题目内容
【题目】![]()
It is Sunday today.Lisa goes to the zoo with her mum and dad.Her mum takes some food for lunch.Her dad takes the camera(照相机).
The first animal they see is a lion.It is in a large cage.Then they go to see the elephants.There are two elephants in the zoo.One is an African elephant,and the other is from Asia.After that,they go to see the monkeys.The monkeys play in trees.They are Lisa's favourite because they are funny.
They have lunch under the trees in the zoo.After lunch,Lisa and her parents see many other animals.They take lots of photos of them.They have a good time(玩得愉快) in the zoo.
【1】Lisa and her parents go to the zoo on .
A. MondayB. Friday
C. SaturdayD. Sunday
【2】The monkeys are Lisa's favourite because they are .
A. smallB. funnyC. cuteD. tall
【3】Lisa and her parents have lunch .
A. in the zooB. in a hospital
C. in a parkD. in their home
【4】Lisa sees different animals in the zoo.The right time order(顺序) is .
A. ![]()
B. ![]()
C. ![]()
D. ![]()
【答案】
【1】D
【2】B
【3】A
【4】D
【解析】
文章主要讲述Lisa和父母去动物园游玩的情况。
【1】细节理解题。根据It is Sunday today.可知, Lisa和父母去动物园是在星期天。故选D。
【2】细节理解题。根据The monkeys play in trees. They are Lisa's favourite because they are funny.可知,Lisa最喜欢猴子,因为它们有趣。故选B。
【3】细节理解题。根据They have lunch under the trees in the zoo.可知,他们在动物园吃午饭。故选A。
【4】细节理解题。根据The first animal they see is a lion. 他们看的第一只动物是狮子。Then they go to see the elephants.然后他们去看大象。After that,they go to see the monkeys.之后,他们去看猴子。故正确的顺序是狮子、 大象、猴子。故选D。
【题目】根据短文内容,从方框内选择恰当的句子填入文中空白处,使短文完整、通顺。
Sydney(悉尼)is in the east of Australia. 【1】_______ It’s famous for its Opera House and the Sydney Harbor Bridge. The weather is warm. The temperature is about 12 degrees in winter. And it is about 35 degrees in summer. It has beautiful beaches and many parks.
【2】____ You can see many visitors in the park from different countries. It’s quite a popular park. The only way to see this park is by going “bush(荒野小路)”. Then you could find some nice gravel(砂砾)roads. 【3】_____ Of course you will need to travel with food and water. To see a small part of the mountains, you need some days, because there are many roads to get to the Blue Mountains.
Sydney has many beautiful beaches. 【4】_____ They are Bondi and Manly. Bondi has a nice street with many shops and restaurants. Parking is not hard in the place. Manly is a great beach to go to. If you want to go there, you can take a boat. It’s a cheap and great way to see the Sydney harbor. 【5】____If you are going to visit Sydney, I hope you will enjoy it.
![]()
A. The roads can take you to the Blue Mountains. B. It is a lively city. C. Two of them are quite famous. D. It will take you about 30 minutes. E. In the west of Sydney, there is a big park called the Blue Mountains. |