题目内容

【题目】

Welcome to India Yoga Club! Here you can find information about what’s happening at India’s best regular Yoga.

The India Yoga Club is held every Tuesday night at Summerhall, India. We have the best of India Yoga courses each week. The courses have a master will teach Yoga dances, so the event is great for everyone, from complete beginners to experienced Yoga dancers. Come and experience India Yoga the way it’s meant to be! (Free Wi-Fi and snacks are provided. No drinks are included in the tickets.)

Tickets: $6 (online)

$7 (at the door if there are any left)

Time: 8 pm~11 pm

根据材料内容选择最佳答案。

1Yoga nights are usually held on ______ at the India Yoga Club.

A. MondayB. Tuesday

C. WednesdayD. Thursday

2Catherine bought 2 tickets online and 3 tickets at the door. How much did she pay in total?

A. 13.B. 19.

C. 26.D. 33.

3Beginners can also enjoy Yoga nights because ______.

A. the master will teach the Yoga dances

B. Yoga dances are easy to learn

C. there are many experienced dancers

D. the club has the best Yoga courses

4What is included in the tickets?

A. Free Wi-Fi.B. Dinner.

C. Drinks.D. Cola.

5We can take part in the Yoga night ______.

A. at 8:00 am on Tuesday

B. at 8:30 pm on Tuesday

C. at 9:30 pm on Thursday

D. at anytime

【答案】

1B

2D

3A

4A

5B

【解析】

文章大意:本文是印度瑜伽俱乐部活动简介。

1细节理解题。根据文中第二自然段的第一句“The India Yoga Club is held every Tuesday night at Summerhall, India.”可知,是在周二举行。故答案为B。

2细节理解题。根据文中第二表格的价格“$6 (online);$7 (at the door if there are any left)”可知,2×6+3×7=33。故答案为D。

3细节理解题。根据第二自然段的“The courses have a master will teach Yoga dances, so the event is great for everyone, from complete beginners to experienced Yoga dancers”可知可知专家将教瑜伽舞蹈。故答案为A。

4细节理解题。根据文中第二自然的“Free Wi-Fi and snacks are provided. No drinks are included in the tickets”可知包括免费Wi-Fi。故答案为A

5细节理解题。根据文中第二自然段的“The India Yoga Club is held every Tuesday night”和最后“Time: 8 pm ~ 11 pm”,可知A“am”不对;C项的“Thursday”不对;D项的随时也不对。故答案为B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Have you made up your mind to exercise regularly? If the answer is yes, then good for you! But before you get started, you may want to know the best time to exercise. 1 If you want to do it right, just remember; working out in the morning provides more advantages besides keeping us fit.

You become more efficient (有效率的). Exercising makes you more lively and ready to deal with whatever is ahead of you for the day. 2

Your metabolism (新陈代谢) is improved. After you exercise, you continue to burn calories (卡路里) throughout the day. If you work out in the morning, then you will be getting the calories burning for the whole day.

Your quality of sleep improves. Studies have found that people who make up early for exercise sleep better than those who exercise in the evening. 3 Exercise can easily make you excited, so it is more difficult to relax and have a peaceful sleep.

4 If you work out brightly and early in the morning, you will be more likely to stick to healthy food choices throughout the day. Who would want to ruin (破坏) their good workout by eating junk food, after all? After exercise, you certainly want to continue to focus on positive choices.

5 Set your alarm clock an hour early and push yourself to work out! You will feel energetic all day long.

根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整。

A.With furthermore research. They then discovered the reason behind it.

B.You will stick to your diet.

C.You can keep your head clear for 4—10 hours after exercise.

D.With such busy lives, we all want to spend our time wisely.

E.There are a lot of advantages to working out, especially in the morning.

【题目】阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。请将答案填写在答题卡相应的位置上。

so, hard, second, order, such, before, why, turn, connect, simple, how, cancel

I walked into a restaurant and ordered some food. After about 20 minutes, a large group of people came in and placed their own 1.

To my disappointment, the group got served 2 me. I watched as they began to eat and laugh heartily. I overheard one of them bragging(吹嘘) about how he’s 3 to someone who works at the restaurant. Unable to take it anymore, I decided to leave. I called the waiter over to 4 my order.

He calmly told me, “Yours is a special order being prepared by the head chef himself. It’ll take a little more time. Please have a drink while you wait.”

I calmed down and waited patiently. Shortly after, my meal was served by 5 waiters with another four helpers.

To my surprise, the owner of the restaurant 6 out to be a long-lost friend of mine. He’d seen me as I walked in and decided to surprise me. He upgraded(升级) my 7 meal to a five-star meal for free. The people at the other table were shocked and couldn’t stop staring. Suddenly they started complaining in a low voice, asking 8 they didn’t get that kind of service.

9 is life! Some people are ahead of you, laughing at you and talking about how they are smarter, wiser and better than you, how they are well-connected and lucky. You are working 10 tirelessly, wondering why it’s taking so long for you to be rewarded the way they have.

You just have to wait longer because your reward is more special.

【题目】阅读下面短文,根据短文内容填写表格,每空限填一词。

On February 19, 2018, the popular documentary A Bite of China, which explores the relationship between Chinese people and food, returned to CCTV for its third season. Following the huge success of A Bite of China I in 2012 and A Bite of China II in 2014, A Bite of China III was also produced by CCTV. The public had high hopes for it. The chief director of the documentary Liu Hongyan said she wanted to make people admire the beauty of Chinese food while discovering the rich culture behind it.

A Bite of China III has eight episodes(集)and each of them lasts for 50 minutes. The first episode is about different kinds of cookware(炊具)used in Chinese cooking. Besides(除……之外)the cookware, A Bite of China III also covers other themes like snacks, the food therapy and so on.

The latest season has been popular with people all over the world since it appeared on CCTV on February 19. Johnson Smith, an English engineer, said, “I have already watched every episode of A Bite of China III online. The amazing documentary makes me admire the beauty of Chinese food while learning about the culture of China. It is surprising to see that there are so many kinds of delicious Chinese food and ways of cooking. What’s more, A Bite of China III takes me closer to China. It is quite a great country.”

A Bite of China III

1 of returning

On February 19, 2018

Chief2

Liu Hongyan

3

To make people admire the beauty of Chinese food while discovering the rich4 behind it.

Number of episodes

5

Total length(长度)

Six6 and forty minutes

Contents

It explores the 7 between Chinese people and food.

It8 themes like the cookware, snacks, the food therapy and so on.

Results

It has been9 since it appeared on TV.

It brings10 people like Johnson Smith closer to China.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网