题目内容
Write NO MORE THAN THREE WORDS for each answer.
![]()
![]()
Babies, especially newborns, have the smoothest and most sensitive skin, and react to almost everything that touches them. This is why we have to be sure that whatever they come into contact with doesn’t have any bad effect on their skin.
Organic (有机的) newborn clothes are gaining popularity these days for being made from organic, non-synthetic (合成的) materials produced without pesticides (农药) or fertilizers(化肥).
Organic clothes are produced from organically-grown cotton on fields. We want only what is best for our babies, and organic clothes for newborns can help protect them from being exposed to the poisonous substances sometimes present in the clothes we normally wear. We don’t want our babies to get rashes (皮疹) just because we weren’t wise enough when buying their clothes!
What else do they offer? They wash more easily than ordinary clothes, giving better value for money in the long run. Ordinary clothes cost less, but the material they are made from is subject to frequent wear and tear even before it is made into clothes. In the long run, then, organic clothes are not only better for your child, but also more cost-effective, and remain fresh and in good repair after many years of use.
You may think that organic clothes must be dull and lifeless; nothing could be further from the truth. Modern techniques enable these clothes to be designed in attractive and brilliant colors with adorable patterns. Your clothes are not only safe, but beautiful as well!
In short, organic clothes are definitely an option to keep in mind when you’re shopping for that soon-to-arrive member of your family.
Why Choose1.for Newborns Babies have skin that is extremely2.to what touches it.
The reasons for their3.:
★They are made from organic, non-synthetic materials produced without4..
★They are much healthier than the ordinary options.
The5.of organic clothes:
★They keep babies away from the6.in the clothes.
★They are7.than common clothes.
★They can stand extensive wear and tear.
★They aren’t8.but cute and will never be out of fashion.
★They are designed in9.colors with adorable patterns.
★They are both10..
1.Organic Clothes
2.sensitive
3.popularity/choices
4.pesticides or fertilizers/poison
5.advantages/benefits
6.poisonous substances/materials
7.easier to wash
8.dull and lifeless
9.attractive and brilliant
10.safe and beautiful
【解析】
试题分析:文章大意:本文从几个方面对有机棉的婴儿服装进行分析,让读者了解了到有机棉的婴儿服装欢迎的原因。
1.解析:据最后一段In short, organic clothes are definitely an option to keep in mind when you’re shopping for that soon-to-arrive member of your family.简言之,当你给新生儿选衣服时有机织物的衣服绝对是你的首选而得出答案。
2.据第一段第一句Babies, especially newborns, have the smoothest and most sensitive skin婴儿,尤其是新生儿有着最平滑和最敏感的皮肤而得出答案。
3.据第二段Organic (有机的) newborn clothes are gaining popularity these days for being made from organic, non-synthetic (合成的) materials produced without pesticides (农药) or fertilizers(化肥)有机织物的新生儿服装现在受欢迎是因为这些衣服是由有机织物,不含农药和化肥的非合成的材料做成的而得出答案.
4.据第二段Organic (有机的) newborn clothes are gaining popularity these days for being made from organic, non-synthetic (合成的) materials produced without pesticides (农药) or fertilizers(化肥)有机织物的新生儿服装现在受欢迎是因为这些衣服是由有机织物,不含农药和化肥的非合成的材料做成的而得出答案.
5.本题是对三,四 ,五 段进行的总结,从五个方面分析了有机棉的婴儿服装的优势所在。
6.据第三段organic clothes for newborns can help protect them from being exposed to the poisonous substances sometimes present in the clothes we normally wear.适合婴儿穿的有机衣服能够保护还行不接触我们通常穿的衣服里含有的有毒物质而得出答案。
7.据第四段they wash more easily than ordinary clothes这些衣服比普通衣服更容易洗而得出答案。
8.据第五段You may think that organic clothes must be dull and lifeless; nothing could be further from the truth.你可能认为有机衣服一定是单调乏味的,事实一定是这样的而得出答案。
9.据第五段倒数第二句Modern techniques enable these clothes to be designed in attractive and brilliant colors with adorable patterns现代技术能够使这些衣服被设计成有可爱的图案且颜色亮丽得出答案。
10. 据第五段最后一句Your clothes are not only safe, but beautiful as well!你的衣服不仅安全且非常漂亮而得出答案。
考点:阅读表达。
When I was fifteen, I announced to my English class that I was going to write my own books.Half the students sneered(冷笑), the(36)nearly fell out of their chairs laughing. “Don’t be silly, (37)geniuses(天才)can become writers,” the English teacher said , “And you are getting a D this term,” I was so (38)that I burst into tears.
