题目内容
I decided to go back to school in the fall of 2008 after not being happy with my current job and financial status. I obtained my Associate’s Degree in May 2002 in Commercial Arts. After graduation, I had trouble obtaining a job in that field. For years, I was going from one job to another feeling unfilled, and I was not satisfied with the instability. I decided to go back to school for either International Business or Psychology. I weighed the pros and cons of both professions and Psychology won. I like helping my friends and family, when they go through hard situations in their life by giving them sound advice and being honest with them. Also, I was interested in “the mind”. I was searching for online schools because my work schedule at my current job would not allow me t o attend a regular class. I was nervous about starting online classes because I heard mixed stories from other friends who were taking online classes. I decided to do it anyway to experience something different. I wanted to find an online school that was affordable and reputable. Through my search, I discovered Walden University, which is specially for working adults who want to obtain a bachelor’s degree or higher. The process of getting accepted was easy, which included writing an essay on why I wanted to attend their school, transferring my previous credits, etc. I am currently enrolled in the Bachelors program for psychology, and I am paying for college via financial-aid loans and grants. This experience has been interesting yet trying as sometimes it was difficult to balance work, school and home life. I learned a lot about psychology and myself. For example, I like writing about current events, relationships and traveling. I thought my English composition was ordinary, but after taking a few classes at Walden University, I improved my English composition and it made me feel confident enough to start writing professionally so I became a freelance (自由撰稿) writer. Currently, I am only three classes away from obtaining my Bachelor’s Degree in Psychology! It was one of the best decisions I made in my life.
1.What did the author study originally when he was in college?
A. Psychology B. Commercial Arts
C. International Business D. English Composition
2.What do we know about the author from Paragraph 2?
A. He decided to study International Business at first.
B. He wanted to study two majors.
C. He liked Psychology better.
D. He chose his major with the help of his friends.
3.Why was the author nervous about starting online classes?
A. Because he heard some negative remarks about it.
B. Because h e was worried that he didn’t have enough time to study.
C. Because he feared he would fail the entrance exam.
D. Because he was afraid that he didn’t have enough money.
4.Which of the following best describes the author’s learning experience?
A. Dull and challenging. B. Interesting and easy.
C. Interesting and challenging. D. Dull and easy
5.According to the passage, the author _________.
A. was not able to find a full-time job
B. is most interested in writing
C. pays for hi s schooling with the help of his family
D. is satisfied with his achievements.
1.B
2.C
3.A
4.C
5.D
【解析】
试题分析:本文记叙了作者不满意自己的现状,决定继续读书并进而发现自我、实现自我的故事。作者原来的专业是商务,但是找不到对口的工作,只好不断换工作。后来参加一所学校的在线课程学习心理学。在这里,作者不但学到了许多心理学知识,而且对自己更为了解,并成为自由撰稿人
1.B细节题。由文章第一段I obtained my Associate’s Degree in May 2002 in Commercial Arts.一句可知,作者2002年获得商务专业学位。故B项正确
2.C推断题。从I like helping my friends and family… by giving them sound advice... Also, I was interested in “the mind”可知,作者热衷于以专业知识帮助朋友与家人,且对于“the mind”感兴趣。与“国际商务”比较起来,作者更喜爱“心理学”。故C项正确
3.A细节题。由I was nervous about starting online classes because I heard mixed stories from other friends who were taking online classes.一句可知,作者从学习网络课程的朋友那里听到关于网络课程不同的说法,有些当然是负面的评价,故而作者感到“紧张不安”。所以A项正确
4.C细节题。从This experience has been interesting yet trying as sometimes it was difficult to balance work, school and home life.一句可知,在线学习有趣但具有考验性,因为很难在工作、学习和家庭三者之间取得平衡。“有趣但有挑战性“,故C项正确
5.D推断题。从文章最后一句It was one of the best decisions I made in my life.可知,作者庆幸自己的选择,认为这是自己一生中最好的决定,由此断定作者对自己取得的成绩很满意,故选D项。
考点:日常生活类阅读。
During the teenage years, hormonal (荷尔蒙的) changes lead to physical changes like rapid muscle growth, burst in height, and weight gain in both boys and girls. Take a look at the information and height and weight charts for teens presented in this article if the question “How much should I weigh for my age and height” is bothering you.
Average Height and Weight Charts for Teens
Faster growth in kids usually can be noticed at age 8. Genetic factors also determine the physical growth of a child. So, it is perfectly normal for two kids of the same age to have different weights and heights. The following figures should be used as guidelines only.
For Boys | For Girls | |||
Age | Height | Weight | Height | Weight |
in Years | in Inches | in Pounds | in Inches | in Pounds |
12-13 | 58-62 | 85-100 | 60-63 | 95-105 |
14-15 | 63-66 | 105-125 | 63-64 | 105-115 |
16-17 | 67-70 | 130-150 | 64 | 115-120 |
18-20 | 68-70 | 150-160 | 64 | 125-130 |
Ideal Body Fat Percentage
Fit men have 14% - 17% body fat.
Fit women have 21% -24% body fat.
Male athletes have 6% -13% body fat.
Female athletes have 14% - 20% body fat.
The ideal body fat percentage varies mainly according to age, sex and the physical activity of the individual. But it is a fact that some female athletes have body fat as low as 10 % and some male athletes had lower than 4% body fat. So, it can be observed that other than the above mentioned factors, genetic factors also influence the body-fat ratio.
Body Mass Index (BMI)
You may use the following formula to calculate your BMI:
As per SI Units (国际单位) : BMI = mass (kg)/[height (meters) ]2
Imperial (英制的) Units 1: BMI = mass (Ib. ) x703/[ height (in. ) ]2
Imperial Units 2: BMI = mass (Ib. ) x 4. 88/[ height (ft) ]2
Following conclusions can be derived from (得到) calculating the BMI:
BMI Calculated | Conclusion |
BMI 18.5~25 | Normal or ideal weight |
BMI > 25 | Overweight |
BMI < 18. 5 | Underweight |
BMI < 17. 5 | Extremely underweight |
BMI = 30 or BMI > 30 | Obese(病态肥胖的) |
BMI = 40 or BMI > 40 | Extremely obese |
1.According to the Average Height and Weight Charts for Teens, ____.
A. girls keep on growing taller during the teenage years
B. girls grow faster at the end of teenager years than boys
C. girls grow faster at the beginning of teenager years than boys
D. boys' average weight is always heavier than girls' during the teenage years
2. Which of the following statements about ideal body fat percentage is RIGHT?
A. Fit men have higher body fat percentage than fit women.
B. Male athletes have higher body fat percentage than fit men.
C. Female athletes have lower body fat percentage than male athletes.
D. Male athletes have much lower body fat percentage than female athletes.
3.After calculating the BMI, you can reach the conclusion whether ____.
A. your weight is normal
B. your hormone level is normal
C. your height is right for your age
D. your body fat percentage is ideal
4.If a boy is 1. 5 meters in height and weighs 68 kilograms, then he is ____.
A. normal B. obese
C. extremely obese D. underweight