题目内容

【题目】Pocket Tape-Recorders “Family and Home Magazine” test what’s on the market now.

1)Pearlcorder S702 $64

This simple model at the bottom of the Olympus range scored the most points for its excellent quality of recording. Background noise hardly affects the sound and recording from a pocket is perfectly possible, but it doesn’t turn off automatically.

Tape length: 30 minutes per side. Weight: 240g.

2)Sony M9 $49.95

Small and very good looking, sony’s latest offering scored most for appearance. Sounds clear, but there is slight machine noise. The big control buttons are a great improvement on some of the complicated little controls on other tape-recorders. Doesn’t switch off automatically but a red light shows if the machine is still running.

Tape length: 60 minutes per side. Weight: 195g.

3)Sony M400 $115

Lots of little control buttons that make a noise and are difficult to use . Recording was good but machine noise lost points. Tape counter and automatic switch-off when tape has finished recording or rewinding are useful.

Tape length: 60 minutes per side. Weight: 230g.

4)Imperial OEM. MC $29.95

Cheap and simple compared with the rest, but recording was good as long as there was no background noise. Use only its own make of cassette. No light to show it is on; no fast forward button and the record button makes a loud noise.

Tape length: 30 minutes per side. Weight: 285g.

5)Philips 585 $80

Handsome and simple to use, but recording is very poor at more than the recommended distance of 5 cm-designed for dictation. No recording light.

Tape length: 15 minutes per side. Weight: 220g.

【1】If you want a machine which turns off automatically and weighs very little you should choose the __________.

A. Pearlcorder S702 B. Sony M9

C. Sony M400 D. Philips 585

【2】Which machine is unsuitable for general use?

A. Pearlcorder S702

B. Imperial OEM MC7

C. Sony M400

D. Philips 585

【3】What disadvantage does only the Imperial OEM MC7 have?

A. No light shows when it is on.

B. It requires a special cassette.

C. It picks up background noise.

D. The record button makes a noise.

【答案】

【1】C

【2】D

【3】B

【解析】

试题分析:文章介绍了家庭与家杂志对目前市场上的便携式录音机进行的测试。

【1】C细节理解题。根据文章的介绍Tape counter and automatic switch-off when tape has finished recording or rewinding are useful. Tape length: 60 minutes per side. Weight: 230g.可知,这个型号是最好的选择。故选C。

【2】D细节理解题。根据文章的内容Handsome and simple to use, but recording is very poor at more than the recommended distance of 5 cm-designed for dictation. No recording light.可知虽然漂亮简单,但录音是非常差,无记录灯。故选D。

【3】B细节理解题。根据文章内容Use only its own make of cassette可知,这个特点只有这个收音机有。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Many years ago there was an old man who had four sons. He wanted his sons to learn not to judge things too quickly. So he told them to go and look at a pear tree. It was far away from his home. The first son went in winter, the second in spring, the third in summer and the youngest son in autumn.

When the sons came back, the old man asked them to say what they had seen. The first son complained the tree was ugly. The second son said the tree was covered with buds and full of hope. The third son said the tree was full of green leaves. They looked so beautiful and it was the most wonderful thing he had ever seen. The youngest son said that the tree was bowed (弯) down with heavy fruits. It was full of life and fulfillment (收获).

The man explained that all of his sons were right, but each of them had seen just one season of the tree. He told them that they couldn’t judge a tree or a person by only one season. “If you give up when it’s winter you will miss the hope of your spring, the beauty of your summer and the fulfillment of your autumn,” said the old man.

It is true that we shouldn’t let the hard season break the happiness of the other seasons. Never give up during the difficult days and better times are sure to come someday.

【1】In which season did the fourth son go and look at a pear tree? ______________

A. Spring B. Summer C. Autumn D. Winter

【2Which of the following is TRUE? _________________

A. The old man just played a joke on his sons.

B. The four sons all liked the tree.

C. The pear tree was near his home.

D. The third son said the tree was beautiful.

【3】What’s the main idea of this passage? ______________

A. Every tree has four seasons.

B. Father’s love is great.

C. Don’t judge a life by one difficult time.

D. Life is different for everyone.

【题目】Five years ago, David Smith wore an expensive suit to work every day. “I was a clothes addict(有瘾的人),” he jokes. “I used to carry a fresh suit to work with me, so I could change if my clothes got wrinkled(有褶皱的).” Today David wears casual clothes (便装) to the office. He hardly ever wears a necktie. “I am working harder than ever.” David says, “and I need to feel comfortable.”

More and more companies are allowing their office workers to wear casual clothes to work. In the United States, the change from formal to casual office wear has been gradual. In the early 1990s, many companies allowed their employees to wear casual clothes on Friday. This became known as “casual Friday”. “What started out as an extra one-day-a-week benefit for employees has really become an everyday thing.” said business consultant Maisly Jones.

