题目内容

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Here are 7 signs that can be taken as warning and could help avert (避免) a catastrophic situation:

1. 1.

The most common warning sign of a heart attack is the feeling of discomfort or heaviness in the chest. This feeling could also be more of a burning sensation. Any of these symptoms should not be taken lightly, and if it occurs more than once, you need to rush to your doctor. If another person is complaining of the problem, chances are they have experienced the feeling before and are only expressing it now. So, rush them to the nearest doctor or hospital immediately for a check-up.

2. Shortness of Breath

If your breathing gets heavy and the breath falls short even after a short walk, climb or other form of movement or exercise, 2. . Even if this condition is not accompanied with chest discomfort, it should be taken as a warning sign.

3. Sweating

While sweating is inevitable in the scorching (灼热的) heat of May and June, excessive sweating even in cool conditions is uncalled for. 3.

4. Nausea (恶心)

Regularly feeling nauseous of dizzy could imply the onset (发作) of a heart attack. Do not treat is callously (麻木不仁地) as a sign of tiredness. This could happen due to the artery (动脉) getting blocked. It could also display itself via excessive stress, fatigue after short spans of movement or exercise, or a feeling of weakness despite eating and sleeping well.

5. Numbness (麻木) in Arms

If your arms feel numb and seem to be drifting to the sides, heart problem may be the cause.

6. Unresponsiveness

If certain parts of your body begin to stop responding, 4. . The affected parts may be the shoulders, arms or back of the neck.

7. Slurring (含糊不清) while Speaking

Difficulty while speaking need not necessarily occur after a bout of drinking with the buddies. It could be a graver situation than that! Inability to speak coherently could be the sign of a great attack. If you think you are suffering this ask a friend or relative to help by asking them to understand what you are saying.

A heart attack can be avoided if the warning signs are read correctly and in time. 5. . They could be the result of a choked artery (动脉). Even If heart attack is not the result, a check-up should definitely not be avoided! Take care!

A. it should be a wave of happiness

B. do not ignore the circumstance.

C. Discomfort in the Chest

D. it should be a huge cause of worry.

E. do not ignore the result.

F. Seek medical aid immediately if one or more of the above symptoms are noticed.

G. If you notice such sweating, consult a medical professional immediately.

1.C

2.D

3.G

4.B

5.F

【解析】

试题分析: 心脏病的七大征兆。

1. 根据下一段提到The most common warning sign of a heart attack is the feeling of discomfort or heaviness in the chest.,心脏病最常见的警告信号是胸部不舒服或胸闷,故选C胸部不适。

2. 根据上文提到If your breathing gets heavy and the breath falls short even after a short walk, climb or other form of movement or exercise如果呼吸变得沉重,在步行,爬高或参加其它运动或锻炼后不久就感到呼吸困难,那么就要非常留意,故选D项。

3. 根据上文提到While sweating is inevitable in the scorching (灼热的) heat of May and June, excessive sweating even in cool conditions is uncalled for尽管在五六月份炎热的天气里出汗是必然的,但如果甚至在凉爽的天气里也过度出汗,就不正常了,故选G如果你注意到有这种出汗,要立即进行医疗专业咨询

4. 根据上文提到If certain parts of your body begin to stop responding 如果你身体某个部位开始没有反应,不要忽略,故选B这部分身部位体可能是肩膀、手臂或颈的背部。

5. 根据上文提到A heart attack can be avoided if the warning signs are read correctly and in time. 如果能正确及时解读警告预兆,心脏病是可以避免的,故选F如果发现上述一个或多个症状,要立即寻求医疗援助

考点:健康类阅读。

练习册系列答案
相关题目

In spring, you may have seen white foam(泡沫) on a green tree or other plants. As a matter of fact, the foam is where young spittlebugs(吹沫虫) live. These insects are protected by the foam, and they usually don’t do much harm to the plants.

As we all know, in late summer, a mother spittlebug lays her eggs on the plant. The babies will hatch(孵化) in spring. After they come to the new world, they begin to eat juice from the plant. The babies eat more juice than their bodies need for food. The extra juice mixes with a special waste that the spittlebugs produce. When this fluid(液体) is released, it mixes with the air, forming bubbly foam.

