three meals a day.
C. The price is the highest in summer.
D. The prices include entertainment service.
3.What does the underlined part “the Costa Victoria” most probably refer to?
A. A famous hotel. B.A beautiful resort.
C. A comfortable ship. D. A long-distance bus.
4.Tourists will travel on their own in_________.
A. Stresa B.Olympia C.Mykonos D.Verona
1.A
【解析】:从文章中:Day 1 Overnight flight to Italy 和Day 11 Hotel Leopardi, Verona, Italy这两处可以看出这个旅游的具体安排,起点和终点都在意大利。
【考点】:细节理解题。
【易错点】:容易错选C或者D,没有注意到最后的这个整体安排,只看到了文章中提到的两个国家意大利和希腊,就想当然的选择了D或者C。
2.C
【解析】:从最后的表格中我们可以看到:
|
June 2 |
$2,199 |
是价格最贵的一次,因此毫无疑问是选C。
【考点】:细节理解题。
【易错点】:因为忽视了最后的这个表格,容易只根据前部分的内容模糊的选择B。B答案可以从12Day,25Meals这里看出12天只有25餐所以不是一天三餐。
3.C
【解析】:文章中有很明显的两处提示即:①for your 7-night journey along the waterways of the Mediterranean ②The cruise ship is filled with the warmth and culture of Italy and is richly designed with entertainment。。。cruise巡航旅游的意思,可以看出“the Costa Victoria”是艘船。
【考点】:根据上下问猜测词义。
【易错点】:由于对cruise这个单词意义的理解不准容易错选B。
4.B
【解析】:文章中提到:you will have the only unguided tour to nearby Olympia on the whole journey.这里的unguided tour就是说没有导游即on one’s own的自主游。
【考点】:细节考查题。
【易错点】:本题难度不大一般都理解unguided tour的含义因此错误的不多。
【篇章分析】:本篇文章是一则旅游广告。这类文章更多的时候需要我们依据题目去找到确切的信息,同时要了解广告所发的目的。