题目内容

Dear Mr. Smith,

I currently rent (租) APT #832 in the Canyon Crossing apartments. Overall, I am happy with the location. At the beginning I had planned to live here for at least two years. I like here.

However, I am very disappointed in that there seems to be a terrible roach (蟑螂) problem. I can’t invite any guest over because of this problem and I cannot recommend (推荐) Canyon Crossing to any of my classmates either.

I have left two voice mails for you which are concerned with this problem. You have not returned either one. Therefore, this letter is my next step in hoping to solve the problem. I am kindly asking you to ask an exterminator (灭蟑人) by July 15th. If you fail to do so, I will have no choice but to make a complaint to the BBB (Better Business Bureau).

You are welcome to text me anytime at (435) 234-3452. I hope this problem will be solved soon.

Thank you.

Yours sincerely, Unhappy Ursula

Dear Sir,

I am a new resident (居民) at Sunning Court. I have seen the condition of the building becoming worse and worse since I moved here last year.

First of all, the management of the building is really terrible. Sometimes, there is a bad smell when I walk on the road. I see much rubbish there. No cleaners clean the rubbish. Many roaches and rats run around the building.

My second problem is about the security (安全). I always see the guards reading newspapers or smoking when they are on duty. The security room is very dusty too. When I want to use the phone, they say, “We can’t help.”

I am therefore writing to demand your company’s action to improve the situation. Thank you for your consideration.

Yours faithfully,

Chris Wong

1.What’s the major problem that Ursula is facing now?

A. She is being troubled by roaches in her apartment.

B. The exterminator fails to kill the roaches on time.

C. She has become more afraid of roaches than before.

D. She can’t find a cheap and comfortable apartment.

2.The first letter is most probably written by .

A. a student B. an exterminator

C. a housekeeper D. a BBB official

3.How does Chris Wong feel about his living conditions at Sunning Court now? .

A. A bit confused B. Quite frightened

C. Really excited D. Very disappointed

 

1.A

2.A

3.D

【解析】

试题分析: 本文是租客向公司提出词意内有蟑螂,虽然多次告知但仍未解决, 希望这次能给处理好。第二封信也是顾客对于租住地的问题投诉。

1.A 细节理解题。根据第一封信提到I am very disappointed in that there seems to be a terrible roach (蟑螂) problem.可知被蟑螂困扰,故选A项。

2.A 细节理解题。根据第一封信提到I cannot recommend (推荐) Canyon Crossing to any of my classmates either.可知选A项。

3.D 细节理解题。根据第二封信提到I am a new resident (居民) at Sunning Court. I have seen the condition of the building becoming worse and worse since I moved here last year我是这的居民,自从我搬到这后,我对于我看到的状况越来越糟,故选D项。

考点:日常生活类阅读。

练习册系列答案
相关题目

There was once a boy who was very rich. He had everything, so he was only interested in the objects. This happened to him in relation to a very old mirror, and he his parents to buy it. When the boy looked into the mirror, his image looked very sad indeed. He tried and making funny faces, but his image continued with its .

, the boy went off to buy sweets and all kinds of toys. He came home but his image in the mirror was still sad-looking. Fed up, the boy stuck the mirror off in a . “What a terrible mirror! It didn’t properly!”

One afternoon he went into the street to and to buy a few toys, but on his way he saw a little boy crying his heart out. The boy looked so that the rich boy went over to see what had happened. The little one told him that he had lost his . Together the two boys set off in search of them. As the little boy wouldn’t stop , our boy spent his money buying him sweets to cheer him up. Finally, after much , they found his parents who were out looking for him, very .

The rich boy headed towards , without having been able to play, without toys, and without . As he went into his room, he noticed a shining light in the corner, the corner he had left the mirror in. Seeing this, he went over to the mirror, and the light was coming from his own body. So he understood the mirror could faithfully reflect the true joy of its .

After that, each morning when he to see a special shine in that mirror, he knew he had to do something to bring it back.

1.A. expensiveB. unusualC. naturalD. popular

2.A. persuadedB. remindedC. allowedD. warned

3.A. sleepingB. smilingC. noddingD. driving

4.A. eventB. storyC. wordD. expression

5.A. FrightenedB. AshamedC. SurprisedD. Embarrassed

6.A. seriouslyB. silentlyC. proudlyD. happily

7.A. deskB. boxC. cornerD. drawer

8.A. workB. appearC. lieD. say

9.A. hideB. playC. searchD. observe

10.A. lonelyB. carelessC. sleepyD. angry

11.A. petsB. parentsC. friendsD. presents

12.A. runningB. whisperingC. cryingD. complaining

13.A. reflectingB. fightingC. visiting D. walking

14.A. worriedB. interestedC. confusedD. amazed

15.A. schoolB. homeC. the shopD. the town

16.A. moneyB. happinessC. memoryD. advice

17.A. similarB. nextC. sameD. relevant

18.A. announcedB. predictedC. suggestedD. realized

19.A. audienceB. partnerC. ownerD. enemy

20.A. refusedB. stoppedC. forgotD. failed

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网