题目内容

Basic Photography

This is an eitht—hour course for beginners who want to learn how to use a 35mmcamera .The teacher will cover such areas as kins of film ,light , and lense (镜头).Bring your own 35mm camera to the class .

Course Charge :$150

Jan. 10, 12, 17, 19, Tues. & Thurs. 6-8p.m.

Marianne Adams is a professional photographer whose photographs appear in many magazines.

Understanding Computers

This twelve-hour course is for people who don’t know very much about computers, but who need to learn about them. You will learn what computers are, what they can and can’t do, and how to use them.

Course Charge: $75

Equipment Charge: $10

Jan. 7, 14, 21, 28, Sat. 9-12 a.m.

Joseph Saimders is a professor of computer science at New Urban University. He has over twelve years of experience in the computer field.

Stop Smoking

Do you want to stop smoking? Have you already tried to stop and failed? Now it is the time to stop smoking using the latest methods. You can stop smoking, and this twelve-hour course will help you do it.

Course Charge: $30

Jan. 4, 11, 18, 25 Mon. 4-7 p.m.

Dr.John Goode is a practicing psychologist(心理学家)who has helped hundreds of people stop smoking.

Typing

This course on weekdays is for those who want to type as well as those who want to improve their typing. You are tested in the first class and practice at one of eight different skill levels. This allows you to learn at your own speed. Each program lasts 20 hours. Bring your own paper.

Course Charge: $125

Materials Charge: $25

Two hours each evening for two weeks.

This course is taught by a number of business education teachers who have successfully taught typing courses before.

1.The word “professional” in this advertisement most probably means “_____”

A. spiritual B. journalist

C. professorD. experienced

2. The shortest course is _____.

A. Basic Photography B. Understanding Computers

C. Stop Smoking D. Typing

3.A course which can do something good for your health will cost____.

A. $50 B.$30 C.$10 D.$125

 

1.D

2.A

3.B

【解析】

试题分析: 本文是一篇广告类短文。在文中作者介绍了几种短期课程,内容涉及摄影入门,电脑基础,戒烟和打字培训等。此外,对每门课程文中都简单地进行了介绍,包括课程的基本内容,课程时间的安排和收费等方面。

1.词意猜测题。根据定语从句whose photographs appear in many magazines.可知主讲人的摄影作品曾在多本杂志上出版,由此推断他是一名有经验的记者,选D。

2.细节理解题。比较各个课程的培训时间可以看出Basic Photography( Jan. 10, 12, 17, 19, Tues. & Thurs. 6-8p.m. )课程时间最短,选A。

3.细节理解题。根据各个广告的小标题可知Stop Smoking课程对身体健康有益,根据课程价格可知答案选B。

考点:考查广告类短文阅读

练习册系列答案
相关题目

 

1.

To be a good teacher, you need some of the gifts of a good actor: you must be able to hold the attention and interest of your audience; you must be a clear speaker, with a good, strong, pleasing voice which is fully under your control; and you must be able to act what you are teaching in order to make its meaning clear.

2.

Watch a good teacher, and you will see that he does not sit unmoved before his class: he stands the whole time he is teaching; he walks about, using his arms, his hands and fingers to help him in his explanations, and his face to express feeling. Listen to him, and you will hear the loudness, the quality and the musical note if his voice always changes according to what he is talking about.

3.

The fact that a good teacher has some of the gifts of a good actor doesn’t mean that he will indeed be able to act well on the stage, for there are very important differences between the teacher’s work and the actor’s. The actor has to speak words which he has learnt by heart; he has to repeat exactly the same words each time he plays a certain part, and even his movements and the ways in which he uses his voice are usually fixed beforehand. What he has to do is to make all these carefully learnt words and actions seem natural on the stage.

4.

A good teacher works in quite a different way. His audience takes an active part in his play: they ask questions, they obey orders, and if they don’t understand something, they say so. The teacher therefore has to suit his act to the needs of his audience. He cannot learn his part by heart, but must invent it as he goes along.

5.

As a good teacher presently, you must take your audience as your friends, take care of them, help them and give them enough freedom and space. I have known many teachers who are fine actors in class but are unable to take part in a stage play because their brains can’t keep discipline: they cannot keep strictly to what another has written.

 

About six years ago I was eating lunch in a restaurant in New York City when a woman and a young boy sat down at the next table. I couldn’t help overhearing parts of their conversation. At one point the woman asked,“So, how have you been?”And the boy who could not have been more than seven or eight years old replied,“Frankly, I’ve been feeling a little depressed lately.”

This incident stuck in my mind because it strengthened my growing belief that children are changing. As far as I can remember, my friends and I didn’t find out we were“depressed”until we were in high school.

The evidence of a change in children has increased steadily in recent years. Children don’t seem childlike any more. Children speak more like adults, dress more like adults and behave more like adults than they used to.

Whether this is good or bad is difficult to say, but it certainly is different. Childhood as it once was no longer exists. Why?

Human development is based not only on born biological states, but also on patterns of access to social knowledge. Movement from one social role to another usually involves learning the secrets of the new situation. Children have always been taught adult secrets, but slowly and in stages: traditionally, we tell sixth graders things we keep hidden from fifth graders.

In the last 30 years, however, a secret-revelation machine has been fixed in 98 percent of American homes. It is called television. Television passes information, indiscriminately, to all viewers alike, whether they are children or adults. Unable to resist the temptation, many children turn their attention from printed texts to the less challenging, more vivid moving pictures.

Communication through print, as a matter of fact, allows for a great deal of control over the social information to which children have access. Reading and writing involve a complex code of symbols that must be memorized and practised. Children must read simple books before they can read complex materials.

1.Traditionally, a child is supposed to learn about the adult world _________ .

A. through touch with society

B. gradually and under guidance

C. naturally and by biological instinct

D. through exposure to social information

2.In the author’s opinion, the phenomenon that today’s children seem adultlike is caused by _____.

A. the widespread influence of television

B. the poor arrangement of teaching content

C. the fast step of human intellectual development

D. the constantly rising standard of living

3. Why is the author in favor of communication through print for children?

A. It enables children to gain more social information.

B. It develops children’s interest in reading and writing.

C. It helps children to memorize and practise more.

D. It can control what children are to learn.

4.What does the author think of the change in today’s children?

A. He feels amused by the children’s adultlike behavior.

B. He thinks it is a phenomenon worthy of note.

C. He considers it a positive development.

D. He seems to be upset about it.

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网