题目内容
【题目】根据短文内容的理解,选择正确答案。 Traveling is one of the most important activities and people have been interested in it for many years. Modern traffics develops fast, so traveling to different places has become much easier than before.
Staying healthy:while traveling can make your trip happier. But do you know how to keep healthy during a trip? The following information may be useful for you.
Before leaving:
● Wear comfortable shoes, a hat and sunglasses.
● Take some necessary medicine with you. They can be used when you get sick or have other problems.
● If you do lots of sports like walking or climbing on your trip, you should do some exercise for weeks or months before you leave.
While traveling:
● Be sure not to eat dirty food or bad fruit.
● Have enough time to take a rest during your trip.
● Tap water(自来水) is not safe, so drink bottled water and always clean the cover on the bottle.
(1)The passage mainly talks about ________.
A.eating
B.traveling drinking D. shopping
(2)If you do lots of sports while traveling, you should ________ before you leave.
A.do some exercise for weeks or months
B.learn more about sports
C.watch many sports games
D.buy a car
(3)You should ________ before you leave your home for trip.
A.take some medicine with you
B.clean your house
C.drink much water
D.wear warm clothes
(4)You had better ________ while you are having a trip.
A.do enough exercise
B.have enough time to take a rest
C.drink tap water
D.be too tired
(5)If you ________ while travelling, your trip will be happier.
A.walk fast
B.eat too much
C.keep healthy
D.climb the mountain
【答案】
(1)B
(2)A
(3)A
(4)B
(5)C
【解析】旅游已经成为一种很重要的活动, 现代的交通很便利, 所以旅游变得更简单。文章讲述了旅游前及旅游中的一些注意事项。
(1) 推理判断题。文章讲述了旅游前及旅游中的一些注意事项。所以说文章主要谈论的是旅游, 故选B。
(2) 细节理解题。根据If you do lots of sports like walking or climbing on your trip, you should do some exercise for weeks or months before you leave.可知, 如果旅游中运动较多应该提前锻炼身体, 故选A。
(3) 细节理解题。根据Before leaving中的Take some necessary medicine with you. They can be used when you get sick or have other problems.可知, 旅游前要准备一些药品, 故选A。
(4) 细节理解题。根据While traveling中Have enough time to take a rest during your trip.可知, 旅游中要保证足够的时间休息, 故选B。
(5) 细节理解题。根据Staying healthy:while traveling can make your trip happier.可知, 身体健康会使旅游更快乐, 故选C。
【题目】根据所给短语的恰当形式填空
at a time look through hold back at one time make sense of figure out |
(1)Before going to work, Jenny always the newspaper to get some information she is interested in when she has breakfast every day.
(2)The baby-sitter's patience after taking care of the two little monsters for nearly two days and she couldn't help shouting at them.
(3)Thank goodness! They succeeded at last.You can't imagine the difficulty they had the challenging task.
(4)The moment she got the news of her husband's death in the war, she attempted her tears in front of her children but failed.
(5)Before she found out the solutions to the problem, she must try what had happened.
(6) murder, the young man was finally put into prison and he really deserved it.
(7)The doctor told the little boy to lose weight. So there was no alternative for him but meat in order to keep healthy.
(8)When I was in primary school , Emily was my best friend. We went to school and did a lot of social activities together.
(9)Investing in education in China's rural areas has been a long-term government project the beginning of this century.
(10)After the old man the cost, he sold all his goats at a proper price in order to make the maximum profit.