题目内容

【题目】FOREIGN TEACHERS ARE NEEDED ALL OVER CHINA

Ad No.90374

Tag: Beijing Language Teaching Part Time

We are looking for Teachers, whose Native Language is English, willing to teach in China. Schools are mostly in South of China.

The Benefit package for ESL Teachers includes:

One-year Contract 1st Mar, 2017 to 1st Jul, 2017

Salary 4,000Rmb to 5,000Rmb/Month

Teaching load & schedule: 20 teaching hours per week

A rent-free, fully furnished apartment with living room, bedroom, kitchen and bathroom.(Kitchen facilities are provided. Electric appliances water heater, microwave will be supplied).

If you are interested, please read the information above and kindly send your application to attach the following documents(indoc or JPEG format). The subject to be mentioned is “teach in China”.

CV/Resume(简历)

A copy of academic degree/diploma/certificate/or college transcript

A photocopy of the data page of valid passport

A recent color photo

A letter of recommendation/or release letter from your previous Chinese school(Only if you worked in China previously)

Any other relevant information that you think might help your application

1This passage is to_______.

A. introduce a school B. attract foreign students

C. take on English teachers D. seek a teaching position

2What is NOT needed to apply for the job if you come to work in China for the first time?

A. Your resume. B. Your personal passport data.

C. Your academic history. D. A release letter.

3Where can you mostly probably readthe advertisement?

A. In a science book. B. In a paper.

C. In a travel guide. D. In a textbook

【答案】

1C

2D

3B

【解析】文章讲的是全中国需要外语老师。

1C

主旨大意题。根据本文题目FOREIGN TEACHERS ARE NEEDED ALL OVER CHINA可知文章讲的是全中国需要英语老师。可知答案为C。

2D

推理判断题。根据倒数第二段A letter of recommendation/or release letter from your previous Chinese school(Only if you worked in China previously)可推知第一次来中国找工作不需要A release letter。答案为D。

3B

推理判断题。本文是一篇关于招聘外语老师的广告,所以它不可能出现在科技书和旅游手册上面,更不会出现在教科书上,最有可能出现在报纸上。可知答案为B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
University Room Regulations
Approved and Prohibited Items
The following items are approved for use in residential rooms: electric blankets, hairdryers, personal computers, radios, televisions and DVD players. Items that are not allowed in student rooms include: candles, ceiling fans, fireworks, waterbeds, sunlamps and wireless routers. Please note that any prohibited items will be taken away by the Office of Residence Life.
Access to Residential Rooms
Students are provided with a combination(组合密码) for their room door locks upon check-in. Do not share your room door lock combination with anyone. The Office of Residence Life may change the door lock combination at any time at the expense of the resident if it is found that the student has shared the combination with others. The fee is $25 to change a room combination.
Cooking Policy
Students living in buildings that have kitchens are only permitted to cook in the kitchen. Students must clean up after cooking. This is not the responsibility of housekeeping staff. Kitchens that are not kept clean may be closed for use. With the exception of using a small microwave oven(微波炉) to heat food, students are not permitted to cook in their rooms.
Pet Policy
No pets except fish are permitted in student rooms. Students who are found with pets, whether visiting or owned by the student, will suffer an initial fine of $100 and a continuing fine of $50 a day per pet. Students receive a written notice when the fine goes into effect. If, one week from the date of written notice, the pet is not removed, the student is referred to the Student Court.
(1)Which of the following items are allowed in student rooms?
A.Wireless routers and radios
B.TVs and electric blankets
C.Ceiling fans and waterbeds
D.Hairdryers and candles
(2)What do we know about the cooking policy?
A.A housekeeper is to clean up the kitchen
B.Cooking in student rooms is permitted
C.A small microwave oven can be used
D.Students are to close kitchen doors after cooking
(3)If a student keeps a cat in his room for a week after receiving the written notice, he will face.
A.the Student Court
B.parent visits
C.a fine of $100
D.a final warning

【题目】A new study says one part of the human brain may become smaller as the result of a condition known as jet lag(时差). People with jet lag feel extremely tired for several days. They may also have problems in thinking clearly and remembering.

Recently a researcher at the University of Bristol in Britain reported the findings of his jet lag study, which involved twenty women who worked for international airlines. They had served passengers on airplanes for five years. These flight attendants flew across many countries and at least seven time zones. In the study, the flight attendants had different amounts of time to recover from jet lag. Half the women spent five days or fewer in their home areas between long flights. The other half spent more than fourteen days in their home areas.

The researcher took some saliva (唾液) from the women’s mouths to measure levels of a hormonethat increases during stress. He tested them to see if they could remember where black spots appeared on a computer screen. And he took pictures of their brains to measure the size of the brain’s temporal lobes (脑叶).

It was found that the women who had less time between flights had smaller right temporal lobes. This area of the brain deals with recognizing and remembering what is seen. The same group performed worse and had slower reaction on the visual memory test. And their saliva samples showed higher levels of stress hormones.

The researcher believes the brain needs at least ten days to recover after a long trip. He says airline workers told him their ability to remember got worse after working on planes for about four years. Other studies have shown that increased feelings of stress can cause a loss of cells in the part of the brain that controls memory.

Scientists say more tests are needed to study the effects of jet lag on the brain. They want to find out if too much jet lag could permanently affect memory.

1It can be inferred from the text that ______.

A. the conclusion is refused by many scientists

B. scientists fear that this research is not done properly

C. every scientific conclusion needs the support from many tests

D. the women who were examined in the research were not healthy

2From the result of the research we can see that _____.

A. the women who have longer rest at home perform better on the test.

B. the women who fly in short time have smaller right temporal lobes

C. the women who have longer flights fail the memory test

D. the women who rest more than 14 days produce more hormones

3What is the subject discussed in the test?

A. The cause of jet lag.

B. A story of a group of flight attendants.

C. The importance of having enough rest after flights.

D. A research about the effects of jet lag on the brain

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网