题目内容
Architects often have to deal with difficult clients (客户), but Lee Ehmke's customers are especially hard to work for. They sleep through meetings. They never pay. They don't even use bathrooms when they have to go.
Nevertheless, Ehmke puts up with such rude behavior, and he does it happily. Why? Because he designs homes for gorillas(大猩猩), bears, lions, and other zoo animals. And he enjoys the challenge of looking at the world through their exotic (奇异的) eyes.
"The role of a zoo designer is to think as much as possible about what will make each animal comfortable, happy, and active," says Ehmke, director of the Minnesota Zoo in
"It would be wrong to say you can know what an animal is thinking and feeling," he adds. "But we do our best to get as close to that as possible when we're designing homes for them."
Most zoo visitors focus on the animals, not on the habitats and barriers that fence the animals in. But details like these have received extra attention since December, when a female Siberian tiger escaped her enclosure (围栏) at the San Francisco Zoo. The 4-year-old, 350-pound cat killed one person and injured two others.
The incident raised fears among zoo goers and sent staff at zoos across the nation rushing to evaluate how safe their own exhibits are. Still, experts say, the tragic event should not scare people away from zoos.
"There have probably been 5 billion visits to zoos in the last 50 years," Ehmke says. "This is the first time this has happened."
57. What is Lee Ehmke?
A. An official B. A professor C. A designer D. A feeder
58. What does the underlined expression “Lee Ehmke's customers” refer to?
A. Architects B. Animals C. Bathrooms D. Visitors
59. Focusing on the habitats and barriers begins with ___________.
A. architects' designing homes for the zoo animals.
B. animals' looking at the world through their exotic eyes.
C. a female Siberian tiger’s escaping and killing one person.
D. the nation rushing to evaluate how important the zoos.
60. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. All the zoo animals in the passage are very easy to deal with.
B. The purpose of a zoo designer is to make the zoo animals' lives easier.
C. Many of the zoo visitors would pay attention to the animals' enclosures.
D. There are 5 billion tragic events that happened in the zoos in the last 50 years.
56.D。事实细节题。根据Guardian上摘要的文章中可以判断,是Anne Enright赢得了the Man Booker prize.
57.C。判断推理题。根据第二段的…he designs homes for gorillas, bears, lions, and other zoo animals.以及下文的相关信息词:The role of a zoo designer…when we're designing homes for them等判断。
58.B。词语猜测题。根据第一段以及第二段中的相关信息词…for gorillas, bears, lions, and other zoo animals.以及第二段最后一句判断。
59.C。事实细节题。根据文章第五段分析:这种对动物栖息地以及栅栏的关注,是从a female Siberian tiger逃出去伤人开始的。
60.B。间接推理题。根据文章的整体意思判断:A项错误是与文章第一句不吻合,B项正确是与第三段第一句吻合,C项错误是与第五段第一句不吻合,D项错误是因为与最后一段两句不吻合。
Some houses are designed to be smart. Others have smart designs. An example of the second type of house won an Award of Excellence from the American Institutes of Architects.
|
At first sight, the house on Sullvan’s Island looks anything but hurricane-proof. Its redwood shell makes it resemble “a large party lantern” at night, according to one observer. But looks can be cheating. The house’s wooden frame is reinforced with long steel bars to give it extra strength.
To further protect the house from hurricane damage, Huff raised it 2.7 meters off the ground on timber pilings – long, slender columns of wood anchored deep in the sand. Pilings might appear insecure, but they are strong enough to support the weight of the house. They also elevate the house above storm attacks. The pilings allow the waves to run under the house instead of running into it. “These swells of water come on shore at tremendous speeds and cause most of the damage done to beach-front buildings,” said Huff.
Huff designed the timber pilings to be partly masked by the house’s ground-to-roof shell. “The shell masks the pilings so that the house doesn’t look like it’s standing with its pant legs pulled up,” said Huff. In the event of a storm surge, the shell should break apart and let the waves rush under the house, the architect explained.
1.After the tragedy caused by Hurricane Hugo, new ho uses built along South Carolina’s shore line are required .
A.to be easily reinforced B.to look smarter in design
C.to meet stricter building standards D.to be designed in the shape of cubes
2.The award-winning beach house is quite strong because .
A.it is strengthened by steel bars B.it is made of redwood
C.it is in the shape of a shell D.it is built with stone and concrete
3.Huff raised the house 2.7 meters off the ground on timber pilings in order to .
A.withstand peak winds of about 200 km/hr
B.strike stronger pilings keep into the sand
C.break huge sea waves into smaller ones
D.prevent water from rushing into the house
4.The main function of the shell is .
A.to strengthen the pilings of the house
B.to give the house a better appearance
C.to protect the wooden frame of the house
D.to slow down the speed of the swelling water