题目内容

Travel Unaccompanied

Now many young people are traveling around the world on their own, not because they have no one to travel with, but because they prefer to go alone.

Kristina Wegscheider from California first traveled alone when she was at college and believes that it is something everyone should do at least once in their life. “It opens up your mind to new things and pushes you out of your comfort zone.” Wegscheider has visited 46 countries covering all seven continents.

In foreign countries, with no one to help you read a map, look after you if you get ill, or lend you money if your wallet is stolen. It is challenging. This is what drives young people to travel alone.It is seen as character building and a chance to prove that they can make it on their own.

Chris Richardson decided to leave his sales job in Australia to go traveling last year.He set up a website, The Aussie Nomad, to document his adventures. He said he wished he had traveled alone earlier. “The people you meet, the places you visit, or the things you do, everything is up to you and it forces you to grow as a person,” said the 30­year­old.

Richardson describes traveling alone like “a shot in the arm”, which “makes you a more confident person that was ready to deal with anything”. He said: “The feeling of having conquered something on my own is a major part of what drives me each day when I'm dealing with a difficult task. I walk around with my head up because I know deep down inside that nothing is impossible if you try.”

The great 19th century explorer John Muir once said: “Only by going alone in silence can one truly get into the heart of the wilderness.”

1.Which of the following will Kristina Wegscheider agree with?

A.Traveling alone is a necessary experience for everyone.

B.It is more meaningful to travel in foreign countries.

C.It is comfortable to travel around without a friend.

D.Traveling abroad helps people to find new things.

2.Traveling alone is challenging because ________.

A.it will finally build your character

B.you have to make things on your own

C.you depend on yourself whatever happens

D.it is hard for you to prove yourself to others

3.What can we infer about Chris Richardson?

A.He started traveling at an early age.

B.He was once shot in the arm.

C.His website inspires others a lot.

D.He used to work as a salesman.

 

1.A

2.C

3.D

【解析】

文章大意:很多人喜欢独自旅行。

1.答案:A 细节理解题。由第二段第一句话“...believes that it is something everyone should do at least once in their life.”可知,Wegscheider认为每个人都应该至少独自旅行一次,所以A项符合。

2.2】答案:C 细节理解题。由第三段前两句话“In foreign countries, with no one to help you read a map, look after you if you get ill, or lend you money if your wallet is stolen. It is challenging.”可知,独自旅行是很有挑战性的,因为独自旅行时,一切都要靠自己。

3.3】答案:D 推理判断题。由第四段第一句话“Chris Richardson decided to leave his sales job in Australia to go traveling last year.”可知,Chris Richardson过去的职业是销售员。由第四段第三句话“He said he wished he had traveled alone earlier.”可知,A项错误;由第五段第一句话可知,B项错误;由第四段第二句话可知,C项无交代,所以错误。

练习册系列答案
相关题目

It is a true story behind a well­known piece of art.

In a village near Nuremberg lived a family with eighteen children. Merely to keep food on the table, the father worked eighteen hours a day. Despite their ___ condition, two of the children had a dream to seek their talent for ____ but they knew well their father would never be able to send ____ of them to Nuremberg to study at the Academy.

The two boys finally worked out an agreement. They would toss (扔) a coin. The ____ would work in the nearby mines to support his brother. Albrecht ____ the toss and went off to Nuremberg. Albert went into the dangerous mines and, for the next four years, financed his brother, ____ work at the academy was almost a(n ) ____ success. Albecht's woodcut and oils were much ____ than those of his professors and he soon was earning considerable fees ____ his works.

When the young ____ returned home, the family held a festive dinner. Albrecht rose to toast to his beloved brother, “Now, Albert, it is your ____ to seek your dream and l will support you”.

All heads turned to the far end of the table, where Albert sat, tears streaming down his pale face, while he ____ and repeated, “No...no.” Finally, Albert rose and ____ the tears from his cheeks. He said softly, “I ____ go to Nuremberg, brother. It is too late for me. Look what four years in the mines have done to my hands! The bones in every finger have been smashed at least once, and I cannot even hold a glass to ____ your toast.”

Today, Albrecht's masterful works ____ in every great museum in the world, but chances are great ____ you, like most people, are familiar with only one of them. Albrecht drew his brother's abused hands with palms together and the ____ stretched skyward. He called it simply “Hands”, but the entire world almost immediately opened their hearts to his great masterpiece and ____ his tribute (敬意) of love “The Praying Hands”.

Next time you see that touching creation, take a second look. Let it be your reminder, if you still need one, that no one ever makes it ____!