What is so great about having a foam home? The space inside is so wet that it can keep the bugs’ soft bodies from drying out. And the foam tastes bad, so it keeps away most animals that would eat the bugs. Some birds will reach their heads through the foam to find the bugs. Wasps and ants might eat them, too. But most of the bugs stay safe inside the foam.

Once the bugs have grown into adults, they stop making foam. They leave their homes and jump from plant to plant in search of food. The adults look a little like tiny frogs. For this reason they are also called froghoppers.

If you see some foam on a plant, you might want to take a careful look inside. Gently push some of the foam aside with a small stick. Deep inside you may see a few insects eating plant juice. They might also be making more foam. Be sure to push the foam back after a moment to cover the insects and keep them safe. Soon the spittlebugs will grow up and leave their foam home. They will join the other insects in the grassland.

1.The eggs of spittlebugs_____.

A. are laid in late spring

B. have to pull through a winter before they hatch

C. are protected by mother spittlebugs all the time

D. will be eaten by ants

2.According to the passage, the white foam_____.

A. does much harm to the plant

B. protects the plant from being harmed

C. is where a mother spittlebug is living

D. is plant juice mixed with spittlebugs’ waste and the air

3.Which of the following is a function of a foam home?

A. Protecting the bugs from being eaten.

B. Helping the bugs find food.

C. Providing enough drinking water for the bugs.

D. Keeping the plant from drying out.

4.After the spittlebugs grow into adults, they______.

A. continue to make foam

B. take on a different look

C. begin to eat tiny frogs

D. begin to do harm to plants

A fierce earthquake struck Haiti on January 12, 2010, causing a crowded hospital to fall down and countless houses and buildings were destroyed.

The earthquake, the worst in the region in more than 200 years, with a magnitude estimated at 7.0, struck just before 5 p.m. about 10 miles southwest of Port-au-Prince, leaving the region nearly in ruins. As night fell in Port-au-Prince, Haiti’s capital, fires burned near the shoreline downtown, but otherwise the city fell into darkness. The electricity was out, telephones were not working and relief workers struggled to make their way through blocked streets.

In this earthquake, it was not possible for officials to determine how many people had been killed and injured. It was reported that the headquarters of the United Nations mission was seriously damaged and many employees were missing. Part of the national palace had fallen to the ground. A hospital was totally ruined in Pétionville, which is home to many diplomats(外交官) and wealthy Haitians. A New York reporter said that a wall at the front of the Hotel Oloffson had fallen, killing a passer-by. A number of nearby buildings was badly damaged, trapping people. People were screaming, calling for help from every corner.

Haiti sits on a large fault between the much larger North American plate to the north and the Caribbean plate to the south. The earthquake on Tuesday happened when what appears to be part of the southern fault zone broke. With many poor people living in tin-roof shacks(窝棚) and with many of the buildings in Port-au-Prince and elsewhere in the country of questionable quality, it was expected that the quake caused major damage to buildings and great loss of life.

1.What was the damage of the earthquake?

A. The headquarters of the UN mission was totally destroyed.

B. Some of the national palace had fallen to the ground.

C. A hospital was partly ruined in Pétionville.

D. All the walls of the Hotel Oloffson had fallen.

2.Which of the following statements is TRUE according to the text?

A. All the hospitals in Haiti were destroyed in the earthquake.

B. The earthquake was the worst in Haiti in less than two centuries.

C. After dark the city fell into darkness because of the earthquake.

D. Communication, electricity and transportation were all affected.

3.It can be learned from the text that ________.

A. fires broke out in the capital city due to the earthquake

B. Haiti covers the entire geographic plates of the earth

C. the earthquake caused the southern fault zone to break

D. a grand hotel was completely ruined in Pétionville

4.In Haiti, one way to reduce losses in earthquakes is probably to ________.

A. repair the Southern fault zone

B. move to the seaside

C. improve the quality of the buildings

D. live in tin-roof buildings

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网