题目内容

用must, have to, should, may, can, shall的正确形式填空。

(1)You ought to buy some books, prices ________ go up in these days.

(2)This old woman ________ be used to living without a car, isn’t she?

(3)My sister ________ wait outside because she left her key in the office.

(4)-What ________ it be?

-It can’t be a desk, for it is moving, It must be a car.

(5)-Is John coming by train?

-He ________, but he may not.He likes driving his car.

(6)It is cold in the room.________ Tom close the door to keep the cold out?

答案:
解析:

(1)may (2)must (3)had to (4)can (5)should (6)Shall


练习册系列答案
相关题目

此题要求改正所给短文中的错误。对标有题号的每一行作出判断:如无错误,在该行右边横线上画一个勾(√);如有错误(每行只有一个错误),则按下列情况改正:

       此行多一个词:把多余的词用斜线(\)划掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划掉。

       此行缺一个词:在缺词处加一个漏字符号(∧),在该行右边横线上写出该加的词。

       此行错一个词:在错的词下划一横线,在该行右边横线上写出改正后的词。

       注意:原行没有错的不要改。

It was a long time since we last saw each other.You can                           

hardly imagine how I miss you .How are you getting with                          

your first job? I remember you once tell me you were eager                           

to graduate and to become an English teacher.Now you must                        

have many first--hand experience.How do you find your English                     

teaching? Is teaching kids English as interested as you expected                     

in college? And do your student enjoy your classroom teaching?                      

Anyway, I believe you must very popular with the kids, for                         

you are a born teacher. Hope you great success in your work! Yes,                   

why not give me call and come for a get-together this weekend ?                    

In 1971 a young man who grew up very poor was travelling across the country, trying to make a new start for himself.Along the way he had completely run out of(用光) money and was forced to spend the night in his car.This continued until one morning, after a week of sleeping in his car, he walked nervously into a restaurant and ordered a big breakfast.
After eating his first good meal in weeks, he found himself lying to the waiter, telling him he had lost his wallet.The waiter, who was also the owner, walked behind the chair where the young man had been sitting.He bent down, and came up with a $20 bill that looked as if it had fallen on the floor and said, “Son, you must have dropped this,” the owner said.The young man couldn’t believe his luck! He quickly paid for the breakfast, left a tip, bought gas with the change, and headed West.
On the way out of town, he began to understand what the owner did.Maybe nobody dropped the money at all.“Maybe that fellow just knew I was in trouble and he helped me in a way that didn’t embarrass(使尴尬)me.So I just made a promise to help other people if I can.”
Later, he worked very hard and became a rich man.Now he lives near Kansas City.Each year he gives away thousands of dollars.He is known as the “Secret Santa” because at Christmas time each year, he personally hands money out to those on the street and at restaurants.Last year, he gave more than $50,000 away in Kansas City.
【小题1】The young man was travelling cross the country in 1971 to______.

A.look for a good restaurantB.improve his life
C.show his new car to othersD.hand out dollars
【小题2】The underlined sentence implies(暗示) that the young man got to know that______.
A.it was vey lucky of him to get his lost money back
B.it was very honest of the owner to return his money
C.the owner helped him in a way that didn’t hurt his feelings
D.another person who had breakfast in the restaurant lost the money
【小题3】From the end of the passage we can learn that ______.
A.the man did carry out his promise
B.the man was not successful in the end
C.the owner was paid back the money
D.Santa gives the man money each year
【小题4】The message of the story is “______”.
A.One good turn deserves another
B.Where there is a will there is a way
C.He who travels far knows much
D.Give love wings (翅膀) and it may fly higher

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网