题目内容

【题目】Is your schedule busy?

Do you sometimes forget to take time to eat?

If you answered "yes" to any of these questions,then you need

QHICKEATS

HEALTHY EATING THAT FITS

YOUR DAILY ROUTINE.

Vacuum-sealed(真空封闭的)meals for people on the go!

Nutritious,low-sugar,low-fat,well-balanced meals in a convenient pocket!

They don't ruin!

Are you in the mood for a hot meal?Or do you prefer a cold dish instead?

Hot or cold,Quickeats are delicious and the attractive taste will have you

believing you are eating a home-cooked meal.A variety of meals are already

available at leading grocery stores in your area.

Try our Red Hot Quickeats!

( Heat in a microwave for 3 minutes.)

Cook with Garden Vegetables

Barbecued chicken and Rice

Creamy Ham and Noodles

Choose one of our Cool Blue Quickeats!

( Refrigerate for extra coldness,if desired.)

Yogurt with Dried Fruit and Nuts

Vegetable Salad and Pasta Salad

Tuna Salad and Whole Wheat Thin Biscuit.

Quickeats are reasonably priced and ready to eat.Take the coupon(优惠券)

below to a participating store to receive a free Red Hot or Cool Blue container that

will fit neatly in your backpack,briefcase,or shoulder bag and keep your Quickeats

meal hot or cold until you're ready to eat it.Each container holds up to 4 Quickeats.

If you have questions or suggestions,please contact our national office:

Neavest Inc.,P.O Box.90210,lexinet,VA

or call 1-888-293-3151

√One Free container for Quickeats with purchase Quickeats meal.

1What information can't we get from the advertisement about Ouickeats?

A. Different kinds. B. High quality.

C. Exact prices. D. Good taste.

2Which of the following can be cooled in a refrigerator before eating according to the ads?

A. Pasta Salad. B. Dried Fruit.

C. Noodles. D. Nuts.

3What can we learn from the advertisement?

A. Get one Ouickeats container and you'll have four Ouickeats to eat.

B. Take one coupon and you can eat freely in a participating store.

C. Buy one coupon and you'll get a free Quickeats.

D. Buy one Quickeats and you'll get a container.

【答案】

1C

2A

3D

【解析】本文讲的是一种为繁忙的人准备的方便食品Ouickeats,它的优点包括:美味,营养和方便。你还可以得到一个免费的容器,符合你的背包和保持Quickeats吃热或冷,直到你准备吃。

1细节理解题。根据文章的句子:Nutritious, Quickeats are deliciousA variety of meals are already,available(可获得的) at leading grocery stores in your area.可知ABD都提到了,没有C。故选C。

2细节理解题。根据文章的句子(Refrigerate for extra coldness, if desired.) Yogurt with Dried Fruit and Nuts Vegetable Salad and Pasta Salad可知,各种沙拉在吃之前需要冷藏。故选A。

3细节理解题。根据“Quickeats are reasonably priced and ready to eat.Take the coupon(优惠券)below to a participating store to receive a free Red Hot or Cool Blue container ”可知,吃了真空包装的食品,你会得到一个免费的容器。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Here are some recommendations for tourists to choose from.

Banff, Canada

Banff, located in the Rockies, has a view of tall mountains, deep valleys and lakes, making it the first town to become part of the country’s national parks. Tourists can enjoy its beauty by hiking, horse riding and boat trips. Banff was founded in 1883 while a railroad was in construction. It was the water springs that drew the engineers’ attention to the place as a settlement. With such a fantastic view, it’s no surprise that Banff hosts a number of cultural festivals.

Lisbon, Portugal

Lisbon is the capital of Portugal, with the warmest winters of any major European city.

Belem Tower and Jeronimos Monastery are listed as UNESCO World Heritage Sites. The former was built in the 16th century as a symbol of Portugal’s Extraordinary Age and the latter is one of the greatest examples of the Portuguese late-Gothic style of architecture. The Lisbon Oceanaium is among Europe’s finest aquariums. The Museum Calouste Gulbenkian is among the best museums in Europe containing priceless artworks covering 4000 years from ancient Egyptian times to the late 20th century.

Portland, US

Portland is frequently recognized as one of the world’s most environmentally-friendly cities because of its well-built pavements, large community of cyclists and convenient public transportation. Us climate is ideal for growing roses and it’s called the “City of Roses”. Besides, the seaport is also known as a city of beer: it has the largest number of beer breweries(啤酒厂)of any city in the world. Today’s Portland is better known for its music. It’s called “the capital of karaoke” and “one of the most exciting music scenes” in the US.

Bordeaux, France

Bordeaux attracts tourists with its rich cultural heritage, especially its wealth of architectural treasures. Besides the Cathedral of Saint Andrew dating back to 12th century, the Basilica of Saint Michael is another one of the city’s UNESCO World Heritage Sites. It took 200 years to build from 14th to 16th centuries. Other significant buildings include the Grand Theater built in 1780 in the new Classical style and the Stone Bridge built in 1821.

1What may be the main reason for Banff to host a number of cultural festivals?

A. It’s the first town in the country’s national parks.

B. It provides impressive view with its natural beauty.

C. It provides horse riding, winter sports and boat trips.

D. Its water springs drew engineers to build a railway here.

2What can we know about Lisbon?

A. Lisbon enjoys the warmest winters of all European cities.

B. The Lisbon Oceanaium is recognized as the world’s finest aquarium.

C. The Museum Calouste Gulbenkian is one of the largest museums in the world.

D. Jeronimos Monastary is typical architecture of the Portuguese late-Gothic style.

3Where are tourists likely to be impressed by UNESCO World Heritage Sites?

