题目内容

Bullying is surprisingly common among humans— happening not only on school playgrounds but also,in the workplace and even,among so-called friends. However,hearing that it may happen in the animal world is a little surprising,especially considering that bullies are none other than the friendliest of all marine mammals- dolphins!

That according to a scientist Peter Wallerstein and director of El Segundo's Marine Animal Rescue program can be the only reasonable explanation for a lonely dolphin that has been swimming around in circles in Southern California's Bolsa Chick Wetlands since Thursday,April 26th,2012.

When they first found the marine mammal (海洋哺乳动物) alone,the staff from Marine Animal Rescue program thought that it was just a dolphin which fall behind and tried to drive it off into the Pacific Ocean. However,as soon as it tried to swim away,it was greeted by two violent dolphins that began trashing violently in the water,forcing the 250-pound animal called “Bolsa Chick Bob”,to come back into the wetlands.

Dennis Kelly,chairman of the Marine Science Department of Orange Coast College disagrees. The dolphin expert who has been working with these wonderful animals for 34 years,believes that while dolphins sometimes get impatient and smack (拍打) each other with their tails,they do not bully one of their own.

He thinks that this aggressive behaviour is similar to a time out and therefore,a short-term punishment for a dolphin that was probably not paying attention and falling behind,when the rest of the animals was trying to leave.

Whatever it is,the good news is that the bullied or punished dolphin is safe. There is plenty of fish to eat and its health seems fine. While experts are constantly keeping an eye on it,they are hoping that it will finally find the courage to venture out and join the rest of its group. They will,however,plan on a rescue task if it becomes necessary.

46. From the first paragraph we can infer .

   A. there were few examples of bullying among animals

   B. humans seldom bully animals in the oceans

   C. dolphins are friendly to humans very much

   D. bullying happens in no other than playgrounds

47. What does the underlined word “that” refer to?

   A. schools are where bullying usually happens

   B. bullying happens in the animal world

   C. friends can sometimes bully each other

   D. dolphins are the friendliest of all marine mammals

48. Why DIDN’T Bolsa go into the ocean?

   A. Because it found many fish in the wetlands.

   B. Because it was impatient to look for his pods.

   C. Because it was attacked by two other dolphins.

   D. Because it was frightened by the violent water.

49. According to Dennis,two dolphins bullied Bolsa to.

   A. keep it safe in the wetlands

   B. bully it to death in the end

   C. leave it behind for ever

   D. punish it for its mistake

50. What might be the most suitable title for the passage?

   A. Do animals bully each other too?

   B. Are animals punished for their behaviour?

   C. Is a dolphin brave enough to go back?

   D. Will people be kind to animals?


46. A 47. B 48. C 49. D 50. A

46. A解析:推理判断题。根据第一段的第 二句话可知,听到关于动物之间互相欺负 的事情,人们会感到惊讶。很少有动物之 间互相欺负的例子。

47. B解析:词义猜测题。第一段中提到了 动物尤其是海豚之间也存在着互相欺负的 例子,所以第二段的第一个词that指的就 是动物之间发生互相欺负现象的情况。

48. C解析:细节理解题。结合第-:段的第 二句话可知,这只海豚不回到大海里的原 因是遭到两个同类的攻击,它被迫返回到 湿地。

49. D解析:细节理解题。结合倒数第二段 的第一句话中的 a short-term punishment 可知他认为海豚攻击自己的同类是一种惩 罚性的措施。

50. A解析:主旨大意题。本文主要讨论了 人们往往没有想到过动物之间也会发生欺 凌的现象,并且以一个海豚为例子,所以A 项符合主题。

练习册系列答案
相关题目

In today's market,buying toys and games can be expensive. The secret to saving money is knowing where and when to buy them. Whether you want new or slightly used items,there are plenty of places to look and you can really save money.

Thrift (节约) 

Stores Thrift stores offer great deals on slightly used toys and games. Not only can you shop for items that you want,many thrift stores will give you cash or credit for turning in your old items.

Garage and Yard Sales Spring is the best time to find great deals at neighbourhood garage and yard sales. This is a great way to save money on toys and games. Look at your local paper or online classifieds for community sales.

Online Bargains 

Find great deals on toys and games online with resources such as Craigslist and eBay. Not only can you find low prices on new and used items,but you can even get free items within driving distance on your local Craigslist. Many people want to give away items quickly and will post different items daily,including toys and games for children and adults.

If you are looking for a particular toy or game,use eBay. Sign up for a free account,then search and make instant purchases. Don’t forget to consider the amount that's being charged for shipping and handling. Sometimes it's cheaper to wait for a sale at your local store to avoid high shipping charges.

Store Sales 

Watch for sales on toys and games. You can often get instant discounts by signing up for a credit card with that particular store. When you have a department store credit card,you will get additional coupons to help you save more money.

Most stores offer the lowest prices on games and toys during or directly after the winter holidays. Shop at night or early in the morning during Black Friday sales. Don’t forget to check online for clearance specials. You can often get free shipping as well.

46. What plays an important part in saving money in buying toys and games?

   A. Where they are produced.

   B. When and where to buy.

   C. Your character.

   D. The local price of goods.

47. Where can you sell your used toys?

   A. Thrift Stores.

   B. Garage and Yard Sales.

   C. Online Bargains.

   D. Store Sales.

48. According to Online Bargains,    .

   A. we can't find free toys online

   B. we can get a special toy from Craigslist

   C. shipping charges are always not high

   D. we have many chances to save money

49. The underlined word “coupons” most probably refers to .

   A. rewards   B. gifts

   C. benefits   D. expenses

50. The author's purpose in writing the passage is to.

   A. introduce some ways of saving money on toys and games

   B. give us some advice on how to buy toys and games online

   C. persuade us to purchase toys and games in the market

   D. share a way of making money by selling toys

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网