题目内容
【题目】An American shopper, Emma Mumford, who was named “the Coupon(优惠券) Queen” has spent just 350 on a luxury(奢侈) Christmas for her and her family—but got 2,500 worth of food, drink and presents thanks to coupons and offers.
Ms Mumford is a so-called “extreme coupon ” and spends hours hunting out the best deals and bargains. She has been preparing for this Christmas since the end of the last one. Ms Mumford made the huge savings by checking price comparison websites and as a result collected more presents than she needed for Christmas. After sorting out gifts for all of her family, she has even been able to donate 1,000 worth of presents to her local hospital.
“It has been so nice to have Christmas sorted and not having to worry about breaking the bank. I wanted to get high quality presents for my family and show that you can do it without spending a fortune. There is a misunderstanding that everyone who does couponing only gets value products but through my careful shopping I have managed to purchase designer perfumes(香水), a high-end coffee machine .”she explained.
She said “What started as a hobby to help me save money has turned into my life and I am able to run a business helping people save money. I know what it feels like to struggle as my ex-partner had a lot of debt which I took on for him. We were in a poor situation where every penny counted. That’s what really inspired me.”
She has now turned her bargain-huntingspan> addiction into a business where she searches for the best deals and offer tips to the general public through video blogging and her Facebook Page.
“I try and show people that it is just a little bit of work in the beginning but it will eventually pay off. One of the best things to do is just to be a bit forward thinking and save throughout the year.”
![]()
【1】How did Emma make the huge savings?
A. She compared prices through websites.
B. She hunted out bargains in real shops.
C. She used coupons and offers worth 2,500.
D. She collected more Christmas presents than needed.
【2】What does “breaking the bank” in the third paragraph mean?
A. Buying presents of low quality.
B. Spending more money than you have.
C. Breaking into the bank.
D. Taking out money from the bank.
【3】What really inspired Emma to help people save money?
A. Her addiction to bargain-hunting.
B. The financial difficulties she shared with her ex-partner.
C. The poor situation people around her were going through.
D. Her experience of running an unsuccessful business.
【4】Which of the following can best describe Emma?
A. Ambitious and stubborn.
B. Sensitive and determined.
C. Brave and lucky.
D. Careful and caring.
【答案】
【1】A
【2】B
【3】B
【4】D
【解析】
试题分析:本文是一篇记叙文,介绍了Emma如何擅长去买打折的的东西,并且告诉我们她很乐意和大家一起分享。
【1】A句意理解题。根据第二段Ms Mumford made the huge savings by checking price comparison websites可知她省下很多钱是因为在各大网站上面对比各项内容的价格,故选A。
【2】B推理判断题。根据第三段后文中的内容I wanted to get high quality presents for my family and show that you can do it without spending a fortune可知作者想要看起来没有打折扣的礼品。由此可判断前句中说的是花更多的钱买东西,故选B。
【3】B 推理判断题。根据第四段We were in a poor situation where every penny counted. That’s what really inspired me.可知我们处于一个每分钱都要省着花的地步,而这种情况更好的鼓舞了我,故选B。
【4】D推理判断题。根据对全文意思的理解可知Emma总是想着要怎样可以优惠,并且在各大网站上面花时间比较价格,由此可判断此处表达的意思是Emma是一个很小心翼翼的,并且很随和的人,故选D。
【题目】阅读理解
Joshua, Helmut, and Bethlehem Michelle O.Donovan ISBN 9781462058679 Life is not easy for nine-year-old Joshua during World War II. Because of his family’s Jewish background, they are sent to live in the concentration camps. Scared and alone, Joshua one day makes friends with a little mouse he calls Bethlehem who becomes his closest friend.
Encourage Me! Inspirational Poetry Gloria Coykendall ISBN 9781412027854 It is an easy-to-read collection of poems originally written to encourage in faith and to be a cure for chromic depression(长期抑郁) … cure to strengthen identity and purpose. |
More Things in Heaven Bill Bosworth ISBN 9780595433582 In his More Things in Heaven, Bill Bosworth presents the highlights of his 83 years of life, including his trips to India and the study of the writings of several great spiritual leaders. More things in Heaven will appeal to anyone who insists on finding the deepest meaning for their existence based on their own experiences. |
Creation or Evolution Michael Ebifegha ISBN 9781450289023
Were humans created, or did they evolve? How old is the Earth? The debate between science and religion continues to be heated. In Creation or Evolution, Michael Ebifegha examines these two opposed world views within the structure of empirical(实证的) science. | |
Seeking the Edge Dr. Joseph L. Rose ISBN 9781462031795 Seeking the Edge provides the tools and techniques to find that edge in one’s life---driving readers to achieve success whether in your current job, finding a new job, in education, family, or even hobbies. | |
【1】The ISBN for the book of poems is _______.
A. 9781462031795 B. 9781462058679
C. 9780595433582 D. 9781412027854
【2】What kind of readers will probably like reading More Things in Heaven?
A. Those who are trying to be spiritual leaders.
B. Those who are searching for the meaning of life.
C. Those who study the art of writing.
D. Those who like traveling abroad.
【3】Which of the following books explores the origin of humans?
A. Seeking the Edge.
B. More Things in Heaven.
C. Joshua, Helmut, and Bethlehem.
D. Creation or Evolution.