A. Banff and Portland. B. Lisbon and Bordeaux.

C. Portland and Bordeaux. D. Lisbon and Banff.

【题目】How to make friends

Friendship is a very important human relationship and everyone needs good friends. Good friendship has many benefits. It offers companionship, improves self-worth and promotes good health. There are times in our lives such as when we have recently moved into a new town, or changed our jobs or schools. Such changes often leave us without a friends. 1 But for many of us the process is difficult and requires courage. Below are some helpful suggestions on how to make and keep friends.

1.Associate with others.

The first step to make friends is associating with other people. You can go to public places to meet new people. Besides, you will need to make yourself known by becoming an active member of such places.

2.Start a conversation.

Starting a conversation is the second most important step in making new friends. 2 You can always start the conversation. Being able to make small talk is a very useful skill in relating with other people.

3.3

Choosing friends with common interests is important in building friendship as these interests would always bring you and your friend together. Hanging out will always be a pleasant experience.

4.Let it grow.

It is a good thing to stay in touch. However, try not to press your new friend with calls, messages or visits as this would likely wear him or her out and finally you may lose your friend. 4 The best friendships are the ones that grow naturally.

5.Enjoy your friendship.

The best way to enjoy friendship is to allow your friends to be themselves. 5 Try not to change them from who they are to what you want them to be. Become the kind of friend you will want your friends to be to you.

【题目】What do you do when somebody hurts you? Do you want to hurt that person back, or do you hold it against them for the rest of your life? If you answered “yes” to these questions, know that you are like most people. To forgive is something that most people generally have difficulty with.

People don’t forgive readily, because it is easier to hate than to forgive. Some people think to forgive is a sign of weakness, but actually to forgive takes courage and effort.

Forgiveness is a gift from a generous heart. It is not a reward for good behavior. It is not based on whether the person deserves it or whether the person has asked for it.

Besides, forgiveness is an act and a process, which often takes time. The deeper your pain, the longer it usually takes to completely forgive. It is an act because it is not just the words you say, but also your actions which show if you’ve truly forgiven someone.

Forgiveness is necessary because it releases you from the burden of bitterness and hate. It takes a lot of energy to hate and to keep that hate in place. Hate puts unnecessary stress on your body. It is a well-known fact, proven by numerous studies, that bitterness and hate can actually make you sick. The moment that affected people forgive and let go of their hate, they will start to get well. Forgiveness brings freedom, whereas revenge (报复) is neither sweet nor satisfying.

I have personal experience of this. I used to be very cynical about life and didn’t forgive easily. At the time, I also struggled in every area of my life. Things just didn’t seem to work out for me. It is as if everything that could go wrong, always went wrong. That was until somebody told me to take a look at my attitude. And when I forgave those who wronged me and changed my attitude, everything else changed. It didn’t happen overnight. It took a while, but I could see and feel the difference.

Are things not working out in your life, despite you doing all the “right” things? Is it possible that you are holding “unforgiveness” in your heart? It is worth thinking about. By Leonard J. Roost

1Why is it hard for people to forgive?

A. Forgiveness means not giving in.

B. Forgiveness depends on good behavior.

C. Forgiveness needs good will from both sides.

D. Forgiveness requires courage and generosity.

2What can we conclude from the text?

A. Hate may actually cause illness.

B. Revenge helps to reduce the hate in your heart.

C. When you feel sick, it makes it difficult to hate.

D. Hate goes away when you say you will forgive.

3Which of the following shows the development of ideas in the passage?

A. B. C. D.

【题目】A Teenage Inventor

The world could be one step closer to quick and inexpensive Ebola detection thanks to a teenager from Connecticut.

Olivia Hallisey, a junior at Greenwich High School, was awarded $50,000 in the Google Science Fair for her new method that detects Ebola, a virus that causes bleeding from different parts of the body and usually causes death. Olivia’s method is to ask patients to put their saliva (唾液) onto a testing card. The card changes color if the person is catching Ebloa. Present Ebloa tests take up to 12 hours and cost $1,000. Olivia’s method, however, can be done just in 30 minutes for about $25. Besides, the sample (样本) doesn’t have to be put in a refrigerator thanks to the silk material Olivia uses to produce the testing cards.

Olivia was inspired to deal with this global problem after watching the news that more than 10,000 people died from Ebola in West Africa. She was particularly worried about the fact that, while the acts of involvement can improve survival rates, present detection methods are costly, time-consuming and require complex tools. Olivia got help from her science research teacher. She drew out directions from past research, and figured out detection systems that have proven to work with other diseases, including Lyme disease and yellow fever.

“What affects one country affects everyone,” Olivia told CNBC. “We have to work together to find answers to the huge challenges which cause harm to the global health.” The Connecticut’s teen, who hopes to become a doctor one day, was named the Google Science Fair winner in the competition of 20 competitors from across the globe. The fair is open to young people between the ages of 13 and 18 in most countries.

Olivia hopes her success will inspire other girls interested in science and computers. “I would just encourage girls to try it in the beginning, and remind them that they don’t have to feel naturally drawn or feel like they have a special talent for maths or science,” she told CNBC, “but just really look at something they are interested in and then think how to improve something or make it more enjoyable or relate it to their interests.”

1According to the passage, present Ebola detection methods ______.

A. must use a large amount of samples

B. may detect other deadly viruses as well

C. have proven to be ineffective in practice

D. require samples to be kept in refrigerators

2What can we learn about Olivia’s method?

A. Time-consuming. B. Cheap.

C. Complex. D. Out-of-date.

3What does the underlined word “drawn” in Paragraph 5 probably mean?

A. Attracted. B. Controlled.

C. Admitted. D. Exposed.

4The Google Science Fair is intended for ______.

A. students B. doctors

C. inventors D. scientists

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网