题目内容
I was cleaning out an old box when an old card caught my eye : Queen City Casket Company . “What is it ?” I wondered . I1 it over . There , in faded ink , was a hand-scrawled(手写的)2 . Immediately my mind traveled3 many years .
I was nine years old , walking down the cold , wet streets of Springfield , with a bag of magazines on my shoulder . On my4 that day , I came to that Company finally , whose owner , Mr Rader , had always taken me there to ask his workers5 they wanted any magazines .
Shaking off the6 like a wet dog , I entered Mr Rader’s office . After a quick glance he7 me over to the fire-place . Noticing the8 in the top of my9 , he said , “ Come with me !” pulling me into his pickup10 . We pulled to a stop before a shoe store . Inside , a salesman11 me with the finest pair of Oxfords I had12 seen . I13 about 10 feet tall when I got up14 them . “ We’d like a pair of new socks too,” Mr Rader said .
Back in his office , Mr Rader took out a15 , wrote something on it , and handed it to me . With16 eyes , I read , “ Do to others as you would have them do to you .” He said affectionately (深情地), “Jimmy , I want you to17 I love you”.
I said good-bye , and for the first time I18 a flicker of hope that somehow things would be19 . With people like Mr Rader in the world , there was hope , kindness and love , and that would always make a20 .
- 1.
- A.read
- B.thought
- C.turned
- D.passed
- A.
- 2.
- A.address
- B.list
- C.message
- D.information
- A.
- 3.
- A.forward
- B.so
- C.ahead
- D.back
- A.
- 4.
- A.return
- B.rounds
- C.trip
- D.arrival
- A.
- 5.
- A.if only
- B.how
- C.whether
- D.why
- A.
- 6.
- A.dust
- B.sweat
- C.tail
- D.rain
- A.
- 7.
- A.led
- B.followed
- C.watched
- D.carried
- A.
- 8.
- A.hole
- B.mud
- C.water
- D.cover
- A.
- 9.
- A.magazine
- B.shoe
- C.sock
- D.bag
- A.
- 10.
- A.truck
- B.factory
- C.home
- D.store
- A.
- 11.
- A.dressed
- B.fitted
- C.showed
- D.comforted
- A.
- 12.
- A.ever
- B.already
- C.never
- D.hardly
- A.
- 13.
- A.appeared
- B.seemed
- C.looked
- D.felt
- A.
- 14.
- A.for
- B.with
- C.on
- D.in
- A.
- 15.
- A.pen
- B.paper
- C.card
- D.notebook
- A.
- 16.
- A.tearful
- B.unbelievable
- C.curious
- D.puzzled
- A.
- 17.
- A.admit
- B.know
- C.consider
- D.express
- A.
- 18.
- A.sensed
- B.received
- C.lost
- D.gained
- A.
- 19.
- A.mistaken
- B.right
- C.all right
- D.possible
- A.
- 20.
- A.deal
- B.fortune
- C.choice
- D.difference
- A.
CCDBC DAABA BADDC ABACD
36 turn over把翻过来。作者看到的是一张卡片,卡片的一面注有地址,要想看到内容,得把它翻过来。
37 根据后文,Mr Rader在卡片上写的是送给作者的赠言。address地址;list目录;information消息,信息。
38 作者见到这张卡片,思绪又回到了从前。forward或ahead如指时间,应往后推。
39 根据下文提示可知,作者当时的工作是卖杂志,应来回沿街叫卖。
40 作者是卖杂志的,Mr Rader帮作者询问他的工人是否需要杂志。
41 根据第二段首句和空格后面的wet dog可推出答案。
42 作者是在Mr Rader的办公室,当时又冷又潮,故Mr Rader把他带到炉火旁取暖。
43 下文提到Mr Rader给作者买的是一双鞋和袜子,因此可推测作者的鞋子坏了。
44 根据下文Mr Rader给作者买的东西可推出答案。
45 pick up皮卡;一种小型货车。
46 dress给……穿衣服;show展示;comfort安慰;fit…with给……提供。服务员给我拿出了一双很好的鞋。
47 Mr Rader给作者买的鞋子是作者那时曾经见过的最好的鞋子。
48 这是作者当时曾经见过的最好的鞋子,又非常适合他,穿上一定感到比穿那双已经坏了的鞋要舒服很多。
49 本题考查在特定语境下使用介词的能力。in …穿着……。
50 根据第一段首句可得知答案。
51 Mr Rader给了作者无私的帮助,令作者非常感动。
52 admit承认;consider认为,考虑;express表达。如用这三个词与作者所要表达的感情不符。
53 作者当时的生活条件很差,九岁就沿街卖杂志,Mr Rader对他无私的帮助让他感到生活又充满了希望。
54 此处意思为:一切事情都会好起来的。
55 世界上有Mr Rader这样的好心人,就会有希望,生活就会出现转机,有所不同。
36 turn over把翻过来。作者看到的是一张卡片,卡片的一面注有地址,要想看到内容,得把它翻过来。
37 根据后文,Mr Rader在卡片上写的是送给作者的赠言。address地址;list目录;information消息,信息。
38 作者见到这张卡片,思绪又回到了从前。forward或ahead如指时间,应往后推。
39 根据下文提示可知,作者当时的工作是卖杂志,应来回沿街叫卖。
40 作者是卖杂志的,Mr Rader帮作者询问他的工人是否需要杂志。
41 根据第二段首句和空格后面的wet dog可推出答案。
42 作者是在Mr Rader的办公室,当时又冷又潮,故Mr Rader把他带到炉火旁取暖。
43 下文提到Mr Rader给作者买的是一双鞋和袜子,因此可推测作者的鞋子坏了。
44 根据下文Mr Rader给作者买的东西可推出答案。
45 pick up皮卡;一种小型货车。
46 dress给……穿衣服;show展示;comfort安慰;fit…with给……提供。服务员给我拿出了一双很好的鞋。
47 Mr Rader给作者买的鞋子是作者那时曾经见过的最好的鞋子。
48 这是作者当时曾经见过的最好的鞋子,又非常适合他,穿上一定感到比穿那双已经坏了的鞋要舒服很多。
49 本题考查在特定语境下使用介词的能力。in …穿着……。
50 根据第一段首句可得知答案。
51 Mr Rader给了作者无私的帮助,令作者非常感动。
52 admit承认;consider认为,考虑;express表达。如用这三个词与作者所要表达的感情不符。
53 作者当时的生活条件很差,九岁就沿街卖杂志,Mr Rader对他无私的帮助让他感到生活又充满了希望。
54 此处意思为:一切事情都会好起来的。
55 世界上有Mr Rader这样的好心人,就会有希望,生活就会出现转机,有所不同。
练习册系列答案
相关题目