题目内容
【题目】FOREIGN TEACHERS ARE NEEDED ALL OVER CHINA
Ad No.90374
Tag: Beijing Language Teaching Part Time
We are looking for Teachers, whose Native Language is English, willing to teach in China. Schools are mostly in South of China.
The Benefit package for ESL Teachers includes:
One-year Contract 1st Mar, 2017 to 1st Jul, 2017
Salary 4,000Rmb to 5,000Rmb/Month
Teaching load & schedule: 20 teaching hours per week
A rent-free, fully furnished apartment with living room, bedroom, kitchen and bathroom.(Kitchen facilities are provided. Electric appliances water heater, microwave will be supplied).
If you are interested, please read the information above and kindly send your application to attach the following documents(indoc or JPEG format). The subject to be mentioned is “teach in China”.
CV/Resume(简历)
A copy of academic degree/diploma/certificate/or college transcript
A photocopy of the data page of valid passport
A recent color photo
A letter of recommendation/or release letter from your previous Chinese school(Only if you worked in China previously)
Any other relevant information that you think might help your application
【1】This passage is to_______.
A. introduce a school B. attract foreign students
C. take on English teachers D. seek a teaching position
【2】What is NOT needed to apply for the job if you come to work in China for the first time?
A. Your resume. B. Your personal passport data.
C. Your academic history. D. A release letter.
【3】Where can you mostly probably readthe advertisement?
A. In a science book. B. In a paper.
C. In a travel guide. D. In a textbook
【答案】
【1】C
【2】D
【3】B
【解析】文章讲的是全中国需要外语老师。
【1】C
主旨大意题。根据本文题目FOREIGN TEACHERS ARE NEEDED ALL OVER CHINA可知文章讲的是全中国需要英语老师。可知答案为C。
【2】D
推理判断题。根据倒数第二段A letter of recommendation/or release letter from your previous Chinese school(Only if you worked in China previously)可推知第一次来中国找工作不需要A release letter。答案为D。
【3】B
推理判断题。本文是一篇关于招聘外语老师的广告,所以它不可能出现在科技书和旅游手册上面,更不会出现在教科书上,最有可能出现在报纸上。可知答案为B。