题目内容

【题目】 It is very common for people who buy property(房产)or move into a new apartment or house to hold a housewarming party. The party is an opportunity for friends and family to congratulate this person on their new home. As a tradition, guests should b1 a gift to the party. Decorations( 装饰品)for the new house, such as pieces of art or pouted plants, are good housewarming parties. You can also bring food or drinks to share with the o2 guests. The host or hostess of the party will give all the guests a tour of their new home. Sometimes, because housewarming parties usually happen shortly after a person moves into their new home, guests may be asked to help unpack boxes. This isn't common, though.

A long time ago, people would bring firewood to t3 friends' new homes as a gift. This is where the name "housewarming" comes from. This allowed their friends to keep their homes w4for the winter. These days, most homes have central hosting, so firewood isn't needed.

【答案】

1bring

2other

3their

4warm

【解析】

这是一篇说明文,文章主要讲述乔迁派对的习俗和来历。

1

句意:作为一种传统,客人应该带礼物到聚会上。

情态动词should后面用动词原形,根据后文“bring food or drinks”以及首字母提示判断此处用bring表示带礼物。故答案为bring

2

句意:你也可以带食物或者饮料和其他的客人一起分享。

根据前文讲述你去做客带礼物,以及空后面的guests,可推断此处用the other guests表示“其他的客人”。故答案为other

3

句意:很久以前,人们到他们的朋友的家里会带木柴作为礼物。

根据“people”以及后文“their friends”可知此处用形容词性物主代词their修饰friends表示他们的朋友的家。故答案为their

4

句意:这允许他们的朋友让他们的家在冬天一直是暖和的。

根据前一句“housewarming”可知此处用形容词warm作宾语补足语。故答案为warm

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Many kids go camping during the summer. Usually, they start camp (露营) in the morning and go home in the afternoon. That is called day camp. Nowadays, another kind of camp, sleep-away camp, is becoming popular with kids. It's called sleep-away camp because they stay overnight (过夜) there. It's a kind of vacation for kids, but without their parents. Kids usually spend a week in attending sleep-away camp. It offers much more excitement because they'll be there all day and night, eating their meals, playing games and communicating with others. They'll sleep in a cabin (小屋) with the other kids attending the camp. They have to share the bathroom with the other kids.

If you go to a sleep-away camp for the first time, you'll feel excited and maybe a little nervous. Be proud of yourself for being old enough to go camping. It is a chance to try new things. It's also a chance to learn about being independent. Are you looking forward to attending such a camp in your summer vacation?

根据英文释义及首字母提示拼写单词。

1c________ to exchange information, news or ideas with somebody

2n________ being worried and not able to relax

3Be proud of yourself for being old enough to go camping. 完成同义句转换,每空一词。

Take ________ ________ yourself for being old enough to go camping.

4How many kinds of camps are mentioned in the passage?

________________________________________________________.

5How long do kids usually spend in attending sleep-way camp?

________________________________________________________.

6Who do they have to share the bathroom with?

________________________________________________________.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网