题目内容
【题目】Water—To Your Health!
Study after study shows that drinking enough water defends against problems from head to toe. Water is a basic need for cell health. 【1】. So pour yourself a nice big glass, sit back, and take a look at the many benefits being well hydrated(保持充足水分)can bring to your health.
You’ll have lots of energy
【2】 When you’re dehydrated, cells won’t function well enough and the flow is not so smooth affecting your physical and mental performance and making you feel sluggish(迟钝的), according to a review of hydration research conducted by scientists at the University of North Carolina.
You might lose weight
A new study from the University of Illinois at Urbana- Champaign involving more than 18,000 adults found that when people increased their daily water intake by one to three 8-ounce cups (on top of the four they already drank on average), they ate less. 【3】.
Your memory may improve
Your brain is hugely dependent on fluid—all those brain cells need liquid to fire properly. According to a review published in the journal Nutrients, studies have consistently found that memory and attention improve in children after they take a drink of water. 【4】.
Your skin will grow
According to research, skin is at least 30 percent water. If your skin cells don’t get the water they need, they’ll start to wither and shrink. But if you drink enough water, you skin cells will become larger, softer and rounder, minimizing the appearance of wrinkles.
【5】
When women in a small study from the University of Connecticut lost just 1.36 percent of their body mass through sweat (and didn’t drink enough water to replace it), their moods soured and they were more likely to experience headaches and exhaustion.
A. You’ll be in higher spirits
B. You’ll feel strong when you work out
C. It can have a magic power to your mind and body
D. Their food intake dropped by as much as 205 calories a day
E. Water helps keep up a steady flow of nutrients into your cells
F. That means your cells need more fluid to keep up with the demands
G. The research is less clear on whether this pattern holds true for adults
【答案】
【1】 C
【2】 E
【3】 G
【4】 D
【5】 A
【解析】
本文是一篇说明文。水是细胞健康的基本需求。保持充足水分会给你的健康带来好处。文章叙述了水会给人的健康带来的好处。
【1】上文提示“水是细胞健康的基本需求。”再根据下文提示“所以,给自己倒一大玻璃杯水,坐下来,可以看到保持充足水分会给你的健康带来好处。”承接上下文,C项It can have a magic power to your mind and body(它可以给你的思想和身体带来神奇的力量)切题。该项中的it指上文的water;该项通过so和下文构成因果关系。故选C。
【2】下文提示“当你脱水的时候,细胞的功能就不太好了而且流动也不会很顺利,影响你的身体和精神表现,让你感觉迟钝”。承接下文,E项Water helps keep up a steady flow of nutrients into your cells(水有助于保持源源不断的营养物质进入你的细胞)切题。故选E。
【3】上文提示“当人们每天增加1到3个8盎司的水(在他们已经喝了4杯的时候),他们吃得更少。”承接上文,G项The research is less clear on whether this pattern holds true for adults(研究还不太清楚这种模式是否适用于成人)切题。该项中的this pattern指上文内容。故选G。
【4】上文提示“研究一直发现,孩子喝完水后,记忆力和注意力都得到了改善。”承接上文,D项Their food intake dropped by as much as 205 calories a day(他们的食物摄入量每天减少了205卡路里)切题。故选D。
【5】此空是小标题。根据上文中的小标题,可知应在A/B中选择。根据下文提示“当来自康涅狄格大学的一项小型研究中,通过汗液女性的体重仅减少了1.36%(并且没有喝足够的水来替代它),她们的情绪变糟了,她们更容易感到头痛和疲惫。”由此可知,A项You’ll be in higher spirits(你会情绪高涨)切题。故选A。