题目内容
【题目】阅读理解B
| Hopper |
| PackPoint |
| Dark Sky |
| TripAdvisor |
(1)The underlined word "destination" means in Chinese.
A.出发地
B.中途站
C.目的地
D.机场
(2)What can PackPoint help you to do?
A.It can help you pack your luggage(行李)you need.
B.It can help you find the place you want to go to.
C.It can help you buy cheaper flight tickets.
D.It can tell you the weather of the place you'll visit.
(3)According to the passage, which of the following is NOT TRUE?
A.Dark Sky is good at predicting weather correctly.
B.Users can't watch videos of sights on TripAdvisor.
C.Packpoint can tell users what to take during a trip.
D.Users can book tickets that you want on Hopper.
【答案】
(1)C
(2)A
(3)B
【解析】本文是一篇说明文,介绍了几个旅游所需要的应用程序。Hopper帮助你预测最低票价,PackPoint帮助你去某地打包什么,Dark Sky告诉你目的地的天气,TripAdvisor对你去的地方的宾馆,参观和景点的专门指南。
(1)考查词义猜测。根据第一框中的”when they will change and the best time to buy a ticket for a certain day and place.“可知当他们要改变的时候,最好的时间去买张某—天和某—地点的票,故此处表示航班要去的地点,目的地,故选C。
(2)考查推理判断。根据第二框中的”This app can provide a travel checklist for you and tell you what you need to pack according to the place you are going to,“可知PackPoint应用程序能给你提供—个旅行清单,告诉你需要打包什么,故选A。
(3)考查细节理解。根据第四框中的”You can see millions of comments(评论),images and videos of the places you are going to visit.“可知在TripAdvisor程序上,你可以看见成千上万条关于你要参观的地方的评论,图片和视频。故B项与文中不符,故选B。
【题目】阅读理解
|
Help |
DISCUSSION
| Sally 9:30 |
| Fred 10:10 |
| Joe 11:00 |
| Lisa 11:20 |
(1)Who helped Sally?
A.An old woman.
B.A man.
C.A boy.
D.The poor.
(2)When did Fred buy a cup of coffee for a man?
A.Two weeks ago.
B.On his fifteenth birthday.
C.The day before yesterday.
D.Last week.
(3)Joe saw a boy lying .
A.in the park
B.in a coffee shop
C.on the street
D.at school
(4)Last week Lisa .
A.did some running
B.stood in line to buy coffee
C.made friends with a boy
D.gave away her old clothes to the poor