题目内容

【题目】

Beetl and its designers. TNS

Playing with dogs is enjoyable for dog owners.

However, it is not enjoyable to clean up their smelly feces(粪便).The good news is that a company has designed a robot to do this for us.

With its sensors and cameras, the robot, called Beetl, is able to find and scoop up what dogs leave behind. The sensors also help it avoid things like trees and cars.

People can send it off to work within their yards. They can also limit its movement to a certain area. Once it finds feces, it moves over it and uses a claw(爪子)as a scoop.The robot then puts the feces in a container(容器).

However, the robot is still being tested. So until it is ready to go to market, dog owners will still have to scoop up after their pets.

1We can know from the material that Beetl is________.

A.a dogB.a designerC.a dog ownerD.a robot

2It’s clear that________.

A.dog owners must be happy with the productB.there are six designers in the company

C.the robot hasn’t been testedD.Beetl enjoys playing with dogs

3In the material, “sensors” can be kinds of________.

A.clawsB.instrumentsC.phonesD.scoops

4The writerwrote this material probably to________.

A.introduce some designersB.explain how Beetl works

C.introduce a new inventionD.advertise Beetl

5Where can we probably read this material?

A.In a travel magazine.B.In a scientific report.

C.In a guidebook.D.In a science magazine.

【答案】

1D

2A

3B

4C

5D

【解析】

和狗一起玩对狗主人来说是一种享受。然而,清理它们臭烘烘的粪便是不愉快的。好消息是一家公司已经为我们设计了一个机器人。

1细节理解题。本文讲的是一个公司发明了一个可以清理狗的粪便的机器人。目前仍处在测试阶段。可知标题中的Beetl 就是机器人。故选D

2细节理解题。根据文中的句子However, it is not enjoyable to clean up their smelly feces(粪便).The good news is that a company has designed a robot to do this for us.可推测,这款产品会受到养狗人的欢迎。故选A

3词句猜测题。根据文中的句子The sensors also help it avoid things like trees and cars.既然sensor也能帮助机器人避开树和汽车。从选项上看,sensor不会是选项中的ACD。应该是一种仪器。故选B

4细节理解题。根据The good news is that a company has designed a robot to do this for us.可知是在介绍一种能清理狗的粪便的机器人。故选C

5推理判断题。根据文章以及所配的图片可知,本文应该是一篇科学杂志。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Do you want to become better at making small talk with new people? Do you want to become better at networking with others? Nothing will improve your networking ability and your ability to make a successful conversation with other people rather than your curiosity about them.

When you are curious about other people, you will want to discover some of the interesting ways that they are similar to you. When you are curious about them, you’ll also be interested to discover the ways in which they think differently and live differently from you.

When you have curiosity about others, you will be much less self-conscious and your conversations will work a lot better. Instead of worrying yourself, “What can I say next that won’t sound stupid?” you will be focused on learning more about the other person.

Making small talk with strangers can be tricky. We’ve all heard the advice that we should pick something out of our immediate environment and use that as a main point to start our small talk with the other person.

It’s true that this can be a great starting point for a conversation. However, when you focus too much on discussing things like the weather in your city, you can bring the conversation to a painful end very quickly. The other person will sense that you are trying to make a conversation, but that you have no interest in really getting to know him or her.

How can you keep small talk from becoming boring?

One way is to watch the other person for clues they will give you about what is really interesting to them. When you get these clues, use them to start making the conversation a bit more about their life, their opinions, and their experiences.

After you have had a couple of minutes to break the ice, try looking for ways to make the conversation a little bit more personal. Ask the other person for his or her opinion about something that is a bit more personal but not extremely so. The first few minutes of talking to someone new will not be the best time to ask the other person his or her opinion on religious (宗教的) or political(政治的) matters. However, he or she might be happy to discuss his or her favorite team or musical band.

1In Paragraph 1, the writer mainly wants to tell us that___________.

A.it’s hard to make a talk with new people

B.curiosity can help us start a good small talk

C.curiosity helps us know new people quickly

D.it’s hard to make a successful talk with others

2The underlined word “self-conscious” in Paragraph 3 probably means___________.

A.nervousB.seriousC.self-centeredD.self-controlled

3What is the best title for the passage?

A.The way of starting small talk.

B.The importance of small talk in our life.

C.Improving our small talk with curiosity.

D.Improving our relationship through small talk.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网