题目内容
【题目】
Harry Potter and the Deathly Hallows By J. K. Rowling Paperback, 784 pages. Publisher : Arthur a Levine Date:07/07/2009 Reading level: Age: 9-12 Price: $16.69 |
Deceptively Delicious By Jessica Seinfeld Hardcover, 204 pages. Publisher: Collins Date:09/01/2007 Reading Level: Parents Price: $12.83 |
Rich Dad, Poor Dad By Robert T. Kiyosaki Paperback, 266 pages Publisher: Business Plus Date: 01/01/2010 Reading Level: Age 20-25 Price: $5.59 | The Road By Cormac McCarthy Paperback, 304 pages. Publisher: Vintage Books Date: 09/11/2007 Reading Level: Adults Price: $5.50 |
![]()
【1】How many books written for children are there from the posters above?
A. One. B. Two. C. Three. D. Four.
【2】Which of the following books is after 2009 in print?
A. Harry Potter and the Deathly Hallows
B. Deceptively Delicious
C. Rich Dad , Poor Dad
D. The Road
【3】—How much will Mr. Wang pay for two of the books for adults? —At least .
A. $29.52 B. $18.42 C. $11.09 D. $18.33
【答案】
【1】A
【2】C
【3】C
【解析】本篇阅读难度中等,本文为应用文,主要考察细节理解题。做细节理解题时,要先读题目,带着问题在文中找答案。
【1】细节理解题。根据题干划关键词for children定位至read level,Harry Potter这本书为Age:9-12。故选A。
【2】细节理解题。根据题干划关键词after 2009 in print定位至Date可知应为Rick Dad, Poor Dad。故选C。
【3】细节理解题。根据题干划关键词adult和at least可知要选Rick Dad, Poor Dad和The Road。5.59+5.50=11.09.故选C。
【题目】 Hi,boys and girls!There are many great animal singers in the movie(电影) Sing.You may be interested in(感兴趣) it.These animals have different looks.Here are some cute ones.
| Buster Moon is a koala(考拉).He has a theatre.He starts a singing game to save his old theatre.What does he look like?He has grey fur(毛),a round face and round eyes.His nose is black.His ears are big. |
| Meena is an elephant.She comes from Africa.She has a long nose and very big ears.Elephants have no fur.Meena has two lovely ponytails.She eats plants and fruit.She often sings beautiful songs.She likes to wear jeans(牛仔裤). |
| Johnny is a gorilla(大猩猩).He doesn't want to be a bad man like his father,Jackie.He loves music and plays the piano for the party.He is tall.And he looks very strong.His arms are long.His fur is dark(深色的).He has a big mouth.He wears a black jacket,a green T-shirt and blue jeans. |
【1】The writer writes this passage for .
A. childrenB. old peopleC. teachersD. dancers
【2】 has fur,a black nose and big ears.
A. BusterB. MeenaC. JohnnyD. Jackie
【3】From the passage,we can learn .
A. Buster wants to save his new teacher
B. Meena likes wearing nice silk dresses
C. Johnny wants to be a man like his dad
D. Sing is a movie about animal singers