题目内容

What did the boy's class do last week ?

A. . B. C. .

C 【解析】W: I heard that your class went on a trip last week . M: Yeah, our class climbed the mountain last week.
练习册系列答案
相关题目

We live a happy life. But at the same time, we are becoming busier and busier. We are busy with our work and can’t spend time on our sports. In fact, we should take part in some outdoor activities. Outdoor activities can make us both happy and healthy. The following are some outdoor activities.

First, jogging is a kind of outdoor activity. It is good for your health. You can go jogging at any time. The second is horse riding. If you want to have a try, you can go to Wujingdang Park. What activity is that? It’s skating. It is like dancing. Another one is cycling(骑自行车). It is a common(常见的)outdoor activity. It is a game too. I live in the country. When I was young, I often swam in the river by the house. Swimming can make us feel cool in summer. But now there are fewer clean rivers now. The last one is camping. Let’s suppose: How will you feel when you sleep on the green grass and enjoy the fresh air on one sunny afternoon? Of course, I will feel comfortable.

Dear friends, I talk about six kinds of outdoor activities. There are some more outdoor activities too. Which is your favourite? Why not join in them and make your life colourful?

Title: Six 1. activities

Most of us2. spend much time on them because we are too busy. In fact, they are good for our 3. and make us happy too.

Six kinds of outdoor activities

●You can go4. at any time.

●Why not try the5. riding in Wujingdang Park?

6. is like dancing.

●Cycling is a common outdoor activity. It is a / an7. too. ●Swimming can make us 8. cool in summer. But most rivers aren’t 9. now.

●Camping can make you feel 10. when you enjoy the fresh air.

1.outdoor 2.can’t 3.health 4.jogging 5.horse 6.Skating 7.game 8.feel 9.clean 10.comfortable 【解析】本文以目前人们越来越忙为背景,为读者介绍了几种户外运动的方式。 1.第一段“The following are some outdoor ac...

Babies born after 2017 may never need to take a driving lesson because of the development of self-driving cars. Some scientists say that self-driving or driverless cars(无人驾驶汽车) may hit the roads within 15 years, and it is possible that driving may become not necessary, or more relaxing and enjoyable.

Companies like Google, Baidu, Apple and Alibaba are working on driverless cars. If the tests are successful, these electric self-driving cars could be put into use very soon. This kind of cars may change the way we live in the future. All you have to do is typing in the address!

According to Baidu, driverless technology has the following four advantages. Firstly, driverless cars are actually safer. Secondly, driverless cars are more efficient(有效的) than manned cars. Thirdly, driverless cars follow the traffic rules. Therefore traffic control will be easier to achieve. At last, the cost of transportation will be reduced as the labor cost becomes less.

There are many different technologies needed to make a successful self-driving car. The most difficult technologies of all are environmental perception (感知), behavior prediction, planning control, HD mapping, and exact GPS.

1.According to some scientists, driverless cars may make driving become .

A. necessary B. difficult

C. enjoyable D. boring

2.Which of the following is NOT true about driverless cars?

A. Google, Baidu, Apple and Alibaba are working on driverless cars.

B. This kind of cars may change our living conditions in the future.

C. Driverless cars are safer than man-controlled cars.

D. Passengers don’t need to tell the cars where they want to go.

3.The third paragraph mainly talks about the of driverless cars.

A. instructions B. standards

C. advantages D. theories

4.What can we learn from the passage?

A. Driverless cars may not follow the traffic rules.

B. The technologies for driverless cars haven’t yet well developed.

C. The communication between the car and a man is perfect.

D. Driverless cars will have more accidents than man-controlled cars.

1.C 2.D 3.C 4.B 【解析】试题这篇说明文介绍了正在研发的无人驾驶汽车的特点、无人驾驶技术的优点和需要解决的技术难题。 1.题意:据一些科学家说,无人驾驶汽车可以使驾驶变得 。考查细节理解题。根据it is possible that driving may become not necessary, or more relaxing and enjoya...

Kaitlin Riffel’s dream to end poverty(贫困)started when she was visiting her father, who worked for the homeless.

“I never realized there were people in the world who didn’t have a home or food before,” said Kaitlin, who is now sixteen. “I knew there was something I had to do about that.”

At age eight, she started raising money to build a playground. “It took me two years,” Kaitlin said. “We started small. We wanted to do something to make a difference.”

In 2014, when Kaitlin was thirteen, she visited Central America, and saw people going hungry and families living in houses made of cardboard. That year, she set Kids on a Mission, which has helped hundreds of people there.

“The rooms were smaller than my bedroom, but there would be eight people living in each one,” Kaitlin said. “We also got to see the dirty rivers that those people were drinking out of.”

Providing clean drinking water, food and clothes for people living in poverty is now an important task for Kids on a Mission. “This young lady is changing the hearts of people, and also changing the world,” said the headmaster of Kaitlin’s school.

1.The job of Kaitlin’s father was to .

A. sell foods

B. build playgrounds

C. visit schools

D. help homeless people

2.When did Kaitlin set Kids on a Mission?

A. In 2009. B. In 2011. C. In 2014. D. In 2017.

3.What was people’s life like in Central America according to Kaitlin?

A. They lived in strong houses.

B. Their drinking water was dirty.

C. Their bedrooms were very big.

D. They had enough food and clothes.

4.What might be the best title for the text?

A. School life in America

B. Gift from a headmaster

C. Father’s duty in the family

D. Girl’s dream to end poverty

1.D 2.C 3.B 4.D 【解析】试题短文讲述的是美国女孩凯特琳为了生活在贫困中的人们结束贫困而做的个人努力,她为那里的孩子们提供干净的饮用水、食物和衣服。她不仅在改变人们的心,也改变着世界。 1.题意:凯特琳的父亲的工作是 。考查细节理解题。根据开头Kaitlin Riffel’s dream to end poverty started when she w...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网