题目内容
Dear Mr. Smith,
I currently rent (租) APT #832 in the Canyon Crossing apartments. Overall, I am happy with the location. At the beginning I had planned to live here for at least two years. I like here.
However, I am very disappointed in that there seems to be a terrible roach (蟑螂) problem. I can’t invite any guest over because of this problem and I cannot recommend (推荐) Canyon Crossing to any of my classmates either.
I have left two voice mails for you which are concerned with this problem. You have not returned either one. Therefore, this letter is my next step in hoping to solve the problem. I am kindly asking you to ask an exterminator (灭蟑人) by July 15th. If you fail to do so, I will have no choice but to make a complaint to the BBB (Better Business Bureau).
You are welcome to text me anytime at (435) 234-3452. I hope this problem will be solved soon.
Thank you.
Yours sincerely, Unhappy Ursula
Dear Sir,
I am a new resident (居民) at Sunning Court. I have seen the condition of the building becoming worse and worse since I moved here last year.
First of all, the management of the building is really terrible. Sometimes, there is a bad smell when I walk on the road. I see much rubbish there. No cleaners clean the rubbish. Many roaches and rats run around the building.
My second problem is about the security (安全). I always see the guards reading newspapers or smoking when they are on duty. The security room is very dusty too. When I want to use the phone, they say, “We can’t help.”
I am therefore writing to demand your company’s action to improve the situation. Thank you for your consideration.
Yours faithfully,
Chris Wong
1.What’s the major problem that Ursula is facing now?
A. She is being troubled by roaches in her apartment.
B. The exterminator fails to kill the roaches on time.
C. She has become more afraid of roaches than before.
D. She can’t find a cheap and comfortable apartment.
2.The first letter is most probably written by .
A. a student B. an exterminator
C. a housekeeper D. a BBB official
3.How does Chris Wong feel about his living conditions at Sunning Court now? .
A. A bit confused B. Quite frightened
C. Really excited D. Very disappointed
1.A
2.A
3.D
【解析】
试题分析: 本文是租客向公司提出词意内有蟑螂,虽然多次告知但仍未解决, 希望这次能给处理好。第二封信也是顾客对于租住地的问题投诉。
1.A 细节理解题。根据第一封信提到I am very disappointed in that there seems to be a terrible roach (蟑螂) problem.可知被蟑螂困扰,故选A项。
2.A 细节理解题。根据第一封信提到I cannot recommend (推荐) Canyon Crossing to any of my classmates either.可知选A项。
3.D 细节理解题。根据第二封信提到I am a new resident (居民) at Sunning Court. I have seen the condition of the building becoming worse and worse since I moved here last year我是这的居民,自从我搬到这后,我对于我看到的状况越来越糟,故选D项。
考点:日常生活类阅读。