题目内容

【题目】Welcome to Adventureland!

Everyone loves Adventureland! The Parks and Exhibitions were built for you to explore(探索), enjoy, and admire their wonders. Every visit will be an unforgettable experience. You will go away enriched, longing to come back. What are you going to do this time?

The Travel Pavillon

Explore places you have never been to before, and experience different ways of life.

Visit the Amazon jungle(丛林)village, the Turkish market, the Tai floating market, the Berber mountain house and others. Talk to the people there who will tell you about their lives, and things they make. You can try making a carpet, making nets, fishing

The Future Tower

This exhibition shows how progress will touch our lives. It allows us to look into the future and explore the cities of the next century and the way we’ll be living then. Spend some time in our space station and climb into our simulator(模拟装置)for the Journey to Mars!

The Nature Park

This is not really one park but several.

In the Safari Park you can drive among African animals in one of our Range Cruisers: see lions, giraffes, elephants in the wild. Move on to the Ocean Park to watch the dolphins and whales. And then there is still the Aviary to see

The Pyramid

This is the center of Adventureland. Run out of film, need some postcards and stamps? For all these things and many more, visit our underground shopping center. Come here for information and ideas too.

1The Travel Pavilion is built to help visitors .

Arealize the importance of travelling

Bbecome familiar with mountain countries

Clearn how to make things such as fishing nets

Dlearn something about different places in the world

2If you are interested in knowing about what people’s life will be, you may visit .

Athe Travel Pavilion Bthe Future Tower

Cthe Safari Park Dthe Pyramid

3If you want to get a toy lion to take home, where will you most likely go?

AThe Pyramid. BThe Nature Park.

CThe Future Tower. DThe Travel Parvilion.

【答案】

1D

2B

3A

【解析】

试题分析:本文是一篇应用文。人人都爱冒险,尤其对于年轻人来说是一件热衷的事情。本文介绍了冒险公园的四个游乐项目。

1D 细节理解题。根据原文的Explore places you have never been to before, and experience different ways of life.意识是:探索你未曾去过的地方,经历不同的生活方式。所以可以帮助人们拓展视野,认识世界上的各种各样的东西。

2B 细节理解题。根据原文的It allows us to look into the future…..它带你走进以后的世界及探索未来….所以选择B项。

3A 细节理解题。根据原文的visit our underground shopping center.参观我们的地下购物中心。可以推断出在此处可以购买到玩具。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。

It’s natural for all kids to worry at times, and because of personality differences, some may worry more than others. 【1】 They typically worry about things like grades, tests, their changing bodies, fitting in with friends, the goal they missed at the soccer game, or whether they’ll be bullied (欺负), or left out. Luckily, parents can help kids manage worry and deal with everyday problems.

To help your kids manage what’s worrying them:

Find out what’s on their minds.

Be available and take an interest in what’s happening at school, on the team, and with your kids’ friends. 2 As you listen to stories of the day’s events, be sure to ask about what your kids think and feel about what happened. Sometimes just sharing the story with you can help lighten their load.

3

Being interested in your child’s concerns shows they’re important to you, too, and helps kids feel supported and understood. Reassuring (令人安心的) comments can help—but usually only after you’ve heard your child out. Say that you understand your child’s feelings and the problem.

Guide kids to solutions.

4 When your child tells you about a problem, offer to help come up with a solution together. If your son is worried about an upcoming math test, for example, offering to help him study will lessen his concern about it.

Offer reassurance and comfort.

Sometimes when kids are worried, what they need most is a parent’s concern and comfort. 5 It helps kids to know that, whatever happens, parents will be there with love and support.

A. Show you care and understand.

B. Take casual opportunities to ask how it’s going.

C. It might come in the form of a hug or time spent together.

D. Kids sometimes worry about things that have already happened.

E. Not all the kids worry about their teachers when they start a new school.

F. What kids worry about is often related to the age and stage they’re in.

G. You can help reduce worries by helping kids learn to deal with challenging situations.

【题目】There is distinction between reading for information and reading for understanding. 1

The first sense is the one in which we read newspapers, magazines, or anything else. 2Such materials may increase our store of information, but they cannot improve our understanding. And clearly we don’t have any difficulty in gaining the new information, for our understanding was equal to them before we started. Otherwise, we would have felt the shock of puzzlement.

The second sense is the one in which we read something that at first we do not completely understand. Here the thing to be read is at the first sight better or higher than the reader. The writer is communicating something that can increase the reader’s understanding. 3Otherwise one person could never learn from another. Here “learning” means understanding more, not remembering more information.

What are the conditions in this kind of reading? First, there is inequality in understanding4Besides, his book must convey something he possesses and his potential readers lack. Second, the reader must be able to overcome this inequality in some degree. And he should always try to reach the same level of understanding with the writer. If the equality is approached, success of communication is achieved.

5It is the least demanding and requires the least amount of effort. Everyone who knows how to read can read for entertainment if he wants to. In fact, any book that can be read for understanding or information can probably be read for entertainment as well.

A.Thus, we can employ the word “reading” in two distinct senses.

B.Such communication between unequals must be possible.

C.We can get access to the content of those materials easily.

D.The writer must be “superior” to the reader in understanding.

E. The writer should have a better communicating skill.

F. Besides gaining information and understanding, there’s another goal of reading—entertainment.

G. Reading for entertainment is capable of increasing our understanding for information.

【题目】根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

How northern Europeans beat the winter blues

Ask a child from northern Europe to draw two pictures one on a rainy day and a second in the sunshine and this is what you will get: in the first, as raindrops fall from the top of the page, the man behind the window has an unhappy expression. When a yellow sun sends out some light from the corner, the man is smiling.

Northern Europeans associate rain with sadness and sunshine with happiness. They think this is true because they are so aware of how their environment affects them. 【1】 In October 2008, a group of researchers examined the influence of different daily weather factors, including temperature, wind and sunlight, on 1,200 participants. The conclusion was that good or bad weather had little effect on people’s feelings. 2 A person who is upset on dark or cold days suffers from a negative mood, and he will be likely to experience a sad winter. This is the basis of an illness called Seasonal Affective Disorder (SAD). 3

Kalayjian, professor of psychology at Fordham University, advises that we should take steps to strengthen the brain’s system against weather-driven mood changes. Research on SAD has been focused on the brain’s response to darkness and light. When our eyes detect darkness, the brain gives off melatonin, which starts sleep cycles. 4 It takes over to help us wake up and feel better when we detect light. “We can encourage people to take charge of their feelings,” says Kalayjian. “We tell them to leave the computers and the indoor games and get out there in the sun. 5

A day of rain can potentially destroy your plan and affect your mood. But as the Scottish comedian Billy Connolly once said: “There is no such thing as bad weather, only the wrong clothing.”

A. Another chemical called serotonin, however, can make people happy.

B. That’s when people can recharge their serotonin and get a better mood.

C. Most studies prove that a negative feeling is associated with bad weather.

D. They determined that people actually differ in their sensitivity to weather changes.

E. Yet that link has no scientific basis.

F. It is seriously doubted among the people who suffer from SAD.

G. It affects about 10% of the population of northern Europe each year.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网