题目内容

Marie Claire Magazine is one of the top women’s health, beauty and fashion magazines in the world. It has over 14 million readers all over the world. Maire Magazine is published in 32 countries including France, the Untied States, Australia, China, the United Kingdom, Russia, Spain, Italy and many other nations.

Marie Claire Magazine has stood by its motto “More than a Pretty Face” since Jean Prouvost created it in France in 1937. It was soon released(发售) every Wednesday and was an immediate success. Unfortunately, because of World WarⅡ, it stopped printing in 1940. But it began again in 1954 as a monthly publication instead of a weekly one.

The magazine has provided women throughout the world with information on health, struggles and life stories of women. The magazine also focuses on current affairs all women would be interested in. It also has a part that specifically answers readers’ questions.

The magazine discusses all of the latest and hottest things in clothing and accessories(首饰). It also provides its readers with shopping information to help find the best deals for the latest fashions.

The cover of Marie Claire Magazine has been graced(使增光) by many famous faces. Although it is aimed at women, it broke new ground in 2003. The US publication featured a man—Tom Cruise on its cover for the first time. Marie Claire Magazine has continued to be a pioneer in the magazine industry.

 

1.When was Marie Claire Magazine created?

A. In 2003. B. In 1937.

C. In 1954. D. In 1940.

2.Marie Claire Magazine includes sections(栏目) on _________.

①information on health

②clothing and accessories

③readers’ questions

④women’s struggles and life stories

⑤babies

⑥current affairs

⑦shopping information

⑧first aid

A. ①②③④⑤⑥ B. ①②③⑥⑦⑧

C. ①②③④⑥⑦ D. ①②④⑥⑦⑧

3.According to the passage, Marie Claire Magazine _________.

A. provides information for women throughout the world

B. has been a monthly magazine since 1937

C. never has men’s faces on its cover

D. pays little attention to readers’ responses

4.What do we know about Marie Claire Magazine?

A. It stopped printing for about 16 years because of World WarⅡ.

B. It has over 14 million readers in France, the Untied States and Australia.

C. It has more readers than any other magazine of the same kind.

D. It was released once a week and succeeded immediately at the beginning.

 

1.B

2.C

3.A

4.D

【解析】

试题分析:本文介绍了著名的杂志Marie Claire Magazine的前世今生及其包括内容和特点。

1. 细节题。根据第二段第一句Marie Claire Magazine has stood by its motto “More than a Pretty Face” since Jean Prouvost created it in France in 1937.可知Marie Claire Magazine由Jean Prouvost在1937年创立的。故B正确。

2. 细节题。根据文章3,4段The magazine discusses all of the latest and hottest things in clothing and accessories(首饰). It also provides its readers with shopping information to help find the best deals for the latest fashions. 和information on health, struggles and life stories of women. The magazine also focuses on current affairs all women would be interested in. It also has a part that specifically answers readers’ questions.

可知①②③④⑥⑦的内容都被包括在内,只有babies没有涉及。故C正确。

3. 细节题。根据文章1,2句Marie Claire Magazine is one of the top women’s health, beauty and fashion magazines in the world. It has over 14 million readers all over the world.可知这本杂志给全世界的女性提供各种信息。故A正确。

4. 细节题。根据文章第二段第2句It was soon released(发售) every Wednesday and was an immediate success.可知这本杂志每周三发行,也就说是周刊。在发行的时候立刻就受到人们的欢迎。故D正确。

考点:历史类阅读理解

练习册系列答案
相关题目

Compared to the other parts of the body, our ears don’t ask for much. They don't need to be brushed once a day like your teeth. But they need some special care, especially if you like listening to music with earphones.

Maybe your mum or dad has told you, "Turn that down before you go deaf!" Well, they are quite right. Loud noise might cause hearing loss for a short time or even forever. Think that earphones are a good way to escape from tour parents’ eyes? Well. It may not be as good a way as you expect. American doctors have studied a group of 44,000 people who used earphones more than 15 hours per week. The doctors found that 37,000 of them were getting hearing problems.

If you use earphones for too long a time, your ears might feel painful. You could also lose your hearing for the rest of your life. So don’t wear your earphones too long. Use them less than one hour a day. Want sharp hearing? Don’t forget to do the following: Try to stay away from places where there is too much noise, like a disco. If you have to go, wear earplugs. When swimming, remember to put earplugs into your ears to stop water from getting in. Never put anything sharp into your ears. If you think you have too much earwax, ask your mum or dad to help you clean it out.

Keep these things in mind! Then you won't be saying "WHAT???" when you are older.

1.Using earphones "may not be as good a way as you expect" because _______.

A. your parents know what you're doing

B. it can cause hearing problems

C. it makes your parents angry

D. most of you use them improperly

2.If you want sharp hearing, you should _____.

A. have your ears specially trained

B. often wear earplugs and clean out the earwax

C. take good care of your ears

D. choose what you listen to carefully

3."WHAT???" in the last sentence is an expression showing that the speaker____.

A. has become impatient

B. speaks in a loud voice

C. is slow in understanding

D. asks for a lot of repetition

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网