题目内容

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项 (A 、B 、C 和 D )中 ,选出最佳选项。
C
Anne LaBastille was born in New York City and grew up in New Jersey. Her first experience with the wilderness was in the Adirondacks in the northeast of New York, where she worked at a summer resort (度假胜地) to earn money for college tuition (学费) by caring for the horses, giving riding lessons, and working as a waitress. And she had many chances to begin her adventure in the Adirondack wilderness.
Anne returned to school in the fall, but she continued to spend as much time as she could in the Adirondacks. She grew to love her time alone in the mountains. Anne graduated from college with a bachelor's degree in conservation of natural resources (资源) and began working for the National Audubon Society in Florida as a wildlife tour leader.
Although Anne took great pleasure in showing people the animals living in t he Florida Keys and the Everglades National Park, she longed for the mountains in the northern parts of New York. Finally she decided to build a cabin near Black Bear Lake. Over the years, however, more and more tourists began hiking near her cabin. As a result, Anne decided to build another cabin deeper in the woods at Lily Pad Lake.
Anne lived in the woods for most of her life. She enjoyed living alone in the woods, and her life was far too busy for her to be lonely. When she was not writing books, she wrote articles for National Geographic, Reader's Digest, and other magazines. In her later years, Anne conducted research in Guatemala on an endangered bird called the grebe. She also lectured nationwide about ecology. Besides, Anne worked with a number of organizations dedicated to (致力于) conservation.
As a respected guide, author, and conservationist, Anne not only loved the land but also had found a way to become part of it.
(1)Anne's work at the summer resort .
A.showed her love for long tours
B.helped her to explore the wilderness
C.earned her high admiration in college
D.gave her a chance to learn horse riding
(2)Anne built her cabin at Lily Pad Lake in order to .
A.live in the mountains
B.enlarge her living space
C.settle in a more beautiful place
D.get away from increasing numbers of tourists
(3)We can conclude from the text that Anne .
A.felt very lonely living in the woods
B.made the wilderness a part of her life
C.tried to make more people aware of the grebe
D.longed to be an editor of National Geographic
(4)What's the main idea of the text?
A.A brief introduction to Anne's life.
B.Anne's achievements.
C.Anne's adventures in the wilderness.
D.Anne's pioneering work in wildlife ecology.

【答案】
(1)B
(2)D
(3)B
(4)A
【解析】Anne是美国人,从事自然资源保护方面工作。她如此喜欢野外生活以至于在Lily Pad湖边建了自己的小屋,她写文章、做导游,呼吁人们保护自然。(1)B细节理解题。根据第一段的Her first experience with the wilderness was in the Adirondacks in the northeast of New York, where she worked at a summer resort (度假胜地) to earn money for college tuition (学费) by caring for the horses, giving riding lessons, and working as a waitress. And she had many chances to begin her adventure in the Adirondack wilderness.可知,她在度假村的工作帮助她探索野外。故选B.
(2)D 细节理解题。根据第三段的Over the years, however, more and more tourists began hiking near her cabin. As a result, Anne decided to build another cabin deeper in the woods at Lily Pad Lake.可知,她在Lily Pad Lake建小屋是为了要远离不断增长的游客。故选D。
(3)B 推理判断题。根据文章最后的As a respected guide, author, and conservationist, Anne not only loved the land but also had found a way to become part of it.推测,Anne的野外生活是她生活的一部分。故选B。
(4)A 主旨大意题。本文简单介绍了环保主义者Anne的一生。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项。
Zipped into a bag, it looks like a large umbrella. Unfolded, it goes along the street like any other bicycle.
It's the "A-bike", the brainchild (脑力劳动的产物) of British inventor Sir Clive Sinclair, who made history in the 1970s by developing the world's first pocket calculator. He described his new invention as "the world's smallest, lightest foldable bicycle".
"My original thought was that if you could have a bicycle that was dramatically lighter and more firm than the ones that exist today, it would change the way in which bicycles are used,"said Sinclair.
The mini-bike, showed in Singapore last week and set to go on sale worldwide in 2005 at a price of nearly US$300, is built for riders as heavy as 112 kilograms and is height-adjustable(可调整高度的). It takes about 20 seconds to fold or unfold.
Its wheels are a quarter the size of those on a regular bicycle, but Sinclair promises a smooth ride for most cyclists. "You require no extra energy to ride the A-bike and it can go up to 15 miles per hour (24 kilometers per hour)," he said. Constructed mainly of plastic, the 5.5-kilogram bicycle folds into a package of less than 0.03 cubic meters (立方米).
Sinclair also invented the first pocket TV in 1984 and the futuristic C5 electric tricycle in 1985. He said he hoped the bicycle would attract common citizens, officials, campers or anyone needing transport for a short trip and he said the next step for the A-bike was to add an electric motor in a few years.
(1)The most important character of this kind of bike is its ________ .
A.big size
B.light weight
C.beautiful appearance
D.foldable structure
(2)The wheels of a regular bicycle is ________ the size of this kind of bike.
A.four times
B.three times
C.one-fourth
D.one-third
(3)This kind of new bike is mainly made of ________ .
A.plastic
B.packages
C.bags
D.metal
(4)The best title of the text is ________ .
A.World's smallest foldable bicycle arriving
B.A new bike, a large umbrella
C.A foldable bike, a large bag
D.A great inventor of a new bike
(5)This kind of new bike hasn't been fixed with ________ .
A.a wheel
B.an electric motor
C.pedal
D.a hand

