题目内容

【题目】阅读理解
Apply for a Library Card
Any person who lives, works or attends school in New York State is qualified to receive a New York Public Library card free of charge.
Adult and teen users may either apply online or in person at any New York Public Library location. Applications for children aged 11 and under must be completed in person, and require the signature of a parent or guardian.
When you apply for a card online, you will receive a 7-digit temporary barcode(条形码). This allows you to set a PIN (Personal Identification Number).
After you receive your permanent barcode, which is required to borrow materials, search library databases, or reserve a computer, you must validate your card.
Renew or Validate Your Card
All adult, teen and child library cards for cardholders in New York City and areas of New York State outside of New York City expire(期满) and must be renewed every three years. New library card applicants who applied for a card online must validate their card before full cardholder privileges can be extended.
Cardholders in New York City must visit any New York Public Library location to present the required forms of identification in order to renew or validate their card.
Cardholders from areas of New York State outside of New York City may email scans or copies of the required forms of identification to patronaccounts@nypl.org.
Forgot Your PIN?
If you provide the library with a valid email address, you can click on the Forgot Your PIN? Link on the login(登录) screen of either Biblicisms or the Classic Catalog. A link with instructions on changing your PIN will be sent to the email address on your account, giving you a brief period of time to update your information. You must select a 4-digit numeric PIN, with no repeating or obvious characters(e.g.1234 or 2222).
If you have not provided us with a valid email address, you have to visit a library location with valid identification to have a staff member reset your PIN for you.
(1)If a 10-year-old boy wants to receive a New York Public Library card, he ___________.
A.can either apply online or in person
B.can ask his parents to apply for him
C.has to visit a library location in person
D.has to apply in person with a parent or guardian
(2)Which is different for cardholders in New York City and those from areas of New York State outside of New York City?
A.The full cardholder privileges.
B.The way they renew or validate their card.
C.The period of validity of their card.
D.The way they apply for a card.
(3)A cardholder who forgot his PIN and didn't provide the library with a valid email address ____________.
A.can reset his PIN by letter
B.has to apply for an email address
C.can call the library to reset his PIN
D.has to go to the library to have his PIN reset
(4)What is the best title of the passage?
A.How to apply for a Library Card.
B.The way people renew their card.
C.The time people can keep the card.
D.The money people have to pay for a card.

【答案】
(1)C
(2)B
(3)D
(4)A
【解析】本文是一篇说明文,讲述了在纽约如何获取免费图书馆卡这一事情。
(1)考查细节理解。根据Apply for a Library Card部分中的”Applications for children aged 11 and under must be completed in person, and require the signature of a parent or guardian.“可知十一岁及以下的儿童需要亲自去完成,并且需要一个家长或者监护人的签名。而不是需要家长陪同。故选C。
(2)考查细节理解。根据 Renew or Validate Your Card部分中的”Cardholders in New York City must visit any New York Public Library location to present the required forms of identification in order to renew or validate their card. Cardholders from areas of New York State outside of New York City may email scans or copies of the required forms of identification to patronaccounts@nypl.org.“可知纽约城市的人需要亲自去纽约公共图书馆更新或者验证他们的图书馆卡,而纽约城外的人可以发电子邮件来确认。故选B。
(3)考查细节理解。根据最后一段中的”If you have not provided us with a valid email address, you have to visit a library location with valid identification to have a staff member reset your PIN for you.“如果你不能提供一个验证了的邮箱地址,就需要带上有效的身份证明去当地图书馆找工作人员帮你重设个人识别码。故选D。
(4)考查主旨大意。根据Apply for a Library Card部分中的”Any person who lives, works or attends school in New York State is qualified to receive a New York Public Library card free of charge.“可知,本文讲述的是在纽约如何获取免费图书馆卡这一事情,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Everybody sleeps, but what people stay up late to catch or wake up early in order not to miss varies by culture?

From data collected, it seems the things that cause us to lose the most sleep, on average, are sporting events, time changes, and holidays.

Around the world, people changed sleep patterns thanks to the start or end of daylight savings time. Russians, for example, began to wake up about a half-hour later each day after President Vladimir Putin shifted the country permanently to "winter time" starting on October 26.

Russia's other late nights and early mornings generally correspond to public holidays. On New Year's Eve, Russians have the world's latest bedtime, hitting the hay at around 3:30 a. m.

Russians also get up an hour later on International Women's Day, the day for treating and celebrating female relatives.

Similarly, Americans' late nights, late mornings, and longest sleeps fall on three-day weekends.

Canada got the least sleep of the year the night it beat Sweden in the Olympic hockey (冰球) final.

The World Cup is also chiefly responsible for sleep deprivation. The worst night for sleep in the U. K. was the night of the England-Italy match on June 14. Brits stayed up a half-hour later to watch it, and then they woke up earlier than usual the next morning thanks to summer nights, the phenomenon in which the sun barely sets in northern countries in the summertime. That was nothing, though, compared to Germans, Italians, and the French, who stayed up around an hour and a half later on various days throughout the summer to watch the Cup.

It should be made clear that not everyone has a device to record their sleep patterns; in some of these nations, it’s likely that only the richest people do. And people who elect to track their sleep may try to get more sleep than the average person. Even if that’s the case, though, the above findings are still striking. If the most health-conscious among us have such deep swings in our shut-eye levels throughout the year, how much sleep are the rest of us losing?

1What do we learn about the Russians regarding sleep?

A. They don’t fall asleep until very late. B. They don’t sleep much on weekends.

C. They sleep longer than people elsewhere. D. They get less sleep on public holidays.

2The underlined word “deprivation” in the last paragraph but one means ________.

A. depression B. loss C. observation D. trouble

3What is the most probable reason for some rich people to use a device to record their sleep patterns?

A. They have trouble falling asleep. B. They are involved in a sleep research.

C. They want to get sufficient sleep. D. They want to go to bed on regular hours.

4What does the author imply in the last paragraph?

A. Sleeplessness does harm to people’s health.

B. It is important to study our sleep patterns.

C. Few people really know the importance of sleep.

D. Average people probably sleep.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网