题目内容

【题目】假设你是红星中学高二(1)班的学生李华,请根据以下四幅图的先后顺序,为校刊“英语园地”写一篇短文,记述寒假期间你在中国国家博物馆做志愿讲解员的经历。

注意:1.词数不少于60。

2.短文的开头已给出,不计入总词数。

During this winter vacation, I worked as a volunteer guide in the National Museum of China.

答案】One possible version

During this winter vacation, I worked as a volunteer guide in the National Museum of China. It was an extremely unforgettable opportunity.

A few days before the vacation .I applied for the job online. Not long after, I was luck enough to be given the job .then I attended a 6-day training course s soon as the vacation begin. I was taught how to be both an informative and entertaining tour guide. This was very useful as I had not done this type of work before. After that every day over the following two weeks,I gave tours around the Silk Road exhibition,which gave an interesting insight into child's past I was delighted to be praised for being an outstanding volunteer at the end of the vacation(112.words)

解析 本文是应用文,要求学生就国家博物馆做志愿者的经历和收获,故应用一般过去时和第一人称。

该文章全面叙述了自己在国家博物馆做志愿者的经历。文章要点全,语法知识应用灵活,且使用得当。文中使用了which引导的非限制性定语从句,as soon as引导的时间状语从句;高级词汇apply for,outstanding等;as引导的时间从句和how与不定式连用作宾语等都彰显了作者的扎实的英语功底。

练习册系列答案
相关题目

【题目】The United States Department of Agriculture has a program called Wildlife Services.Its job is to help protect agriculture and other resources from threats and damage by wildlife.Often that means helping farmers deal with unwelcome visitors.This organization has experts from different fields and it has set up thousands of inquiry agencies all over the country where farmers can explain their difficulty and get practical help.

One example from Wildlife Services of its work involved a farmer in Washington State,in the Pacific Northwest.Several years ago,thousands of Canada geese landed on his fields.The geese began to eat his carrot crop.Biologists from the program suggested that the farmer use noise-making devices and other measures to scare the large birds away.These efforts apparently succeeded,which made the farmer quite happy.

Wildlife Services also has a livestock(牲畜)protection program.The program just offers suggestions to keep those unwelcome visitors away instead of killing them.Experts suggest providing secure shelter for chickens,sheep and other animals that could be attacked.They also suggest using lights above places where animals are kept.And they advise people who see coyotes around their property to chase them away by shouting,making loud noises or throwing rocks.For home gardeners,a two-meter fence might help keep out deer.To keep out rabbits,a wire fence has to be only about a half-meter high.It should extend fifteen centimeters underground to keep rabbits from digging under it.If snakes are a problem,remove dead trees and cut high grass to destroy their hiding places.And to protect livestock,consider using guard animals such as dogs and donkeys,which are very effective.Due to its effective work,ever since the Wildlife Services was started,it has been well received by farmers all over the States and neighboring countries such as Canada and Mexico.

1The underlined phrase “unwelcome visitors” in the first paragraph refers to    .

A. animals that attack the farmers

B. people who don’t care about wildlife

C. animals that do harm to the crops or livestock

D. people who pollute the environment of the farms

2It can be inferred from the second paragraph that    .

A. the farmer didn’t have a gun to kill those Canada geese

B. Wildlife Services involves some biologists in its group

C. the carrot crop was eaten up by the Canada geese

D. the farmers like to eat Canada geese very much

3What is mainly discussed in the last paragraph?

A. Ways to protect livestock. B. Ways to deal with coyotes.

C. How to protect crops. D. How to find wildlife.

4How is the program getting along?

A. It remains to be improved.

B. It is very popular among experts.

C. It is well received by the local government.

D. Farmers in the U.S.,Canada and Mexico think it effective.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网