题目内容

【题目】

SIGN YOUR CHILD UP FOR "FLY TO THE MOON CLUB"

AND ENJOY A FREE * FLIGHT TO ANY DESTINATION IN ASIA!

With a registration fee of just $50 per child, children under the age of 12 can join Eagle Airways'FLY TO THE MOON CLUB as members. They can then enjoy the same benefits onboard Eagle Airways' newest Boeing-797 to any destination in the world!

BENEFITS YOU CAN'T MISS!

A free flight to any destination in Asia

30% off any course at Tanya Language School

20% off any purchase made at Ruby Bookstore

A free notebook with every purchase above $50 at Starlight Stationery

A free bowl of dessert for a family of four at Don's Diner dinner ordered

A birthday gift on your child's birthday

A free album containing pictures taken during the journey

*All bookings made before 12 September will receive free travel insurance for the entire family! Insurance is issued by Live Life Insurance Group.

*10% OFF ALL BOOKINGS for departures from 5 to 11 September

* Child must be accompanied by two paying adults.

* Terms and conditions apply.

【1】One of the benefits mentioned in the advertisement is ________.

A. a free flight to any destination in the world

B. 30% off any book purchased at Ruby Bookstore

C. a discount on any course at Tanya Language School.

D. a free bowl of dessert at any restaurant at the airport

【2】Which of the following bookings may receive the most benefits?

A.

Booking date

Departure date

September 13

September 18

B.

Booking date

Departure date

August 16

September 8

C.

Booking date

Departure date

August 15

September 4

D.

Booking date

Departure date

September 2

September 12

【3】Which of the following is TRUE according to the advertisement?

A. Any child must be accompanied by at least one paying adult.

B. Club members enjoy free travel insurance for any flight.

C. The advertisement is intended for students of all ages.

D. You need to pay $50 to sign up a child for the club.

【4】What’s the purpose of this passage?

A. Introduce some information about "FLY TO THE MOON CLUB".

B. Attract children to become members of "FLY TO THE MOON CLUB".

C. Attract children to take a free flight to any destination in Asia.

D. Get a free travel insurance for the entire family.

【答案】

【1】C

【2】B

【3】D

【4】B

【解析】

试题分析:本文是一篇说明文,是一则关于飞奔月球俱乐部的广告,该广告目的是在于吸引想去亚洲旅行的孩子们。

【1】C 细节理解题。根据BENEFITS YOU CAN'T MISS!标题下的第二个30% off any course at Tanya Language School可知,天涯语言学校的课程费用减免百分之三十,故选C。

【2】B 细节理解题。根据图中下部的内容All bookings made before 12 September will receive free travel insurance for the entire family!可知,在9月12日之前预定可以得到免费运输保险10% OFF ALL BOOKINGS for departures from 5 to 11 September预定日期在9月5到11日之间可以享受百分之的减免。符合条件的是B项。

【3】D 细节理解题。根据主标题下面第一句With a registration fee of just $50 per child, children under the age of 12 can join Eagle Airways'FLY TO THE MOON CLUB as members.可知一个12岁以下的孩子只要50美元就可以加入俱乐部。故选D

【4】B 主旨大意题。根据文中With a registration fee of just $50 per child,children under the age of 12.(12岁以下的儿童注册费仅为每孩子50美元。)可知,本文就是一则关于飞奔月球俱乐部的广告,该广告目的是在于吸引想去亚洲旅行的孩子们。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项 (A 、B 、C 和 D )中,选出最佳选项。

