题目内容

【题目】 Every Friday night, Winston would stand at the gate of the railway station, playing his violin happily. He smiled to everyone and many people put money into the hat in front of him. One day, Winston showed up and put his hat on the ground as usual. But different from what he always did in the past days, he took out a large piece of paper and laid it on the ground.

It said—Last night, a gentleman named George Miller left an important thing into my hat by mistake. Please come soon, Mr. Miller. About half an hour later, a middle-aged man rushed to Winston in a hurry and said, “It's you! I know you are an honest man and will certainly be here. ”

Winston asked, “Are you Mr. Miller? Did you lose anything?” “A lottery ticket!” answered the middle-aged man. Winston then returned it to the man. Yesterday when the man knew that his ticket was worth $ 500,000, he was so excited! Then he realized that he threw the ticket together with the money into the young man's hat!

Someone asked Winston, “you play the violin to make money. Why didn't you keep the ticket and take the prize for yourself?” Winston replied, “though I don't have much money, I live happily now. But if I lose honesty, I won't be happy forever."

Judge the flowing sentences true (T) or falseFaccording to the passage.

1Every night Winston would stand at the gate of the railway station.

2Mr. Miller is a gentleman.

3The middle-aged man lost a movie ticket.

4The ticket was worth 500,000.

5Winston is an honest man.

【答案】

1F

2T

3F

4F

5T

【解析】

本文讲述了一个中年人错把中了50万美元的彩票扔进了以拉小提琴为生的温斯顿的帽子里,温斯顿第二天把这张彩票还给了他,他认为虽然他现在没有钱,但如果失去了诚信,他永远不会开心。

1

细节理解题。根据Every Friday night, Winston would stand at the gate of the railway station, playing his violin happily,可知,每个周五晚上,温斯顿站在车站门口开心地拉小提琴,故答案为F。

2

细节理解题。根据It said—Last night, a gentleman named George Miller left an important thing into my hat by mistake.可知,乔治·米勒是一位绅士,故答案为T。

3

细节理解题。根据Winston asked, “Are you Mr. Miller? Did you lose anything?” “A lottery ticket!” answered the middle-aged man,可知,这位中年人弄丢了一张彩票,而不是电影票,故答案为F

4

细节理解题。根据Yesterday when the man knew that his ticket was worth $ 500,000, he was so excited,可知,这张彩票价值50万美元,故答案为F

5

推理判断题。根据Winston asked, “Are you Mr. Miller? Did you lose anything?” “A lottery ticket!” answered the middle-aged man. Winston then returned it to the manYesterday when the man knew that his ticket was worth $ 500,000, he was so excited,可知,温斯顿把价值50万美元的彩票还给了那位中年人,由此可推断,温斯顿是诚实的人,故答案为T

练习册系列答案
相关题目

【题目】 In March, 2020, a1 of the students couldn't go to school as usual. They had to stay at home to have lessons on the Internet. Liu Ming is an English teacher. He changed the way of teaching English. He taught English online. In order to make his lessons more creative, he asked his students to hand i2 their homework through a OR code (二维码). Mr Liu said, "When students finish doing their homework, they keep it on WeChat. Then each student makes his/her o3 QR code and gives it to me. So I check their homework anywhere by 4 (use) my mobile phone."

Mr. Liu can receive the homework by email, QQ and WeChat. When Mr Liu scans (扫描) his students' QR codes, their homework a5 on his phone. He finds that their homework becomes more colourful, with many pictures, music and even videos.

Liu Ming's students like the new way and think it is interesting. We are living in the information age. Many students like to work with 6 (computer). The homework on the paper is not easy to keep, but the code is easy to keep and share. Mr Liu said, "It's worth 7 (try) to use new technology in education. Education itself is a kind of creation. I don't want my students to fall behind the times."

However, some parents are 8 (worry). They are afraid that their children will spend too much time playing games and less time studying. But in fact, most of the students still pay more a9 to their lessons. For students, it doesn't take them too much time. For teachers, it allows them 10 (check) the students' work at any time. And it's also an easy way to share homework with other students.

【题目】 Seventy percent of our planet is covered by one huge body of seawater-the ocean. In 2008, the United Nations recognized(确立) June 8 as World Oceans Day. It's a day to think about the important role that the oceans play in our lives, the dangers that our oceans are facing and the action we can take to protect them.

The ocean is home to the most of plants and animals on Earth. Plants in the sea provide us with 70 percent of O2 we breathe. The ocean controls our climate (气候), providing heat in winter and cool air in summer. It also provides us with food and medicine. No matter where you live on the planet, no matter how far from the sea, your life is dependent on the ocean.

The biggest problem facing the ocean at the moment is plastic pollution. Reducing single-use plastic, including plastic bags and plastic bottles, has been an important theme for World Oceans Day for a number of years.

Climate change and rising sea temperatures are also a huge problem. Rising sea temperatures have a direct influence on weather patterns and are seen as partly responsible for an increase in extreme (极端的) weather.

The day is celebrated in all kinds of ways, including special events on the beach, river clean-ups, school activities, art contests and film festivals. You can join in to remind people about the importance of our oceans and to make a difference.

1What percent of our planet is covered with seawater?

A.30%B.40%C.70%

2What is the main idea of Paragraph 2?

A.The ocean provides us with heat and cool air.

B.Our life is dependent on the ocean.

C.The ocean provides us with food and medicine

3What is the biggest problem facing the ocean?

A.Plastic pollution.B.Reducing single-use plastic.C.Air pollution.

4What is partly responsible for an increase of extreme weather?

A.Climate change.B.Rising sea temperatures.C.Weather patterns.

5How do people celebrate World Oceans Day?

A.Eating out together.B.Having a meeting.C.Holding special events.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网