题目内容

【题目】请阅读下面短文,根据短文内容从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。

1How much should we pay for the first skurfing lesson?

A.$15 B.$30 C.$45 D.$60

2Where can we learn music according to the ads above?

A. At Long Beach.

B. At Skurfing Lessons.

C. At Art Attack Gallery.

D. At State Theater Performing Arts Camp.

3When does the State Theater offer performing arts classes?

A. 4th -13th July.

B. 4th 23rd August.

C. 24th July-2nd August.

D. 14th July- 23rd August.

【答案】

小题1A

小题2D

小题3C

【解析】

试题分析:本文是三个广告,文中介绍了该项目的活动时间、价格及联系方式等信息。

小题1A计算题。根据通过文中“成年人每节课30美元。第一次课半价”可以判断第一次课的价钱是15美元。故选A。

小题2D细节理解题。根据通过“The State Theatre offers performingarts classes including: music, dance, drama.”句话,故选D。

小题3C细节理解题。根据Course dates: 14th-23rd July; 24th July-2nd August; 4th-13th August; 14th-23rd August.可知,选项C与原文相符。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Christmas Singing Competition 2016

Entry Form (参赛表)

Singer's Name

Singer’s Age

Competition Type

Music

Age

Singing

Bring your own CD, Prepare 2 songs

13-19 year olds only

Prizes

Entry Date

Fee

1st, 2nd and 3rd

Before November 30, 2016

None

Competition Rules

Relatives of judges(评委)and organizers are not allowed to take part in the competition.

All singers must be between 13 and 19 years of age

Singers aged 17 or younger need the permission of a parent to take part (See Parent Permission below)

All singers must arrive at least 30 minutes before the start of the competition. Late comers will not be allowed to take part.

Prizes:

1st Prize-$1000 (one prize only)

2nd Prize-$250 (3 prizes)

3rd Prize-$100 (5 prizes)

Winners will be decided according to the following:

Voice Quality

50%

Song Choice

15%

Audience Response

25%

Dancing Ability

10%

1How many people will be given prizes in total?

A. Three B. Five C. Nine D. Ten

2Who can take part in the competition?

A. A 20-year-old singer.

B. A 19-year-old daughter of a judge.

C. A 15-year-old friend of an organizer.

D. A 12-year-old friend of William Daniels.

3If one singer’s parents want to watch the competition, how much will they pay?

A. $15 B. $20 C. $25 D. $30

4Which of the following is the most important for deciding the winners?

A. Voice Quality B. Song Choice.

C. Audience Response D. Dancing Ability.

5If an 18-year-old singer wants to enter the competition, which parts of the form must be completed?

A. Singer’s Name.

B. Singer’s Name and Singer’s Age.

C. Singer’s Name, Singer’s Age and Date of Event.

D. Singer’s Name, Singer’s Age and Parent Permission.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网