1.A.hopeful        B.lucky

C.disappointed D.hopeless

2.A.music B.art

C.mining D.farming

3.A.all B.both

C.each D.either

4.A.painter B.loser

C.winner D.failure

5.A.lost B.got

C.won D.beat

6.A.who B.his

C.whom D.whose

7.A.random B.immediate

C.attractive D.ordinary

8.A.smaller B.worse

C.faster D.better

9.A.for B.to

C.in D.at

10.A.miner B.worker

C.artist D.professor

11.A.luck B.turn

C.move D.moment

12.A.sobbed B.nodded

C.smiled D.laughed

13.A.recovered B.swept

C.wiped D.handed

14.A.can't B.shouldn't

C.can D.should

15.A.hold B.return

C.move D.turn

16.A.hang B.represent

C.present D.visit

17.A.when B.that

C.which D.as

18.A.figures B.hands

C.fingers D.arms

19.A.said B.loved

C.renamed D.called

20.A.yet B.out

C.alone D.before

 

This message is to inform all the children that Santa's post office in Himmelpfort, Germany, is open to receive your holiday wishes. That means you can mail your letters to Santa about 6 weeks sooner than that last year. Santa knows you've been good and wants to make sure he and his helpers receive your wish list earlier.

Eight post offices are organized across Germany to answer all letters children send. This year they plan to receive over 250,000 letters. Though the letters fly from over 80 different countries, Santa and his helpers can understand and make sure to answer all the letters.

In 1984, two children from Berlin sent their wish lists to Himmelpfort after spending vacation there. Their letters were answered by postal employees and later Himmelpfort increased its helpers to meet the needs of increased mail traffic. Year after year, Santa and his crew use an eco­friendly powered vehicle to collect the thousands of letters he receives from young boys and girls. The great news for this year is that if you come to the beautiful town of Himmelpfort, you can drop off your letter and visit Santa in person, from Tuesdays to Thursdays until Christmas Eve.

Santa does not currently have an e­mail, Twitter or a Facebook account. He believes in old­fashioned communication. So get out your paper and write your wish list. Just make sure your letter is clear so you can receive an official response, send your letters to:

Santa

Christmas Post Office

Himmelpfort, Germany 16798

1.This year Santa and his helpers ________.

A.are eager to receive more wishes

B.keep traveling around 80 countries

C.are able to receive kids' letters earlier

D.answer most of the letters from kids

2.From the 3rd paragraph, we know that ________.

A.post offices send kids all the presents they ask for

B.children from Berlin like spending holidays in Himmelpfort

C.Santa uses a powered vehicle because of the heavy mail traffic

D.children can visit Santa in the flesh before Christmas Eve this year

3.Santa doesn't have social communications online probably because he ________.

A.is not sure about the online security

B.trusts traditional ways of communication

C.prefers official and formal letters

D.thinks written letters are clearer than e­mails

4.This text is intended for ________.

A.tourists coming to Himmelpfort

B.teenagers preferring writing letters

C.parents preparing for Christmas

D.children planning to write to Santa

 

As we enjoy the summer ocean waves along the beaches, we may think nervously about Steven Spielberg's Jaws and the great fear that sharks inspire in us. Yet we are happy to see global efforts to protect the declining number of sharks. The world has realized that we need the species, like sharks, to keep a balanced ecosystem.

Sharks, in particular, are “in” these days. Thanks to good public policy and famous stars such as Jackie Chan and Ang Lee, killing sharks for fin soup is no longer cool.

The demand for shark fins has been rising for decades, threatening sharks with extinction(灭绝)—up to 100 million sharks are killed each year just for their fins. But we have started to reverse the trend, particularly in many areas of the United States and overseas where restaurants once proudly provided delicious shark fins on the menu.

In California, a ban on the sale and possession of shark fin soup has gone into effect this year through the efforts of Wild Aid and other organizations.

Overseas marketing and public efforts featuring posters on public transportation systems and TV ads have been underway for the past few years. These efforts all show signs of success, on both the supply side and the demand side of trade in shark fins.

Actually, stopping the killing of sharks is part of a broader movement to stop the killing of wild animals and the buying and selling of wildlife products. These products come from hunting elephants, tigers and rhinos, besides killing marine life.

Whether it is shark fin soup or ivory piano keys, killing animals is big business. The hunting of elephants in search of ivory tusks for luxury(奢侈的)goods has become a full­scale war. The decrease of African elephant populations is alarming. Together with international partners, the United States is leading the worldwide effort to reduce demand for high­end products that rely on killing animals.

