题目内容
【题目】Is your schedule busy?
Do you sometimes forget to take time to eat?
If you answered "yes" to any of these questions,then you need
![]()
![]()
QHICKEATS
HEALTHY EATING THAT FITS
YOUR DAILY ROUTINE.
Vacuum-sealed(真空封闭的)meals for people on the go!
Nutritious,low-sugar,low-fat,well-balanced meals in a convenient pocket!
They don't ruin!
Are you in the mood for a hot meal?Or do you prefer a cold dish instead?
Hot or cold,Quickeats are delicious and the attractive taste will have you
believing you are eating a home-cooked meal.A variety of meals are already
available at leading grocery stores in your area.
Try our Red Hot Quickeats!
( Heat in a microwave for 3 minutes.)
Cook with Garden Vegetables
Barbecued chicken and Rice
Creamy Ham and Noodles
Choose one of our Cool Blue Quickeats!
( Refrigerate for extra coldness,if desired.)
Yogurt with Dried Fruit and Nuts
Vegetable Salad and Pasta Salad
Tuna Salad and Whole Wheat Thin Biscuit.
Quickeats are reasonably priced and ready to eat.Take the coupon(优惠券)
below to a participating store to receive a free Red Hot or Cool Blue container that
will fit neatly in your backpack,briefcase,or shoulder bag and keep your Quickeats
meal hot or cold until you're ready to eat it.Each container holds up to 4 Quickeats.
If you have questions or suggestions,please contact our national office:
Neavest Inc.,P.O Box.90210,lexinet,VA
or call 1-888-293-3151
√One Free container for Quickeats with purchase Quickeats meal.
【1】What information can't we get from the advertisement about Ouickeats?
A. Different kinds. B. High quality.
C. Exact prices. D. Good taste.
【2】Which of the following can be cooled in a refrigerator before eating according to the ads?
A. Pasta Salad. B. Dried Fruit.
C. Noodles. D. Nuts.
【3】What can we learn from the advertisement?
A. Get one Ouickeats container and you'll have four Ouickeats to eat.
B. Take one coupon and you can eat freely in a participating store.
C. Buy one coupon and you'll get a free Quickeats.
D. Buy one Quickeats and you'll get a container.
【答案】
【1】C
【2】A
【3】D
【解析】本文讲的是一种为繁忙的人准备的方便食品Ouickeats,它的优点包括:美味,营养和方便。你还可以得到一个免费的容器,符合你的背包和保持Quickeats吃热或冷,直到你准备吃。
【1】细节理解题。根据文章的句子:Nutritious, Quickeats are deliciousA variety of meals are already,available(可获得的) at leading grocery stores in your area.可知ABD都提到了,没有C。故选C。
【2】细节理解题。根据文章的句子(Refrigerate for extra coldness, if desired.) Yogurt with Dried Fruit and Nuts Vegetable Salad and Pasta Salad可知,各种沙拉在吃之前需要冷藏。故选A。
【3】细节理解题。根据“Quickeats are reasonably priced and ready to eat.Take the coupon(优惠券)below to a participating store to receive a free Red Hot or Cool Blue container ”可知,吃了真空包装的食品,你会得到一个免费的容器。故选D。
【题目】社交网络高度发达的今天,越来越多的人用手机给自己拍照片并分享到互联网上,请就此现象写一篇150词左右的短文,内容包括:
![]()
“自拍”现象 | 无处不在,日益流行…… |
流行的原因 | 展示自我,吸引关注…… |
促进交流,增强友谊…… | |
软件众多,方便使用…… | |
你对“自拍”的看法 | ……(至少两点) |
参考词汇:selfie (自拍;自拍照) application (应用软件)
注意:
1. 词数150左右。开头已经写好, 不计入总词数。
2. 作文中不得提及考生所在学校和本人姓名。
“Selfie” has become a well-known term across the globe.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________