That night I wrote a short(39)poem about broken dreams and mailed it to the newspaper. To my(40), they published it and sent me two dollars. I was a published and(41)writer. I showed my teacher and fellow students. They (42). “Just plain dumb luck,” the teacher said. I tasted (43). I’d sold the first thing I’d ever written. That was more than any of them had done and if it was just dumb luck, that was (44) with me.
During the next two years I sold dozens of (45), letters, jokes and recipes. By the time I (46) from high school, with a C minus average, I had scrapbooks filled with my published work. I (47) mentioned my writing to my teachers, friends or my family again. They were dream killers and (48) people must choose between their friends and their dreams, they must always choose their (49).
I had four children at the time, and the oldest was only four. I wrote what I felt. It (50) nine months, just like a pregnant woman. I mailed it without a sell addressed stamped (51) and without making a copy of the manuscript.
A month later I received a(n)(52), and a request to start working on another book. The worst year I earned two dollars. In my best year I earned 36,000 dollars. (53)years I earned between five thousand and ten thousand. No, it isn’t enough to live (54), but it’s still more than I’d make working part time. People ask what college I(55), what degrees I had and what qualifications I have to be a writer. The answer is: “None.” I just write. I’m not a genius.
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
| 【小题11】 |
|
| 【小题12】 |
|
| 【小题13】 |
|
| 【小题14】 |
|
| 【小题15】 |
|
| 【小题16】 |
|
| 【小题17】 |
|
| 【小题18】 |
|
| 【小题19】 |
|
| 【小题20】 |
|
When I was fifteen, I announced to my English class that I was going to write my own books.Half the students sneered(冷笑), the(36)nearly fell out of their chairs laughing. “Don’t be silly, (37)geniuses(天才)can become writers,” the English teacher said , “And you are getting a D this term,” I was so (38)that I burst into tears.
That night I wrote a short(39)poem about broken dreams and mailed it to the newspaper. To my(40), they published it and sent me two dollars. I was a published and(41)writer. I showed my teacher and fellow students. They (42). “Just plain dumb luck,” the teacher said. I tasted (43). I’d sold the first thing I’d ever written. That was more than any of them had done and if it was just dumb luck, that was (44) with me.
During the next two years I sold dozens of (45), letters, jokes and recipes. By the time I (46) from high school, with a C minus average, I had scrapbooks filled with my published work. I (47) mentioned my writing to my teachers, friends or my family again. They were dream killers and (48) people must choose between their friends and their dreams, they must always choose their (49).
I had four children at the time, and the oldest was only four. I wrote what I felt. It (50) nine months, just like a pregnant woman. I mailed it without a sell addressed stamped (51) and without making a copy of the manuscript.
A month later I received a(n)(52), and a request to start working on another book. The worst year I earned two dollars. In my best year I earned 36,000 dollars. (53)years I earned between five thousand and ten thousand. No, it isn’t enough to live (54), but it’s still more than I’d make working part time. People ask what college I(55), what degrees I had and what qualifications I have to be a writer. The answer is: “None.” I just write. I’m not a genius.
|
1. |
|
|
2. |
|
|
3. |
|
|
4. |
|
|
5. |
|
|
6. |
|
|
7. |
|
|
8. |
|
|
9. |
|
|
10. |
|
|
11. |
|
|
12. |
|
|
13. |
|
|
14. |
|
|
15. |
|
|
16. |
|
|
17. |
|
|
18. |
|
|
19. |
|
|
20. |
|