【题目】You can tell a lot about people by looking at their hair — not just whether they brush, spray or blow-dry. Scientists have found a way to use hair to figure out where a person is from and where that person has been. The finding could help solve crimes, among other useful applications.

Water is central to the new technique. The liquid makes up more than half an adult human’s body weight. Our bodies break water down into hydrogen(氢) and oxygen. Atoms of these two elements end up in our tissues, fingernails, and hair.

But not all water is the same. Hydrogen and oxygen atoms can vary in how much they weigh. In the case of hydrogen, for example, there are three types according to their weights. Each type is called a hydrogen isotope(同位素). And depending on where you live, tap water contains different isotopes.

Can hair record this information? Thats what James R. Ehleringer, an environmental chemist at the University of Utah, wondered. To find it out, he and his colleagues collected hair from hair stylists in 65 cities across the United States. Even though people drink a lot of bottled water these days, the researchers have found that peoples hair has the same isotopes as found in local tap water. That’s probably because people usually cook their food with the local water.

Authorities can now use the information to analyze hair samples from criminals or crime victims and narrow their search for clues. For example, one hair sample used in Ehleringers study came from a man who had moved from San Francisco to Salt Lake City. As his hair grew, it reflected his change in location.

1What do we know about the hydrogen isotopes according to Paragraph 3?

A. They are classified by size.

B. Each type of them differs in weight.

C. They can improve the quality of tap water.

D. Some of them cannot combine with oxygen.

2Why is it possible to know where people are from by analyzing their hair?

A. People use the same bottled water.

B. People wash their hair in different ways.

C. Peoples hair is affected by the weather of the places they stay.

D. Peoples hair indicates the type of water in the places they stay.

3The last paragraph is mainly to show _______.

A. how to recognize criminals B. how to collect hair samples

C. the usefulness of hair analysis D. the process of Ehleringers study

4Which of the following can be the best title for the passage?

A. Water composition B. Change your hair

C. Hair detectives D. No way out

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余项。
Vegetarian UK
Vegetarians and vegans
Vegetarians (people who don't eat meat) and vegans (people who don't eat or use any animal products) are becoming increasingly common in UK culture. A recent survey showed that three million people were vegetarian. Visit a British supermarket and you will see a wide range of vegetarian ingredients and prepared meals on the shelves, including vegetarian sausages and vegan cheese.

So why are Brits cutting out meat? Many are unhappy about the poor treatment of animals and the effects of meat and fish production on the environment. Worries about food safety (for example BES or “mad cow disease”) also play a part. According to the Vegetarian Society, a meat-free diet could help reduce the risk of certain cancers and heart disease, as well as obesity and high blood pressure.
Organic farming
Another rising trend is in how UK food is produced. Many people are rejecting GM (genetically modified) food and intensive farming practices. They want their food to be organically produced. Organic farmers use very few or no chemicals, pesticides or fertilizers and organic meat is produced without the use of drugs and antibiotics.
Organic food
According to the Soil Association, three out of every four UK households now buy some type of organic food. Some get organic meat, fruit and vegetables from farmers' markets, where products are sold directly to the consumer. Others have a box of organic fruit and vegetables sent to their homes every week. Although it\s often more expensive, fans of organic food say it tastes much better!
A. A healthy diet
B. A balanced diet
C. Many people buy organic products in their local supermarket.
D. More and more people are deciding not to eat meat or use animal products.
E. A healthy soil reduces disease and helps crops grow strong and healthy.
F. Others choose to change their eating habits to improve their general health.
G. Organically farmed animals also have more living space and more nutritious food.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网