Why have so many companies started allowing their employees to wear casual clothes? “One reason is that it’s easier for a company to attract new employees if it has a casual dress code.” “A lot of young people don’t want to dress up for work,” says Owen Black, the owner of a software company, “so it’s hard to hire people if you have a conservative (保守的) dress code.” Another reason is that people seem happier and more productive when they are wearing comfortable clothes. In a study conducted by Levi Company, 85 percent of employers said that they believe that casual dress improves employee morale (心境, 士气). Only 4 percent of employers said that casual dress has a negative influence on productivity. Supporters of casual office wear also argue that a casual dress code helps them save money. “Suits are expensive, if you have to wear one every day,” one person said. “For the same amount of money, you can buy a lot more casual clothes.”

【1】David thinks he was a clothes addict” because .

A. he disliked cheap clothes

B. he always kept his suit neat

C. he often cleaned his office

D. he spent a little on clothes

【2】Why does David Smith wear casual clothes now?

A. He feels at ease.

B. He looks handsome.

C. He went to a new company.

D. He can’t afford expensive suits.

【3】What can we learn from the text?

A. Casual clothes can impress others.

B. People fought for “Casual Friday”.

C. “Casual Friday” used to be popular.

D. “Casual Friday” was given as a prize.

【4】What is the advantage of casual office wear?

A. Making workers more easygoing.

B. Making workers more attractive.

C. Improving workers ability.

D. Saving workers’ money.

【5】Which does Owen Black probably agree to?

A. Comfortable clothes are cheap.

B. Nobody like conservative clothes.

C. Young people like casual clothes.

D. U.S. employers like casual office wear.

【题目】Our travel experts are eager to assist you with your cheap flight tickets and package deal bookings. Call us for cheap air ticket deals on flights from all UK airports.

Cheap Flights to New York

The inspiring skyline of Manhattan is an unforgettable sight when first glimpsed, and New York is a city that knows how to attract the visitor. Visit the Statue of Liberty, take a horse-drawn carriage round Central Park,take a photo at Times Square, see a show on Broadway, or explore Chinatown

Book your cheap flight to New York from 459 only.

Cheap Flights to San Francisco

San Francisco is a big city with a small-town charm delighting its visitors. This “City by the Bay” has a gorgeous ocean setting, wonderful architecture, and the Golden Gate Bridge that dominates the landscape. There's so much to see and do. You can enjoy a ride in a cable car, visit fashionable Nob Hill and Union Square. There's no shortage of amazing nightlife with restaurants, night clubs, and bars of every description.

Book your cheap flight to San Francisco from 564 only.

Cheap Flights to Sydney

Surf, sand and sun sum up this vibrant city like no other. Famous for its golden beaches and truly world-class surf, Sydney offers the best outdoor activities. A lively centre for business as well as arts, the city is a wonder with cafe culture, charming nightlife, and an exciting restaurant scene. You can learn to surf at Manly, swim at Icebergs pool, and take a dip in the ocean at Bondi Beach. You can also dip into the Opera House for a concert, explore the Botanical Gardens, and take an early-dinner sunset cruise on the lovely Sydney Harbor to watch the city light up.

Book your cheap flight to Sydney from 796 only.

Did you know that booking flight ticket and hotel together could save you up to 40% on your total travel cost? Ask our expert travel agent to quote you on a package deal to New York, San Francisco, Sydney and save big.

Hurry! Call us now to get this cheap flight deal. Call Southall Travel 24/7 to book cheap flights.

1】If you like to enjoy wonderful nights with friends, you'll probably book the ticket to _____

A. New York or San Francisco

B. New York or Sydney

C. Chinatown or Bondi Beach

D. Sydney or San Francisco

2】According to the author, Sydney is best known for_____.

A. its beaches and surfing

B. its business as well as arts

C. the Opera House

D. the Botanical Gardens

3】What is the main purpose of the passage?

A. To introduce three famous cities.

B. To attract tourists to book flights.

C. To introduce some travel experts.

D. To recommend tourist activities.

【题目】"Tired of Working in Your Country"?

With over 500 instructors and 20 years of experience, we are the leader in the field of teaching foreign languages. We now have positions open in Osaka starting September/October 2011 for instructors of English, German, Spanish and French.

●Teach many different kinds of classes using the latest technology in small classes of up to 3 students.

●Accommodation (住宿), and other necessary documents (文件) will be ready before you leave.

●Applicants will teach their first language only.

●Excellent teacher training programs.

If you are young with a university degree and are willing to experience different cultures, apply now. Experience in teaching is an advantage but not specially required. Knowledge of the Japanese language is not necessary but good English skills and practical computer knowledge are basic requirements.

Apply with C. V. and send letters to:

NOVA France, Mr. Sampy (IHT3/2)

34, Bd. Haussmann, 75009 Paris, France

Fax: 33148014804

Or visit our website: www. teachjp. com

The manager expects to meet and talk with successful applicants in Paris in June and July.

【1】What is the purpose of the text?

A. To introduce a language school in Japan.

B. To hire language teachers to work in Japan.

C. To describe working conditions in Japan.

D. To make clear the requirements for Japanese teachers.

【2】We know from the text that those who are going to Japan will _______.

A. teach English only in Osaka

B. receive a degree from a university

C. have free accommodation

D. get trained for the job

【3】Before going to Japan, you need _______.

A. to see the manager of NOVA France

B. to take some computer courses

C. to write a letter to Japan

D. to find a place to live

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网