题目内容

【题目】用括号内所给的单词的正确形式完成短文。

Hello,my name is Bill.I need1(find) a good job.So I want 2 (join) you.I 3(be) good with kids very much.I think they and I can 4(be) good friends.I like5(play) sports.I can swim,6(do) Chinese kung fu,and play soccer and ping-pong.And I can 7(play) ping-pong very well.I also like music.I can play the guitar and the trumpet.I8(think) I can help the kids with swimming,Chinese kung fu,soccer and ping-pong.I can also help them 9(sing) songs.And I can help them with computers.I often play on the computer.

Please10(call) me at 023-32568745.

【答案】

1to find

2to join

3am

4be

5to play/playing

6do

7play

8think

9sing/to sing

10call

【解析】本篇文章难度适中,主要讲述我要找的工作以及我能做的事情。

1句意“我需要找一个好工作”。根据need to do sth可知,故填to find。

2句意“所以我想要加入你们”。根据want to do可知,故填join。

3句意“我非常擅于应付小孩”。be good with擅于应对,且主语为I,故填am。

4句意“我认为他们和我能成为朋友”。空前有情态动词can,用动词原形can,故填be。

5句意“我喜欢运动”。根据like to do/like doing可知,故填to play/playing。

6句意“我会游泳、中国功夫、踢足球以及打乒乓球”。根据swimplay可知,空处用原形,故填do。

7句意“我打乒乓球打得很好”。空前有情态动词can,用原型,故填play。

8句意“我认为我能帮助小孩子游泳”。think认为,且主语为I,故填think。

9句意“我能帮助他们唱歌”。根据help sb (to) do sth可知,故填sing/to sing。

10句意“请打我电话023-32568740”。空处填祈使句,故填call。

练习册系列答案
相关题目

【题目】My name is Damian Costa. I was born in a small village in Italy in 1952. I spent the first few Years of my life there before my family____to Perth Australia

We arrived in Australia in the summer of 1957. I went to___and I had to attend special classes to learn English as all the lessons were taught in English.

We did not have much___. so we lived very simply. My parents worked as cleaners. They earned(挣钱)just enough for us to survive(维持生活)and___ a little money. My father had always wanted to____a small restaurant. Finally.____ten years of hard work, in June1967, he managed to save enough and opened our first pizzeria(比萨饼店).

___business was slow at first, it soon got better. I helped out at the pizzeria after school and at weekends. Just two years after we____my father decided that we needed a full-time waiter. Then he decided to____me the art of making wood-fired pizzas.

Today we have three branches(分店), in Perth. Sydney and Adelaide. My children have____learned how to make pizzas and they quite enjoy it. I hope to pass on the business to them.

1A. returned B. moved C. pointed D. connected

2A. school B. hospital C. church D. business

3A. paper B. illness C. health D. money

4A. save B. borrow C. share D. choose

5A. sell B. see C. open D. leave

6A. before B. after C. during D. between

7A. Because B. If C. Although D. Whether

8A. played B. relaxed C. started D. stopped

9A. like B. teach C. believe D. lend

10A. perhaps B. never C. hardly D. also

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网