题目内容

【题目】 No one else knew about the extra (额外的) club in Zach Nash's golf bag. It belonged to a friend, and Zach forgot it was there as he played his way to win in a junior tournament (锦标赛) this summer in Wisconsin, US.

The 14-year-old accepted his medal, and celebrated with grandparents who had come from a long way to watch. But when he stopped by his country club to share the news, a professional player noticed something wrong. "Count your clubs," he told the teenager.

Fifteen—one more than allowed. Zach's eyes filled with tears.

If Zach had just won a basketball or a soccer game and someone had discovered an offence (违反) after the win, it would not have mattered.

Bending the rules has become acceptable, if not encouraged, in many sports. It is nothing unusual for soccer players to make a turtle dive (假摔) in the hope of breaking rules.

Golf is different. In a win at all costs world, the game holds itself to a higher standard.

Golf isn't a game where referees (裁判) watch closely. In golf tournaments, dozens of competitors are spread across acres of land, so officials cannot hope to see each shot. Competitors call punishments on themselves.

Players feel the weight of history. Golf began at least the 15th century, but it became popular as a pastime for the wealthy who seemed to always have strict rules of behavior, even when it came to shooting at each other in rights.

"It was a sport for gentlemen, not laborers, and gentlemen did not care about winning. They cared about doing the right thing," said Robert Simon, a golf coach at Hamilton College in New York.

Honesty became a symbol of honor. When one of the game's early stars, Bobby Jones, was praised for calling a penalty on himself at the 1925 US Open. He replied, "You might as well praise a man for not robbing a bank."

So even the error had no effect on Zach's final score—he never used the extra club, the teenager packed up his medal and dropped it in the mail. "But this was golf, and rules are rules. I just knew what I had to do," he said.

Then came another tournament. Before teeing off, Zach counted his clubs four times.

【1】Zach Nash returned the medal he won in the junior tournament because________.

A.he was caught cheating by a player

B.he decided to follow the rules of golf

C.he used another player's club by mistake

D.he made a mistake counting his final score

【2】Which of the following statements about golf is TRUE according to the passage?

A.In golf, honor comes before win.

B.Early golf players didn't care about the rules.

C.Golf players usually do whatever it takes to win.

D.Golf referees watch each shot and call punishments.

【3】The underlined phrase "teeing off" in the last paragraph probably means "____ ".

A.getting started B.getting caught

C.leaving D.winning

【4】What is probably the best title of the passage?

A.Zach's medal. B.The history of golf.

C.Honesty counts in golf. D.Golf is rich men's game.

【答案】

【1】B

【2】A

【3】A

【4】C

【解析】

试题分析:这篇短文主要介绍了十四岁的扎克在高尔夫球赛中获得了冠军,但是一个专业的运动员发现了他的高尔夫球袋中多一根球杆。这根球杆属于一个朋友,但是扎克忘记了。虽然在比赛中他没有用到这根球杆,但是扎克选择了诚实,放弃了奖牌。

【1】B细节理解题。根据短文倒数第二段扎克的话可知虽然他没有用到那根球杆,但是规则就是规则,他决定归还奖牌,故选B。

【2】A是非了解题。根据短文倒数第三四段可知高尔夫运动是一项绅士运动。绅士不在乎输赢他们在乎做正确的事情,诚实是荣誉的象征。故选D。

【3】A词义猜测题。由于有了以前的教训,扎克应该是比赛前认真的数了数球杆,所以意思是开球,发球,故选A。

【4】C归纳理解。本文通过扎克的故事告诉人们高尔夫运动中诚实的重要性。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Wu Yifang is a 21-year-old girl from Shantou, China. Now she studies in Britain. One day, when she was taking a train from London to Oxford, she heard loud noises on the train.

Before, the train had been very quiet. Some people were resting while others were reading books or listening to music. Suddenly, a group of Chinese people laughed loudly as they played a game of cards.

“I would usually be very happy to meet people from my own country. But at that moment, I wanted the ground to open up and swallow ( 吞没 ) me.” Zhang said.

As it becomes easier for Chinese people to get visas( 签证) to foreign countries, more and more of them are traveling abroad. However, their bad manners have given them a bad reputation.

