题目内容

Online Money Earning

Yes, you can earn money online without any investment or without anytime limit. There is no need to stop any other work. Here I tell you the complete method for online earning.

The Method

You can earn money through “Bux.to” by clicking on ads on “Bux. to” site. First you need to open an account at “Bux. to”. “Bux. to” is a new international and FREE English based service that allows advertisers to reach thousands of potential customers by displaying their ads on our “Surf Ads” page. An exact calculated percentage of all advertising income is paid to our members. “Bux. to” makes money through advertising.

How you make money

You view websites in 30 seconds through the “Surf Ads” page. Once the 30 seconds is up, you’ll either get a green tick sign or a red “x”. The green tick sign means you’ve earned $0.01and the “x” means you have not earned money for the visit. You’ll get red x’s when you have more than one website from the “Surf Ads” page open. When this happens, you get no credit.

Earnings example

You click 10 ads per day =$0.10

20 referrals(转送) click 10 ads per day =$2.00

Your daily earnings =$2.10

Your weekly earnings =$14.70

How to get paid

At present, it only makes payments through “AlertPay”. AlertPay is the payment processing solution that we use to pay members. Your AlertPay address is the e-mail address you use to register with AlertPay. You can get a free AlertPay account at http:// alertpay. com.

1. What is the author’s purpose of writing this passage?

A. To tell an interesting story.

B. To introduce a surprising way to earn money.

C. To solve a puzzling problem.

D. To present an exciting research.

2. You can earn money by ________.

A. chatting online

B. advertising some products

C. clicking on advertisement

D. choosing green ticks or x’s

3.What can we know from the passage?

A. You’ll earn $0.10 if you click 1 ad.

B. You’ll get many green ticks if you have many websites open.

C. Your AlertPay account is not for free.

D. You can get your payments through AlertPay.

 

1.B

2.C

3.D

【解析】

试题分析:本文是一篇广告类阅读短文,在文中作者介绍了一种不需要投资的网上挣钱的方法。这种方法就是点在bux.to,点击广告和参观网站就能得到报酬。简单地点击链接和观看一个网站30秒赢得金钱。也可以赢得介绍朋友的点击报酬。每点击一个广告得到bux.to报酬$0.01,付款请求每天都通过PayPal被处理。最小的支出是$10.00。

1.主旨大意题。根据首段标题和末句Here I tell you the complete method for online earning.可知文章是给人们介绍在网上挣钱的方法,选B。

2. 细节理解题。根据第二段The Method中的首句 You can earn money through “Bux.to” by clicking on ads on “Bux. to” site.可知人们可以在网上点击广告来赚钱,选C。

3.细节理解题。由文章末段How to get paid中的首句内容At present, it only makes payments through “AlertPay”.可知选D。

考点:考查广告布告类短文阅读

练习册系列答案
相关题目

Even though it was only October, my students were already whispering about Christmas plans.With each passing day everyone became more ____ waiting for the final school bell.Upon its ____ everyone would run for their coats and go home, everyone except David.

David was a small boy in ragged clothes.I had often ____ what kind of home life David had, and what kind of mother could send her son to school dressed so ____ for the cold winter months, without a coat, boots, or gloves.But something made David ____.I can still remember he was always ____ a smile and willing to help.He always ____ after school to straighten chairs and mop the floor.We never talked much.He ____ just simply smile and ask what else he could do, then thank me for letting him stay and slowly ____ home.

Weeks passed and the ____ over the coming Christmas grew into restlessness until the last day of ____ before the holiday break.I smiled in ____ as the last of them hurried out the door.Turning around I saw David ____ standing by my desk.

“I have something for you,” he said and ____ from behind his back a small box.____ it to me, he said anxiously, “Open it.” I took the box from him, thanked him and slowly unwrapped it.I lifted the lid and to my ____, I saw nothing. I looked at David’s smiling face and back into the box and said, “The box is nice, David, but it’s ____.”

“Oh no it isn’t,” said David.“It’s full of love.My mum told me before she died that love was something you couldn’t see or touch unless you know it’s there.”

Tears filled my eyes ____ I looked at the proud dirty face that I had rarely given ____ to.After that Christmas, David and I became good friends and I never forgot the meaning ____ the little empty box set on my desk.

1.A.anxious B.courageousC.serious D.cautious

2.A.warningB.ringingC.calling D.yelling

3.A.scolded B.wonderedC.realizedD.learned

4.A.modestlyB.naturallyC.inaccuratelyD.inappropriately

5.A.popular B.upsetC.special D.funny

6.A.expressingB.deliveringC.wearingD.sharing

7.A.practisedB.wanderedC.studied D.stayed

8.A.wouldB.shouldC.might D.could

9.A.aim atB.turn toC.put off D.head for

10.A.argumentB.excitementC.movementD.judgment

11.A.schoolB.yearC.educationD.program

12.A.reliefB.returnC.vain D.control

13.A.weaklyB.sadlyC.quietly D.helplessly

14.A.searchedB.foundC.raised D.pulled

15.A.HoldingB.HandingC.SendingD.Leaving

16.A.delightB.expectationC.appreciationD.surprise

17.A.cheapB.emptyC.useless D.improper

18.A.asB.untilC.becauseD.though

19.A.adviceB.supportC.attentionD.command

20.A.fromB.behindC.over D.towards

 

In the early hours of March 8, a Boeing 777 took off from Kuala Lumpur, Malaysia. Its destination was Beijing. But for unknown reasons, it never arrived there.

There were 239 people on the Malaysia Airlines flight, including 154 Chinese. As of March 13, 12 different countries, including Malaysia, China, Vietnam and the US, were searching for the plane.

The disappearance is an “aviation (航空) mystery”, Azharuddin Abdul Rahman, the head of Malaysia’s Civil Aviation Authority, said on March 10.There was no clear sign of a crash by March 13.

Between 1-2 hours after takeoff, the plane suddenly lost contact with people on the ground. The weather was clear, and the pilots didn’t make any calls . No evidence was found in the area where the flight last made contact. People are also talking about a possible hijacking (劫机).

International police agency Interpol confirmed on March 9 that at least two passengers on the flight had used stolen passports to get on board. “We are looking at all possibilities,” said Malaysian Transport Minister Hishamuddin Hussein. The incident is now being called simply a “plane disappearance”.

So, what are some possible causes of a plane disappearance? An AP story provided a summary.

1. A failure of the plane’s body or its engines. However, even if both engines stopped working, the plane could still glide (滑翔) for up to 20 minutes, giving pilots time to make an emergency call.

2. Bad weather. Planes are designed to fly through most severe storms. However, in June 2009, an Air France flight from Rio de Janeiro to Paris crashed during a bad storm over the Atlantic Ocean.

3. A bomb. Throughout history, several planes have been brought down by bombs.

4. An accidental shoot-down by some country’s military. In July 1988, the US Navy accidentally shot down an Iran Air flight. In September 1983, a Korean Air Lines flight was shot down by a Russian fighter jet.

No matter how unlikely a situation, it’s too early to determine what really happened to MH370. It could take months, if not years, to rule out any possibilities, say experts..

1.How many cities are mentioned in this passage?

A. Four cities.B. five cities.C. Six cities.D. Seven cities.

2.What could the underlined phrase “rule out” in the last paragraph mean?

A. cross outB. get rid ofC. take outD. take the place of

3.What could be the best title of the passage?

A. An Air CrashB. The Causes of the Disappearance

C. The Disappearance of MH 370D. An Aviation Mystery

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网