题目内容
GARDEN RESTAURANT
Address: 9020 Bridgeport Road
Open: Mon. to Fri. 7:00a.m. --- 2:30p.m.and 5:00 p.m. --- 9:00p.m.
Sat. 7:00a.m. --- 11:00a.m. and 5:00p.m.--- 9:30p.m.
Sun. 11:00a.m. --- 2:00p.m. and 5:00p.m.---9:30p.m.
NEW YORK MUSEUMTelephone: 364431
Address: Vanier Park, 1100 Chestnut St. New York America’s largest museum specializing in American history and part of our native people.
Open: Mon. to Fri. 9:00a.m.---5:00p.m. (Monday free)
Sat. 9:00a.m.---1:00p.m.
LANSDOWNE PARK SHOPPING CENTERTELEPHONE: 3562367
Address: 5300 NO.3 Road
Open: Mon. Tues. and Sat. 9:30a.m. ---5:30p.m.
Wed. Thurs. and Fri. 9:30a.m. ---9:30p.m.
Sun. 11:00a.m. --- 5:00p.m.
SKYLINE HOTELTelephone: 2785161
Address: 3031 NO.3 Road ( at Sea island Way)
The Hangar Den: Wed. to Sun. Lunch from 10:30a.m.
Coffee Shop: Mon. --- Fri. 6:00a.m. ; Sat. 6:00a.m. and Sun. 7:00a.m.
Mon. --- Wed. to 10:00p.m.; Thurs. --- Sun. to 11:00p.m.
【小题1】If you want to go out for lunch on Tuesday you can call up the number ________.
| A.2706630 | B.7364431 | C.3562367 | D.2785161 |
| A.Skyline Hotel |
| B.Lansdowne Park Shopping Center |
| C.New York Museum |
| D.Garden Restaurant |
| A.3031 NO.3 Road |
| B.Vanier Park, 1100 Chestnut St. |
| C.9020 Bridgeport Road |
| D.5300 NO.3 Road |
| A.Visit New York Museum. |
| B.Do some shopping in Lansdowne Park shopping Center |
| C.Go to Garden Restaurant |
| D.Go to the Coffee Shop of Skyline Hotel |
【小题1】A
【小题2】C
【小题3】D
【小题4】D
解析试题分析:【小题1】A 根据第一家餐厅的时间Open: Mon. to Fri. 7:00a.m. --- 2:30p.m.and 5:00 p.m. --- 9:00p.m.说明在Tuesday吃午饭是可以的。故A正确。
【小题2】C 细节题。根据第二部分的Open: Mon. to Fri. 9:00a.m.---5:00p.m. (Monday free)说明在星期一是免费的,故C正确。
【小题3】D 细节题。根据LANSDOWNE PARK SHOPPING CENTER说明这是购物中心,说明可以在这里买到礼物,故C正确。
【小题4】D 细节题。根据第四部分Coffee Shop: Mon. --- Fri. 6:00a.m. ; Sat. 6:00a.m. and Sun. 7:00a.m. Mon. --- Wed. to 10:00p.m.; Thurs. --- Sun. to 11:00p.m.说明在星期天上午9:30是可以在喝咖啡的。故D正确。
考点:考查广告布告类短文阅读
点评:文章介绍了四家餐厅,博物馆,购物中心,和宾馆的相关信息。本文属于广告类阅读,考生可以先看题目在看文章,这样可以提高阅读的速度和效率,可以准确定位文章中关键点。
In Canada you can find dogs, cats, horses, etc. in almost every family. These are their pets. People love these pets and have them as their good friends. Before they keep them in their houses, they take them to animal hospitals to give them injections(注射) so that they won't carry diseases. They have special animal food stores, though they can get animal food in almost every kind of stores. Some people spend around two hundred Canadian dollars a month on animal food.
When you visit people's houses, they would be very glad to show you their pets and they are very proud of them. You will also find that almost every family has a bird feeder in their garden. All kinds of birds are welcomed to come and have a good meal. They are free to come and go and nobody is allowed to kill any animal in Canada. They have a law against killing wild animals. If you killed an animal, you would be punished. If an animal happened to get run over by a car, people would be very sad about it.
People in Canada have many reasons to like animals. One of them might be: Their family ties are not as close as ours. When children grow up, they leave their parents and start their own life. Then the old will feel lonely. But pets can solve this problem. They can be good friends and never leave them alone.
【小题1】The passage mainly talks about ______.
| A.how to keep diseases from pets |
| B.Canadians have pets as friends |
| C.how to take good care of pets |
| D.life of the old in Canada |
| A.in order to keep them safe |
| B.after being taken home |
| C.because they carry diseases |
| D.because they are sick |
| A.a person who gives food to birds |
| B.a container that has food for birds |
| C.something that catches birds |
| D.an animal that eats birds |
| A.they don't love their parents any more |
| B.they can only find jobs far from their parents |
| C.their parents' houses are too small |
| D.they wouldn't depend on their parents any more |
| A.People buy animal food only at the animal food stores. |
| B.Pets eat better than people. |
| C.Every family has a birdcage(鸟笼) in his house. |
| D.Any bird can come to the bird feeders to eat. |
— Would you mind my coming over and having a look at your new garden? My little son’s curious about those roses you grow.
—________.You are welcome.
| A.Yes, I do | B.Never mind |
| C.Yes, please | D.Not at all |
— Mr. Smith never means what he says. I dislike him.
— , as the saying goes.
| A.A single flower does not make a spring |
| B.A still tongue makes a wise head |
| C.A man of words and not of deeds is like a garden full of weeds |
| D.Actions speak louder than words |