1.The underlined word “reverse” in Paragraph 3 probably means ________.

A.show        B.keep

C.follow D.change

2.From the passage, we know ________.

A.Jackie Chan and Ang Lee make fin soup popular

B.a lot of wild animals have been killed for products

C.Steven Spielberg's Jaws inspires us to protect sharks

D.the number of African elephants has been increased

3..What can we infer from the passage?

A.More animals for high­end products will be saved.

B.People have kicked the habit of having shark fin soup.

C.Shark fins will not be available any more in restaurants.

D.Global efforts have succeeded in stopping killing wild animals.

 

We walked in so quietly that the nurse at the desk didn't even lift her eyes from the book. Mum pointed at a big chair by the door and I knew she wanted me to sit down. While I watched mouth open in surprise, Mum took off her hat and coat and gave them to me to hold. She walked quietly to the small room by the lift and took out a wet mop. She pushed the mop past the desk and as the nurse looked up, Mum nodded and said, "Very dirty floors."

"Yes, I'm glad they've finally decided to clean them, "the nurse answered. She looked at Mum strangely and said, "But aren't you working late?"

Mum just pushed harder, each swipe(拖一下)of the mop taking her farther and farther down the hall. I watched until she was out of sight and the nurse had turned back to writing in the big book.

After a long time Mum came back. Her eyes were shining. She quickly put the mop back and took my hand. As we turned to go out of the door, Mum bowed politely to the nurse and said, "Thank you."

Outside, Mum told me, "Dagmar is fine. No fever. "

"You saw her, Mum?"

"Of course I told her about the hospital rules, and she will not expect us until tomorrow. Dad will stop worrying as well. It's a fine hospital. But such floors! A mop is no good. You need a brush."

1.When she took a mop from the small room what Mum really wanted to do was  .

A. to clean the floor    B. to please the nurse

C. to see a patient     D. to surprise the story-teller

2.When the nurse talked to Mum she thought Mum was a_____.

A. nurse B. visitor

C. patient   D. cleaner

3.From the text we know that Dagmar is most likely

A. the story-teller's sister B. Mum's friend

C. the story-teller's classmate D. Dad's boss

 

The person I admire most is not famous at all, yet in my mind his achievements are as important as those of any historical figure. Gary is a fellow classmate of mine at college, and for him this is a major .

We know that Gary suffers from a , which makes it almost impossible for him to his movements. As a result, he will his life in a wheelchair. He cannot write with a pen or a pencil, and speaks so slowly and strangely that it takes to understand what he is saying.

However, behind his appearance, Gary is a warm, fun-loving, intelligent person. His disability affects his muscles, not his mind or . He enjoys the same things as any student does—listening to music, making and so on—and he is not only the best student in our class, but also has a sense of humor and genuine interest in other people.

The main why I admire him so much is that he is determined to lead a life, in spite of his physical difficulties he has to overcome. Although his prevents him from going to school, he gives himself an education by studying at home. Being unable to himself, he uses a special typewriter to write letters to his friends and beautiful poems which the true depth of his thoughts and character. Another reason why I admire Gary is that he never feels sorry for himself. He says, for instance, that being unable to move around gives him more time to think. In fact, he always to see the bright side of any situation, so instead of needing his friends to him, he actually cheers us up when we are or depressed.

I would admire Gary he didn’t have any disability; in fact he does, and to let it spoil his life, which makes him the most remarkable person I have known.

1.A. problem B. impressionC. achievementD. joke

2.A. headacheB. defeatC. disabilityD. pain

3.A. controlB. affectC. removeD. replace

4.A. spendB. saveC. wasteD. ruin

5.A. courage B. chanceC. abilityD. patience

6.A. chemicalB. medicalC. physicalD. mental

7.A. personalityB. behaviorC. healthD. method

8.A. neighborsB. friendsC. driversD. writers

9.A. terribleB. similarC. wonderfulD. practical

10.A. problem B. needC. matterD. reason

11.A. dangerousB. disappointing C. normal D. careful

12.A. movementB. conditionC. choiceD. decision

13.A. explainB. expressC. introduceD. enjoy

14.A. leaveB. giveC. bringD. show

15.A. justB. mostlyC. hardlyD. ever

16.A. continuesB. arrangesC. managesD. begins

17.A. comfortB. helpC. forgiveD. tease

18.A. ashamedB. regretfulC. worriedD. doubtful

19.A. even soB. ever sinceC. as ifD. even if

20.A. wantsB. refusesC. stopsD. Loves

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网