题目内容
19.There are many expressions with the word"dog".(36)G They take their dogs for walks,give them good food and medical care.However,dogs without owners to care for them lead a different kind of life.The expression,lead a dog's life,describes a person who has an unhappy existence.
When we say we live in a dog-eat-dog world.(37)F A person has to work hard like a dog to be successful.Such hard work can make people dog-tired.And,the situation would be even worse if they became sick as a dog.
Still,people say every dog has its day.This means that every person enjoys a successful period during his or her life.(38)A Yet,some people say that you can never teach an old dog new tricks.They believe that older people do not like to learn new skills and will not change the way they do things.
Some people are compared to dogs in bad ways.People who are unkind or uncaring can be described as junkyard dogs living in places where people throw away things they do not want.Junkyard dogs are often used to guard this property.They bark or attack people who try to enter the property.However,sometimes a person who appears to be mean and threatening is really not so bad.(39)C
Dog expressions are also used to describe the weather.The dog days of summer are the hottest days of the year.(40)B But we do not want it to rain cats and dogs.
A.To be successful,people often have to learn new skills.
B.A rainstorm may cool the weather.
C.We could say his bark is worse than his bite.
D.Dogs are loyal to people.
E.But there are many difficulties on the road to success.
F.That means many people are competing for the same things,like good jobs.
G.People love dogs and treat them well.
分析 主要介绍美国人使用许多带有狗字的表达方式.
解答 36-40 GFACB
36.G 考查上下文和句意理解,根据上文:People in the United States love their dogs and treat them well.可知,美国人喜欢狗,对待他们很好,他们带狗散步,让他们在外面玩,给他们食物和医疗护理,答案是:G
37.F 考查上下文和句意理解,根据上文:Some people say we live in a dog-eat-dog world.可知:这意味着很多人在为同样的事情竞争,象工作,答案是:F
38.A 考查上下文和句意理解,根据上文:This means that every person enjoys a successful period during his or her life.可知,每个人都在生活中都喜欢成功的时刻,所以为了成功,每个人都要学习新的技能,答案是:A
39.C 考查上下文和句意理解,根据前句However,sometimes a person who appears to be mean and threatening is really not so bad可知,有时候,一个人看起来吝啬或具有威胁性,其实并非如此,可以用选项C里的We could say his bark is worse than his bite.来概括总结,即答案是:C
40.B 考查上下文和句意理解,根据上文:.Dog expressions are also used to describe the weather可知狗还可以用来描述天气,呼应了选项里的A rainstorm may cool the weather,故答案是:B
点评 本文是一篇选句填空阅读,题目主要考查上下文内容联系以及文章内容理解.做题时学生应仔细阅读原文,把握文章主要内容,联系文章上下文内容并结合所给选项含义,从中选出正确答案,一定要做到有理有据,切忌胡乱猜测.
| The Best Way to See Singapore.See More for Less! |
| City Sightseeing ﹩33/A,﹩23/C,FREE/T 24 hours of Unlimited Touring-9 a.m.to 6 p.m. Duration:1 day (unlimited rides) Attractions:Civic district,Orchard Road,Botanic Gardens,Little India,Chinatown & more along the City & Heritage routes It is easy to enjoy Singapore with the City Sightseeing open-top touring system.Spot and interesting place or sight?Simply hop off and walk around and you can continue the tour later by hopping on the next bus.With one bus arriving every 20 minutes,the City sightseeing system links you to major sights,attractions and hotels! *Guests Helpline:6338-6877 |
| DUCK ﹩33/A,﹩23/C,﹩2/T Daily:9:30 a.m.-5:30 p.m. Duration:60 minutes Ride the original Duck!Hop on this amphibious (两栖的) craft for a sightseeing tour which covers both land and sea! *Free bus transfer; most popular tour; 1st and original DUCK; unique land & sea adventure. *For More Information,call 6338-6859 |
| Night Safari ﹩49/A,﹩33/C,FREE/T Tour Time:6:00 p.m.-10:00 p.m. Duration:4 hours Observe the night activities of the 1,000 over nocturnal (夜间活动的) animals in the Night Safari-the word's first wildlife night park,for an adventure you'll never forget. *Free & easy with 2-way bus transfer. *For More Information,call 6338-6826. |
| Flyer ﹩53/A,﹩37/C,FREE/T Open Hours:Daily 9:00 a.m.-9:00 p.m. Duration:30 minutes Feast your eyes on Singapore's magnificent cityscape from a height of 165 meters on the world's largest observation wheel.Get your cameras ready as you experience a 360-degree panoramic view of the city and the Marina Bay area. *Free bus transfer; free river transfer. *For More Information,call 6338-3311. |
| ☆A-adult,C-children (3--12),T-toddler (2 & below) |
A.City Sightseeing.
B.DUCK.
C.Night safari.
D.Flyer.
84.If David and his 9-year-old son are both animal lovers,they had better dialB for more information before their tour.
A.6338-6859 B.6338-6826
C.6338-3311 D.6338-6877
85.Mr.Smith is going to take his wife,his 11-year-old daughter and his 1-year-old son John to have a bird's eye view of the whole city of Singapore during his short stay there,so he should get at leastD ready.
A.﹩89.B.﹩91.C.﹩131.D.﹩143.