The pillage (掠夺) and destruction of ancient shipwrecks and sunken archaeological sites by treasure hunters seeking gold and other valuables may be illegal under the terms of an international treaty under discussion by UNESCO's 188 Member States.
"Protecting our underwater heritage is extremely important and increasingly urgent as no site or shipwreck is now out of bounds for treasure hunters. New technologies have made deep-water wrecks easily accessible and these technologies are getting cheaper," warns Lyndel Prott.
According to estimates by commercial salvors (寻宝者), there are some three million undiscovered shipwrecks scattered across the world's oceans. Even the figures for the known wrecks are impressive. The Northern Shipwrecks Database for example contains 65,000 ship loss records for North America alone from 1500 AD to the present. The Dictionary of Disasters at Sea by Charles Hocking (1969) lists 12,542 sailing ships and war vessels lost between 1824 and 1962.
Then there are sunken cities such as the trading town and pirate stronghold(海盗堡垒) of Port Royal in Jamaica, which disappeared beneath the waves after an earthquake in 1692. Or the remnants of ancient civilisations, such as the Lighthouse of Alexandria in Egypt, and the Neolithic villages being discovered under the Black Sea, which some believe could help explain Noah's great flood.
These treasures of cultural heritage are under serious threat. Technology now allows extraordinary access to the ocean depths for determined and well-financed treasure hunters. And the potential rewards are huge. In 1985, American salvor Mel Fisher discovered the wreck of the Seora de Atocha, a Spanish ship that sank off the Florida Keys in 1622 with her cargo of gold, silver and jewellery worth an estimated US $400 million.
An archaeologist can spend ten years or more studying a ship, conserving its objects and publishing its findings. We gain an enormous amount of information and knowledge from this work. With treasure hunters, all of this is lost. This is tragic, for humanity as a whole.
(1)Why is it important and urgent to protect our underwater heritage?
A.Underwater heritage is easily accessible to treasure hunters.
B.Underwater heritage is out of reach of archaeologists.
C.New technology makes protection of underwater heritage easier.
D.There is no law to protect underwater heritage.
(2)What is the third paragraph mainly about?
A.Shipwrecks discovered by commercial salvors.
B.The main cause of shipwrecks.
C.The history of sunken ships.
D.The figures of shipwrecks around the world.
(3)What happened to Port Royal in 1692?
A.It was washed away by flood.
B.It was beneath the waves after an earthquake.
C.It was discovered under the Black Sea.
D.It was rebuilt by Noah.
(4)Why is Mel Fisher mentioned in the fifth paragraph?
A.He risked his life in treasure hunting.
B.He was one of the most successful commercial salvors.
C.He made a great discovery of shipwrecks.
D.He had no trouble in finding a shipwreck.

【题目】阅读理解

阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。

He wishes the holiday season would end already. His back aches, his red suit feels like a spacesuit, his cheeks have gone tight from smiling for 12 hours—and still the kids keep coming and coming, like ants at a picnic. As Christmas becomes more commercialized (商业化) across the U. S. and Canada, so must Santa Claus. As the holiday begins earlier each year, so must its spokesmen.

The questions from children these days are harder than ever. Now, with thousands of children expecting a father or mother serving in Iraq or Afghanistan, the questions are as heartbreaking as they are unanswerable. For example, “Can you please bring Daddy home from the war in time for Christmas morning?”

Santa Claus; also have a pretty good chance of getting sued (指控). A professional Santa Claus in Canada told a story: A Santa had a girl on his knee, and he commented, “You have nice eyes and nice hair.” The girl later said it was sexual harassment (骚扰). When a Santa feels anxious, he often shows it in the same ways ordinary people do. The Santa Claus were always seen to hang around at the dinner table when the show ended. Many of them just sleep in bed for several days and don't see other children again.

【1】In the first paragraph,“spokesmen” refers to ______.

A.businessmen

B.political leaders

C.organizers of the activities

D.Santa Clauses

【2】The passage implies that the job of Santa Claus is ________.

A.well-paid Bvery hard

C.worth doing D.dangerous

【3】According to the third paragraph, Santa Claus may sometimes be blamed for ________.

A.doing something against the law

B.hanging around the dinner table

C.being lazy and sleeping in bed for days

D.not playing their roles as expected

【4】What would be the best title for the passage?

A.Christmas: Not a Good Festival for Santa Claus

B.What Does Santa Claus Do for Children?

C.Is Santa Claus Really Alive?

D.A Christmas Story

【题目】根据短文内容,从短文的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Instagram(抓拍神器)is a game.Getting likes and followers is no easy task.My sister routinely breaks 150 likes on Instagram,no sweat,because she just gets it.【1】 Heres what to do and,more important,what not to do.

1. 2

You cant post photos optionally.Think of it like stealing grapes at the grocery store when a clerk isnt watching.So when DO you actually post? Sunday evening isprime timefor likes.becauseeveryone is bored and not doing homework.I guess that applies to the real world too!

When not to post? Mornings! The likes arestrange and sporadic(零散的).

2.Also,dont post too much.

I dont care how much youre feeling your look. 3 This isnt a buffet:we want a very small piece of your life.Remember,You cant give the people too much or they will pass their eye over it quickly.If youre posting three to four times a week,others mayreevaluate your life.I see no lies!!!

3.But if it is a big week in your life,feel free to post more than usual.

Of course,theres always the exception to the rule. 4 The social media shouldnt punish you for having a lot going on! Just remember to take it easy after.

4.5

a.Benatural and fun

b.Selfies arenot to be taken seriously

cSelfies should only be when you have a good one.

A.Selfies have strict rules.

B.Wait a while before Selfies again.

C.Timing is everything.

D.No one needs to see eight pictures from your date night out.

E.After all,Instagram was meant to record important moments in your life.

F.Just make sure you post afterwards and let the people want more.

G.Thankfully she was able to take time out of her busy schedule and break down the science of Instagram for usoldfolk.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网