题目内容

【题目】阅读下列短文,从每题的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A

Chinese Cafe

Monday---Saturday Lunch
12:00-14:00
Lunch $6 (Under10 $4)

Take Away
$5 Each Box
(Put whatever you want into one box)

Monday-Thursday Evening
17:00-23:00
Dinner $11(Under10 $6)

Eat In
All you can eat &Barbecue

Friday-Saturday Evening
17:00-23:00
Dinner $12(Under10 $6)

Free Bottle of Wine
For Each Table of Four
(Evening and over18 only)

Sunday Lunch
12:00-15:00
Lunch $7(Under10 $4)

Enjoy your meal!
Tel: 4655 9651
Green Avenue, Long bridge

Sunday Evening
17:00-22:30
Dinner $11(Under10 $6)


(1)We can see this ad _____________.
A.at a cafe
B.at a library
C.at school
D.at home
(2)We can go for lunch at _________ on Monday.
A.10:30
B.11:45
C.12:30
D.14:30
(3)Mrs Zhou will spend ________ if she goes for dinner on Friday.
A.$6
B.$7
C.$11
D.$12
(4)Mr Brown and his 8-year-old son had to pay _________ for dinner last Sunday.
A.$7
B.$11
C.12
D.$17
(5)You can _________ according to the ad.
A.take away the food in one box for $8
B.enjoy all you can eat and barbecue
C.get a free bottle of wine with your friend
D.call the Chinese Cafe at 9651 4655

【答案】
(1)A
(2)C
(3)D
(4)D
(5)B
【解析】短文大意:该文介绍了中国咖啡馆的营业时间及价格。
(1)A细节理解题。根据该文介绍中国咖啡馆的营业时间及价格。可知它最有可能出现在一个咖啡馆里,所以选A。
(2)C细节理解题。根据文中Monday---Saturday Lunch 12:00-14:00可知星期一到星期六的午餐在12:00-14:00,所以选C。
(3)D细节理解题。根据文中Friday-Saturday Evening 17:00-23:00 Dinner $12(Under10 $6)可知星期五到星期六的晚餐是12美元,所以选D。
(4)D细节理解题。根据文中Sunday Evening 17:00-22:30 Dinner $11(Under10 $6)可知七七日晚餐成人11美元,10岁以下儿童6美元,所以选D。
(5)B细节理解题。根据文中All you can eat &Barbecue可知你可以享受所有你可以吃的和烧烤,所以选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Canada Geese are large blue and white birds. When autumn comes, they have to go to the south where the weather is warmer. The winters are so cold in Canada that the birds will die if they stay there.

Last spring, Bill Lishman found sixteen young Canada Geese on his farm. They had lost their parents. Bill thought, "These young birds won't know what to do in the autumn." He had a small plane and he decided to teach the birds to follow him. All through the summer, he went on short trips in his plane and the young geese were after him.

When the cold weather arrived in the autumn, Bill flew to Virginia in the United States, 600 miles south of his home in Canada. The geese followed him all the way. Bill left the geese in Virginia and he returned home.

This spring, Bill was waiting for the birds to come back. They didn't arrive, so Bill flew to Virginia to get them. He looked for them for two weeks but he couldn't find them. When he arrived back home, he found the geese waiting for him. They had found their way home without him!

根据短文内容,完成下列小题。

1Why do the Canada Geese fly to the south when autumn comes?

________________________________________________________________________________

2Where did Bill find sixteen young geese last spring?

________________________________________________________________________________

3How did Bill go to Virginia?

________________________________________________________________________________

4How long did it take Bill to look for the geese in Virginia?

________________________________________________________________________________

5What do you think of Bill Lishman?

________________________________________________________________________________

【题目】阅读下列短文,从每题的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
B
In some science fiction movies, evil robots refuse to die, no matter how hard people fight back.
Now science fiction has become science fact. For the first time, scientists have made a robot that can take a beating (挨打) and keep on going. Scientists from Cornell University made the robot, which looks like a spider with four legs.
Until now, even the most advanced (先进的) robot was almost certain to break down when it was damaged. That is because its computer inside simply doesn't know how to make the machine work after its shape has changed.
To deal with this problem, the scientists put eight motors (发动机) and two sensors (传感器) that read how the machine is working. They all give signals to the machine's software. Using this information, the computer can then figure out the machine's shape at any moment.
The new technology is a big advance in robot-making, scientists say, and it's far from scary. It may someday help scientists create better artificial (假的) arms and legs and give new freedom to people who lose them. It might also help scientists understand how people and animals figure out their own sense of place in space.
“It has been difficult to design robots that can work well when the environment changes or when it's damaged,” says Olaf Sporns of Indiana University in US. “With this work, we are nearer to solving this problem.”
(1)Why do robots easily break down when they are damaged?
A.They cannot repair themselves.
B.The computer has changed a lot.
C.They have no computers inside.
D.The computer cannot work if the robot changes.
(2)The new technology allows the robot to _________.
A.do house work for humans
B.keep working after being damaged
C.remember a lot of information
D.tell people where it is
(3)The underlined word “them” in Paragraph 5 refers to ________.
A.sensors
B.robots
C.arms and legs
D.scientists
(4)How do the sensors in the robot work?
A.They can replace the computer when it's broken.
B.They can find out where the damage comes from.
C.They help the computer learn the robot's condition.
D.They can send signals to the person who uses the robot.
(5)The passage is probably from_____________.
A.a newspaper
B.an advertisement
C.a tour guide
D.an application

【题目】 Wang Xiaojun is 12 years old. He lives in the country in Hubei. Today is his birthday. His parents prepare a nice dinner for him, but the boy says, “I won’t have the dinner because after the dinner, today is over, and my parents are going to Shenzhen tomorrow. I don’t want to let them go. ”

Wang Xiaojun has the birthday with his parents for the first time in the past three years. Three years ago, his parents went to Shenzhen to work. They stayed and worked there for three years. Tomorrow they have to go back to Shenzhen.

Wang is not the only stay-at-home child. In the country of China, there are many children staying at home without (没有) their parents. Stay-at-home children have a lot of problems. Most of them stay with their grandparents. Some of them don’t study well because their parents can’t help them with their study.

The Chinese government (政府) now is trying to solve (解决) their problems.

根据短文内容,选择正确答案。

1When was Wang Xiaojun born?

A. In 2004.B. In 2005.C. In 2006.D. In 2007.

2Wang Xiaojun won’t have the birthday dinner because _______.

A. there isn’t a birthday cakeB. the food is not delicious

C. his parents are going to Shenzhen tomorrowD. he doesn’t like the dinner

3Wang Xiaojun didn’t have the birthday with his parents in the past _______ years.

A. twoB. ThreeC. fourD. five

4The“stay-at-home child”means _______ in Chinese.

A. 住家儿童B. 顽皮孩子C. 留守儿童D. 离家儿童

5According to the passage,we know that__________.

A. Only Wang Xiaojun can’t stay with his parents.

B. The Chinese government is trying to solve these problems.

C. Wang Xiaojun’s parents don’t like him.

D. Stay-at-home children don’t have any problems.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网