A recent U.S. survey of 5,600 people five countries showed that Chinese people are the second worst tourists. The worst are American tourists.

Chinese always talk loudly in places like cafes and museums. They also spit (吐痰 ) and litter whenever they want and jump queues. Some Chinese tourists also like to write or draw pictures on famous buildings. In Singapore, Chinese tourists are fined( 罚款) because they were smoking in Non-smoking areas.

Some people may say that they can do everything that they want because they spend money in the country. In fact, this is not true. Besides enjoying ourselves, we should respect local customs and take care of the environment.

Information Card

The country which Wu Yifang studies in

1


The game that the Chinese people played on the train

2


The thing that gives Chinese tourists bad reputation

3


The worst tourist in those five countries

4


The reason why Chinese tourists were fined in Singapore

5


【题目】Read the passage and fill in the blanks with proper words (在短文的空格内填入适当的词,使内容通顺, 每空格限填一词,首字母已给) (14分)

More play and less work makes for more talented(有才能的) children. Some officials suggested that school hours for children aged 7 to 12 should be reduced, and that they should be e 【1】 to spend at least an hour a day on team sports.

All work and no play makes children depressed. Becky, an 8-year-old girl, used to be happy when she finished classes every day, but now, life has become unhappy. To make sure she has enough time for the lessons, she has to study until 11 at night to finish her homework.

Some ideas are offered for helping cultivate(培养) kids’ talents. The ideas i 2 cutting down classroom hours, introducing more team sports for children, getting parents to stop putting too much pressure on children and some other suggestions. It is believed that all these can help train young people to be confident.

“I used to go to the park with my parents on weekends before because I like playing tennis with my dad and I can play well,” a boy said, “But now, I h 3 have time to do that any more.”

“I would like to try other things, such as drawing,” Nara said. She was interested in drawing, but her parents thought it was not a bright way for her.

Children now spend more time doing homework than playing, and we all know it’s quite n 4 for them to have plenty of sleep. A lot of homework and heavy school bags are driving more young children away from a joyful childhood.

Parents believe that b 5 well in school is a sure way to make their children have a bright future. The study showed that about 80 percent of parents said they expected their children to get a university degree or some form of higher education. About 15 percent of students in primary school and 40 percent in middle school said they thought their parents were not s 6 with their marks.

“Parents must always be willing to talk to their children and make them happy,” an educator advised, “Encourage him or her to be confident when he or she faces d 7 . Parents should know what their children like and what they want.”

【题目】On Saturday morning, every boy in town was happy, except Tom Sawyer. Tom was by his aunt for causing some trouble. And he had to paint their fence(篱笆) which was 30 yards long. He knew other boys would him. He didn’t want to become a joke, so he thought hard. Then he came up with an idea and his brush to start the work.

A moment later, Ben Rogers came with an apple in his hand.

“You did something wrong again, right?” Ben asked.

“Of course not. I’m enjoying myself. Does a boy get a to paint a fence like this every day?” Tom said and went on painting.

Ben watched in silence for a while and became more and more . “Tom, will you let me have a try?” He asked.

But Tom , “Sorry, but Aunt Polly trusted me to do the painting. She said only I could do the job .”

“Oh, please, Tom,” said Ben. “I’ll be really careful. I’ll give you half my . Wait, I’ll give you all of it.”

“That’s a deal,” said Tom. “But you must be careful.”

Tom gave Ben his brush with worry on his face joy in his heart. He sat down and started to eat the apple.

When Ben got , Billy was waiting for his turn. He gave Tom a kite for the chance to paint. Behind Bill, there were many others…

Soon Tom got lots of “treasure”, and the fence got three coats of paint. Aunt Polly was so pleased that she gave Tom a big apple!

1A. chosen B. guided C. praised D. punished

2A. connect with B. laugh at C. wait for D. take care of

3A. picked up B. brought up C. gave up D. kept up

4A. competition B. journey C. decision D. chance

5A. nervous B. interested C. lonely D. sleepy

6A. refused B. agreed C. stopped D. succeeded

7A. sadly B. comfortably C. perfectly D. poorly

8A. brush B. kite C. apple D. toy

9 A. but B. so C. and D. or

10 A. worried B. sick C. relaxed D. tired

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网