题目内容

短文填空

Charlie Chaplin was known an actor, was one of the greatest and funniest actors in the history of the cinema. We all like his appearance in the film. He always had a black hat , wide trousers and wore a moustache, with a stick in his hand. He was born in London in 1889. He was brought by his mother and his acting at an early age. He in his first play when he was five. Being uncertain his future, at 17 he set off the USA with a group of comedy actors. In 1912 he got his first film part in the States. All his life he acted, wrote and directed a large number of films. One of his most famous films “The Gold Rush”, was made in 1912. In this film, he is unlucky in his search gold and had nothing to eat. He is so hungry as to eat the shoe. He made it seem this is one of the most delicious meals that he has ever enjoyed.

①________  ②________  ③________  ④________  ⑤________

⑥________  ⑦________  ⑧________  ⑨________  ⑩________

________

答案:
解析:

①as;② who;③ on;④ up;⑤ picked up;⑥ acted

⑦ about/of;⑧ for;⑨ which;⑩ of/for; as if


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网