题目内容

【题目】Checking in at Pets Hotel

Welcome to our full—service hotel for dogs and cats. Here your cats can rest easily in nice places and dogs can enjoy playtimehair-dressing services_______classes and more.

Accommodations(住宿)

An open space that's cleaned daily and furnished with comfortable bedding.

Large suites separated from the standard rooms for a more peaceful private_______and they are perfect for multiple family pets. Rooms are also cleaned daily and TV turned to pet show programs all the time.

Our cozy rooms and private suites are stocked with comfortable bedding, but please feel free to bring your pets' bed, blanket and toys to make them feel even more at home.

_______

We serve food for free. If you're bringing your own food from homeplease put them into sealed bags marked with your pet's name. Want to_______your pet with a tasty snackWe also have treats and doggie ice creams available for sales

Boarding

Vaccinations(疫苗)must be taken_______48 hours before arrival. Howeverwe suggest that vaccinations can be taken 10 to 14 days before check-in to make sure the efficiency. Written proof is required.

In addition to vaccinationsall pets should be flea(跳蚤)and tick(虱子)free. Overnight "guests" with signs of fleas or ticks will not be_______to check in.

All Pets Hotel guests must be over four months old.

1A.servingB.testingC.trainingD.walking

2A.environmentB.fieldC.gardenD.hut

3A.ShopsB.MealsC.KitchensD.Menus

4A.scareB.recognizeC.protectD.surprise

5A.at leastB.over and overC.on averageD.in addition

6A.givenB.allowedC.causedD.charged

【答案】

1C

2A

3B

4D

5A

6B

【解析】

本文为一篇广告,是宠物旅店的广告,提供住宿,食物等。

1句意:这里,你的猫可以简单地在漂亮的地方休息,狗可以享受休闲时光,剪毛服务,训练课程和更多。

A. serving服务;B. testing测试;C. training训练;D. walking走路。根据dogs can enjoy狗可以享受什么样的服务,狗可以享受剪毛和训练服务,故选C

2句意:大型套房与标准客房分开,为您提供更安静的私人环境,非常适合多个家庭宠物入住。

A. environment环境;B. field田野;C. garden花园;D. hut屋舍。根据a more peaceful private 2 ,可知,是一个更加安静和私人的环境,故选A

3句意:用餐。

A. Shops商店;B. Meals饭;C. Kitchens厨房;D. Menus菜单。根据We serve food for free.可知,本段话在讲述免费提供食物,即为饭,故选B

4句意:想要用美味的小吃给你的狗惊喜吗?

A. scare惊吓;B. recognize认出;C. protect保护;D. surprise使惊讶。根据with a tasty snack可知,是给狗惊喜,故选D

5句意:疫苗必须在到达前的至少48小时前接种。

A. at least至少;B. over and over一遍又一遍;C. on average平均;D. in addition此外。根据48 hours,可知,是至少48小时,故选A

6句意:过夜的“客人”有跳蚤或虱子的迹象的将不被允许进入。

A. given给;B. allowed允许;C. caused引起;D. charged收费。根据all pets should be flea and tick free,可知,所有的应该没有跳蚤或虱子,有的话则不被允许进入,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的短文,然后根据短文内容回答问题。

Building Your Business, Building Your People

What an exciting thing to do-developing a successful business! I'm reminded every day of some important ideas for progress. Here are some ideas to keep in mind that can make a significant difference in a team:

Understand your people

If I want my team to go and grow with me, I need to find out what excites them. What do they need in their work environment to improve their mental well-being? What are their fears and concerns, and how can I help them manage these fears and concerns? What are their values and goals?

Help people build self-confidence

During my early years in management, I realized the great power of expectations. As I found, people largely lived up to my expectation of them. So I learned that if I want to build my business through my people, I have to build their own belief in their ability to achieve. This belief must be educated. If I want them to achieve more, I must help them build their trust in themselves first.

Develop people's recognition(认可)

Whenever I speak and give advice to people, they tell me they don' t get enough recognition. Sad, isn't it? But how much recognition do they give to others? In fact, recognition could be developed by praising and appreciating each other in a team. Encourage everyone in your team to recognize achievements in others. Teach your team to ask for the opinions of others if they're not receiving recognition.

1How many pieces of advice does the writer give to build your business?

______________________________________________________________________________

2What do you need to do if you want your team to go and grow with you?

______________________________________________________________________________

3Is it important to help people build self-confidence in your business?

______________________________________________________________________________

4How could recognition be developed in a team according to the passage?

______________________________________________________________________________

5What can you learn from the writer's experience in the passage?

______________________________________________________________________________

【题目】A photo of a boy who arrived at school with a

head full of icicles(冰柱)has drawn widespread

attention to children from poor rural families.

Wearing only a thin jacket, Wang Fuman,10,

had braved -9C weather to travel over an hour

from his village home to reach Zhuanshanbao

Primary School in Zhaotong, Yunnan province.

“After walking more than 4 kilometers through the freezing snow. he arrived with his hair and eyebrows completely frozen, causing laughter among his 16 classmates,” said Fu Heng, the

school’s principal, who uploaded(上传) Wang’s photos on Monday morning. Fu added that his

classrooms do not have heating because of a lack of money.

After hearing Wang's story, the Yunnan China Youth Development Foundation offered a public donation(捐赠) for children from poor families on Tuesday. It has promised to give each needy child 500 yuan ($75) to help them stay warm in winter. By 1:00 p.m. on Wednesday, the provincial foundation bad collected over 300,000 yuan in public donations according to their websites.

Wang, who has been nicknamed “Snowflake Boy”(冰花男孩)by netizen (网友),became

well-known online. By Wednesday morning, his picture had been 'liked" more than 260,000 times on Sina Weibo. “Many children in cities don't have the strong willpower of this boy. I hope all his efforts will be rewarded(回报),” a netizen wrote on Sina Weibo.

The name Fuman translates as “full of happiness”, but Wang does not come from a rich family. He lives in a mud hut(土坯房) with his grandmother and elder sister, and seldom sees his parents

because they are migrant workers in other cities.

“I love school. We can have bread and milk for lunch, and we learn lots of things in class,” Wang said. His village now has electricity and tap water, “and my family is getting help to build a

new house close to the school”, he said. “I think our life will get better.”

1Why did Wang's classmates laugh when he came in?

A. Because they thought Wang was poor.

B. Because they wanted to laugh at him.

C. Because he appeared with a head full of icicles.

D. Because Wang was late for class again.

2What did the netizens do according to the passage?

A. They took photos of Wang Fuman and uploaded them in time.

B. They expressed their support and admiration.

C. They promised to give each needy child 500 yuan.

D. They helped Wang return to school.

3The underlined phrase “a lack of money” can be replaced “

A. being short of money B. losing money

C. plenty of money D. saving money

4What can we know from the passage?

A. the Yunnan China Youth Development Foundation offered a public donation for Wang Fuman on Tuesday.

B. Wang’s village doesn’t have electricity and tap water now.

C. Wang loves school just because he can have bread and milk for lunch.

D. The children got help quickly because of social love and convenient Internet.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网