题目内容
At any given time,hundreds of postcards are transit(运输中) across the world as strangers communicate through a movement called Post-crossing.
Emma Delaney says it's a sad day when there isn’t a postcard in her mailbox. She doesn't have a bunch of friends travelling overseas at the moment —she's just really action in the underground hobby of Postcrossing.
“I've sent over 3 ,000 postcards,but T ve been doing it for close to seven years,” she says. “My husband,generally appreciative of my hobby,is sometimes frustrated by the amount of cardboard hanging around the house or in my car."
Postcrossing is a hobby where strangers send each other postcards across the world. You register on the website,list your interests and preferences for postcards,then receive an address of a stranger on the other side of the world to send a ppstcard to.
“I tend to send a lot of postcards of the local area because people are interested in where you're from and what you do,” Emma says.
From Uzbekistan to Belarus and Kazakhstan to Moldova,Emma has a growing collection of photos from around the world. The postcards have helped shape her international travelling too. “I didn't travel overseas until I was 32 and a lot of the locations we chose for our honeymoon were selected because of the postcards I'd received."
“Some people see sending mail as being a bit boring and unfashionable,but Postcrossing is popular and lots of people are fascinated that I do it."
The Postcrossing project has just celebrated its eighth birthday and has over 400,000 active members in 215 countries. The group says they’ve delivered over 18 million postcards.
And while postal workers aren't supposed to read people's postcards,Emma says she's happy for them to do so at her post office in Shellharbour. She even encourages her correspondents to say hello to the Australia Post staff.
“It's a hobby that I continue to do because I find it enjoyable and relaxing."
24. Emma Delaney's friends.
A. do a lot of travelling
B. send her lots of postcards
C. share the same hobby as her
D. aren't active in travelling abroad
25. What's Emma's husband's attitude towards her hobby?
A. Somewhat annoyed.
B. Totally unconcerned.
C. Deeply disapproving.
D. Strongly supportive.
26. What's the benefit of being involved in Postcrossing according to Emma Delaney?
A. Broadening the mind.
B. Deepening friendships.
C. Giving others a helping hand.
D. Bringing her family more happiness.
27. The Postcrossing project .
A. delivers both postcards and official letters
B. was set up a couple of years ago in Australia
C. has granted membership in 215 countries all over the world
D. receives more public approval compared with sending mail
(兴趣与爱好)
本文是记叙文.文章主要讲述给陌生人寄明 信片的活动.
24. D.细节理解题。由第二段的She doesn’t have a bunch of friends travelling overseas at the moment可知,Emma的朋友们并不常去国外旅行.
25. A.推理判断题。由第.三段的My husband,generally appreciative of my hobby,is sometimes frustrated by the amount of cardboard hanging around the house or in my car 可知,Emma 的丈 夫对她的这一爱好有时会感到恼火。
26. A.推理判断题。由第六段的From Uzbekistan to Belarus and Kazakhstan to Moldova,Emma has a growing collection of photos from around the world. The postcards have helped shape her international travelling too可知,收到的这些明信 片开阔了 Emma的眼界。
7. D.细节理解题。倒数第四段中提到,虽然人们 认为寄信是件不怎么流行和无聊的事情,但是 却乐于接受给陌生人寄明信片的活动。