题目内容

Everyone has his own way of relaxing. Perhaps the most popular way is to take part in sports. there are team sports, such as baseball, basketball, and football. There are individual sports, also, such as golf and swimming. In addition hiking, fishing, skiing, and mountain climbing have a great attraction for people who like to be outdoors.
Not everyone who enjoys sports events likes to take part in them. Many people prefer to be onlookers, either watching them on television, or listening to them on the radio. When there is an important baseball game or boxing match it is almost impossible to get tickets; everyone wants to attend.
Chess, card-playing, and dancing are forms of indoor recreation enjoyed by many people. It doesn’t matter whether we play a fast game of ping-pong, concentrate over the bridge table, or go walking through the woods on a brisk autumn afternoon. It is important for every one to relax from time to time and enjoy some form of recreation.

  1. 1.

    The underlined word “recreation”(paragraph 1)here means_______.

    1. A.
      walking and climbing
    2. B.
      form of play or amusement
    3. C.
      creating something
    4. D.
      joy and happiness
  2. 2.

    according to the passage, perhaps the followings are our ordinary ways of relaxation for common people except______.

    1. A.
      listening to music
    2. B.
      playing card
    3. C.
      going out for fishing
    4. D.
      boxing match
  3. 3.

    Which of the following statements is TRUE to the passage?

    1. A.
      The popular British saying mentioned in the passage has familiar doing in other countries.
    2. B.
      All of us need recreation in our lives if we cannot work all the time.
    3. C.
      Sometimes those who enjoy sports events like to take part in them, too.
    4. D.
      It is almost impossible for everyone who wants to watch an important baseball to get a ticket.
BDC
本文通过一个谚语“一味的工作而不休息会使人变得愚蠢”来说明娱乐和休息是人生活,工作中的一部分,对每一个人来说,适当的放松自己是非常重要的。
1.B词义猜测题。根据上下文可知:玩和娱乐的形式即消遣(recreation),即答案选B。
2.D事实细节题。从文中第2段可知大多数人放松自己的方式包括了A、B、C三项,而通常boxing match(拳击比赛)不是普通人的休闲方式,故答案为D。
3.C判断题。根据文中Not everyone who enjoys sports events likes to take part in them可知有时候有人也会去,故答案选C。
练习册系列答案
相关题目

 

     A .drive      B. absolutely    C. construct    D. leadership     E. Policies

F.realization  G. Pressures     H.Definition    I.Challenging    J. particularly                                                               

 

Leadership is a difficult concept to explain because everyone defines it differently. From my personal experiences as a student leader, I can tell you that there is no single ___1.___of  leadership, ___2.___with students leaders. You are a leader, a student and a peer, so this role can be especially difficult to manage. As a student leader,you deal with academic__3.___,as well as added pressure of leading group of your peers. As, the president of  Fuse, the contemporary dance group  at Colgate University, I experienced  many ups-and-downs with___4.__. Thankfully, my passion for this dance club gave me the ____5.___to lead my fellow dancers.

Finding an activity that is both enjoyable and __6.___is the first step. In order to be a good leader, you must be personally interested in what you are leading, whether it's debating,cooking or robotics. In my case, dance has always been of interest to me, from my grandfather teaching me salsa to early childhood training with ballet, and so I always that dance would be part of my life. Once I arrive on my college campus, ready for my college adventure, I had a sudden ___7.___: wandering around the Student Activities Fair, I saw no contemporary or modern dance clubs I panicked.

After meeting a fellow dancer at Freshmen Orientation, we found that we shared the same passion and desire to start a club. We held auditions,created club____8.___and held practices. The process of creating the actual club was both fun and challenging because we had to figure out school club regulations, __9.__many club rules, obtain 60 signatures of supporters and overcome other obstacles. As it turns out, this process was not a walk in the park for us.

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网